300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 6+

iPhone 6+

Det finns 509 produkter.
BILLIG UTRUSTNING FÖR EN STOR TELEFONDenna stora, läckra fall släpptes tillbaka i september 2014, och en hel del har redan förvärvat den. Vad du får är en plus-modell, dvs en större version, av Apples iPhone 6, som med sin 2cm större skärm (hela...
läs mer
Visar 1 - 54 av 509 artiklar
iPhone 6+

BILLIG UTRUSTNING FÖR EN STOR TELEFON
Denna stora, läckra fall släpptes tillbaka i september 2014, och en hel del har redan förvärvat den. Vad du får är en plus-modell, dvs en större version, av Apples iPhone 6, som med sin 2cm större skärm (hela 5,5 ") ger riktigt bra erfarenheter. Men vad är en telefon utan prylar?

En sådan fet telefon är svårt att inte ha upp fickan hela tiden-men det snabbt resulterar i ett tomt batteri! Det är svårt att undvika, men med en Powerbank kan du snabbt arbeta dig runt den. Vi säljer fler modeller (t. ex. Premium Powerbank XL med 10000 mAh och Premium Powerbank på 3000 eller 4500 mAh), som båda fungerar som en mycket extra batteritid du kan Har med dig på sagor. Vi säljer också en billig, smart sol laddare som kan rymma hela 8000 mAh och är perfekt för soliga somrar. 

Det är heller ingen hemlighet att iPhone 6 Plus inte är den billigaste i butiken. Det är därför viktigt att inte få till förstöra-eller böja-det. Du kan välja att gå drastiskt och ständigt har det insvept i bubbla plast-eller så kan du välja en mer hanterbar metod och ändå ta väl hand om det. En iPhone läderfodral korthållare med lock är en bra lösning. Här telefonen är väl bepansrade men fortfarande så användarvänligt tack vare omslags typ, och du kommer alltid hålla koll på var dina kort är. Finns i tre-stifts färger. Förutom en bra täckning, kan eStuff TitanShield skyddande glas hjälper till att hålla friskheten i telefonen. Det gör det mycket mindre sårbara för repor och mindre slag, med en bra glasbit sätts på skärmen. En 0, 33mm tjockt glas som sätts på din iPhone ser till att bryta innan den faktiska skärm glaset på din iPhone raster-och därmed hindrar din telefon från att bli sårad alltför lätt!

Fundera på om du bara kan använda en eller flera av de ovan nämnda Fix gadgets och titta igenom denna sida för våra utvalda produkter för iPhone 6 Plus. Priset har en åldrandeg varit bättre på tillbehör för iPhone 6s Plus!