300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vilken kontakt har din iPhone/iPad eller iPod

Det kan vara svårt att räkna ut vilken plugg din iPhone, iPad eller iPod har, särskilt eftersom de har så många namn, här är en guide som kan användas oavsett vilken mobil Apple-enhet du har. Allt du behöver göra är att titta på din kabel du använder för att ladda din IPad/iPhone eller iPad-då kan du se vilken kontakt du använder och vilket tillbehör du kan köpa.

På den här sidan hanterar vi både Lightning kablar För iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 4, mini, Air, Mini 2 och den senaste iPod.
Men du kan också få mycket olika tillbehör som behöver en specifik kontakt för att arbeta. Det finns också Adaptrar från 30pin till 8pin Men de har ett särskilt problem med ljud-så att du kan köpa ljud docka samt det passar i förväg. 

Så här ser Lightning Cable ut:

Det kallas också 8pin socket eftersom den har 8 anslutningar. Vi säljer laddare till 8pin Lightning socket här, Lightning Cable.

Här kan du se den gamla 30pin stift kabel

30-stifts kabel kan köpas här. Det är också populärt kallas för dockningskontakten. 

Skillnaden är mycket markant

När du upptäcker att det finns bara 2 olika kontakter, är det inte alls så svårt att ta reda på, eftersom de två kontakterna är inte alls lika.