300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
vis flere mindre
Hane
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone SE 3 (2022)

iPhone SE 3 (2022)

Det finns 579 produkter.
Design och skärm iPhone SE (3:e generationen) från 2022 har en liknande design som iPhone 8 med en skärmstorlek på 4,7 tum. Den har också glas på baksidan för trådlös laddning och en aluminiumram för hållbarhet. iPhone SE (3:e generationen) finns i tre färger: svart, vit och röd.Display Skärmen...
läs mer
Visar 1 - 54 av 579 artiklar
iPhone SE 3 (2022)

Design och skärm

iPhone SE (3:e generationen) från 2022 har en liknande design som iPhone 8 med en skärmstorlek på 4,7 tum. Den har också glas på baksidan för trådlös laddning och en aluminiumram för hållbarhet. iPhone SE (3:e generationen) finns i tre färger: svart, vit och röd.

Display

Skärmen är en Retina HD-skärm med en upplösning på 1334 x 750 pixlar. Det innebär att bilderna och videorna ser skarpa och tydliga ut på skärmen. Den har också True Tone-teknologi som automatiskt justerar färgtemperaturen på skärmen beroende på belysningen i rummet.

Kamera

Kameran på iPhone SE (3:e generationen) har uppgraderats och har nu en 12 MP vidvinkellins på baksidan och en 7 MP frontkamera. Videoupptagning har också förbättrats med 4K-videoupptagning.

Prestanda och batteritid

iPhone SE (3:e generationen) är utrustad med Apples A15 Bionic-chip som ger den bättre prestanda än tidigare modeller. Den har också 5G-teknologi som ger snabbare internetanslutning.Batteritiden har också förbättrats och den kan nu hålla upp till 13 timmar vid videouppspelning. iPhone SE (3:e generationen) har också trådlös laddning och kan laddas med en 20W USB-C PD-laddare.

Tillbehör

Tillbehör kan vara en viktig faktor när man väljer en ny telefon. Här är några av de mest populära tillbehören till iPhone SE (3:e generationen):- USB-C till Lightning-kabel: Denna kabel möjliggör snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone SE (3:e generationen). - USB till Lightning-kabel: Denna kabel är ett bra backup-alternativ om du inte har en USB-C PD-laddare. - iPhone 20W-laddare med USB-C PD: Denna laddare ger dig möjlighet att snabbt och effektivt ladda din iPhone SE (3:e generationen). - Qi-trådlös laddare för iPhone: Om du vill undvika kablar kan en trådlös laddare vara ett bra alternativ. - iPhone-skal: Ett skal kan skydda din telefon mot skador och repor. iPhone SE (3:e generationen) kan också använda skal för iPhone 8, så du kan välja bland ett stort utbud av olika skal. - Powerbank: Om du ofta är på språng kan en powerbank hjälpa dig att hålla din telefon laddad hela dagen. - Skyddsglas: Skyddsglas kan skydda skärmen på din telefon mot repor och skador.

Slutsats

iPhone SE (3:e generationen) är en fantastisk telefon med många förbättringar jämfört med sin föregångare, iPhone SE (2:a generationen). Den har bättre prestanda med den nya A15 Bionic-chipen och 5G-teknologi, vilket ger snabbare internetanslutning. Kameran har också uppgraderats och batteritiden är längre. Dessutom finns det ett stort utbud av tillbehör som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din iPhone SE (3:e generationen).Om du överväger att köpa en ny telefon och letar efter en kompakt telefon med bra prestanda kan iPhone SE (3:e generationen) vara ett bra val. Det är en bra telefon för dem som vill ha en snabb och pålitlig telefon till ett överkomligt pris..iaai