300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mac mini M2 / M2 Pro

Mac mini M2 / M2 Pro

Det finns 461 produkter.
Mac mini M2 / M2 Pro Den nya Mac mini M2 är den första modellen av Mac mini som använder Apples egna M2-system-på-chip (SoC), vilket också finns i de nyare MacBook Air- och MacBook Pro-modellerna. Detta innebär att Mac mini M2 är kraftfullare och mer energieffektiv än tidigare modeller, och kan...
läs mer
Visar 1 - 54 av 461 artiklar
Mac mini M2 / M2 Pro

Mac mini M2 / M2 Pro

Den nya Mac mini M2 är den första modellen av Mac mini som använder Apples egna M2-system-på-chip (SoC), vilket också finns i de nyare MacBook Air- och MacBook Pro-modellerna. Detta innebär att Mac mini M2 är kraftfullare och mer energieffektiv än tidigare modeller, och kan också köra både iOS- och macOS-appar. Dessutom har Mac mini M2 fler portar, inklusive Thunderbolt/USB4-portar, och stöder även WiFi 6.

Det nya med Mac Mini M2 är att det nu finns en Mac Mini med en Pro-processor också, så du kan köpa en Mac Mini med en M2 CPU. Den är bra för de flesta och kan göra nästan allt. Du kan också uppgradera till en Mac Mini med en M2 Pro, som är fantastisk för mycket krävande uppgifter. Den är troligtvis dubbelt så snabb som den gamla Mac Mini med en M1 CPU.

Tillbehör till Mac mini

Det finns många olika typer av tillbehör som man kan köpa till Mac mini för att förbättra dess prestanda eller lägga till fler funktioner. Några av de mest populära tillbehören till Mac mini är:

  • Extern skärm: Du kan ansluta en extern skärm till Mac mini via Thunderbolt- eller HDMI-portarna för att få en större skärmyta och ha fler fönster öppna samtidigt. Observera att M2-versionen stöder 2 skärmar, en ansluten via USB-C och en ansluten via HDMI. M2 Pro-versionen stöder 4 skärmar, hur du än vill göra det.
  • Extern hårddisk eller SSD: För att öka lagringsutrymmet eller öka hastigheten på filöverföringar kan du ansluta en extern hårddisk eller SSD. Det är dyrt att uppgradera SSD:n i en Mac Mini, så gör det externt och spara mycket pengar.
  • Extern tangentbord och mus: För att förbättra arbetsområdet och göra det enklare att arbeta med Mac mini kan du ansluta ett externt tangentbord och mus.
  • USB-C docka: En USB-C docka kan ge fler portar som USB, HDMI, Ethernet, ljud och mer, vilket gör det enklare att ansluta flera enheter till Mac mini. Vi har massor av dem :)

Mac mini för professionellt bruk

Mac mini är ett bra val för professionella eftersom den är en kompakt och mångsidig dator som kan användas för många olika ändamål. Den kan användas som en stationär arbetsstation, en server eller en mediecenter-PC. Med den nya M2-processorn är Mac mini också mycket kraftfull och energieffektiv, vilket gör den lämplig för krävande uppgifter som videoredigering, bildredigering, musikproduktion, programutveckling och mer.

Mac mini har också flera portar, inklusive Thunderbolt/USB4-portar, vilket gör det möjligt att ansluta externa skärmar, hårddiskar och annan utrustning. Den stöder också WiFi 6, vilket ger snabbare och mer stabil trådlös anslutning.

Mac mini kan vara ett bra val för bildredigering eftersom den är kraftfull nog att hantera de flesta bildredigeringsprogram och när den är utrustad med den nya M2-processorn kan den hantera stora bildfiler och effekter med hög hastighet. Du kan få ännu bättre prestanda genom att uppgradera till M2 Pro, nästan samma prestanda som den första Mac Studio som är speciellt utformad för professionellt bruk.

Eftersom Mac mini har Thunderbolt/USB4-portar kan du ansluta externa skärmar och hårddiskar, vilket kan förbättra arbetsområdet och göra det enklare att arbeta med stora bildfiler. Detta kan också öka produktiviteten genom att ha flera fönster öppna samtidigt.

Mac mini:s stöd för macOS- och iOS-program ger också möjlighet att använda professionella bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop, Lightroom och Affinity Photo, samt appar som Pixelmator och Procreate.

Det är dock viktigt att notera att bildredigering kan vara en krävande uppgift för vilken dator som helst, och om du arbetar med mycket stora bildfiler eller behöver använda de mest avancerade verktygen kan du överväga att välja en Mac med en kraftfullare processor eller ett professionellt grafikkort. Till exempel samma dator med en M2 Pro-processor.

Spel på Mac mini

Mac mini kan köra spel, men det beror på spelets systemkrav och Mac minis specifikationer. Den nya M2-processorn i Mac mini har visat sig vara kraftfull och kan köra många spel med rimlig prestanda, men det kan variera från spel till spel.

Vissa spel kan köras på Mac mini utan problem, medan andra spel kan kräva sänkt detaljnivå för att köra smidigt.

Det är viktigt att undersöka spelets systemkrav innan du laddar ner eller köper det för att säkerställa att det kan köras på Mac mini. Det rekommenderas också att testa spelet i en demoversion eller läsa recensioner från andra användare som har spelat det på Mac mini. Du kan till exempel kolla på Apples App Store om ett spel kan köpas för din Mac Mini, och samma sak kan du göra hos butiker som Steam.

Det är också värt att notera att Mac mini inte är utformad som en spel-PC och att den inte kan jämföras med en dedikerad spel-PC när det gäller prestanda. Du kan uppleva begränsningar i kraftfulla spel, särskilt om du vill spela dem i hög upplösning och med hög grafikdetalj. Detta beror dock mest på att de stora spelen ännu inte utvecklas för Mac.

.iaai