300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 500 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
kr kr
Manufacturers
more... less
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Färg
Vikt
more... less
Produktgaranti
Kompatibilitet
more... less
Filter
iMac 24

iMac 24

Det finns 303 produkter.
Mac 2009 2008 2007 2006 (plast) 2005 (5G) 2003 (4G) iMac 24 "  Mini DisplayPort Mini-DVI- Mini-DVI-  Mini-DVI-  -  - iMac 20 " Mini DisplayPort Mini-DVI-  Mini-DVI-   Mini-DVI-  Mini-VGA- Mini-VGA- iMac 17 " - -  - Mini-DVI-  Mini-VGA- Mini-VGA- Där ' ingenting lik en stor och trevlig iMac, och med dess 24 "den här MAC Model ' skärm är en verkligen trevlig redskap för båda verk och nöje. Men vad är en dator utan dess utrustning? Ganska mycket-det är trots allt en Mac-men det kan mycket snabbt bli...
läs mer
Visar 1 - 54 av 303 artiklar
iMac 24
Mac2009200820072006 (plast)2005 (5G)2003 (4G)
iMac 24 " Mini DisplayPortMini-DVI-Mini-DVI- Mini-DVI- -
iMac 20 "Mini DisplayPortMini-DVI- Mini-DVI-  Mini-DVI- Mini-VGA-Mini-VGA-
iMac 17 "-- -Mini-DVI- Mini-VGA-Mini-VGA-

Där ' ingenting lik en stor och trevlig iMac, och med dess 24 "den här MAC Model ' skärm är en verkligen trevlig redskap för båda verk och nöje. Men vad är en dator utan dess utrustning? Ganska mycket-det är trots allt en Mac-men det kan mycket snabbt bli ännu bättre.

 

På den här sidan har vi samlat användbara prylar och utrustning till din iMac 24 ". En nätverkskabel är viktigt när du köper en stationär dator, utan detta finns det mycket du missar. Om du har brutit eller tappat bort din strömkabel, kommer vi att sälja en iMac/MAC Pro strömkabel som kommer att upprätthålla din iMac. 

 

Har du precis köpt en iMac 24 "och skulle vilja ha allt innehåll från din gamla dator till den nya? Du kan använda en "SATA till USB3" adapter för detta. Detta gör att du kan ansluta din gamla hårddisk direkt till den nya datorn via en USB-port. Fungerar för många modeller och kräver ingen Strömanslutning eftersom den har inbyggd strömförsörjning. 

 

Är du på god väg att bygga ditt kontorsutrymme hemma, och finns det kablar överallt från din iMac eller andra enheter? Vi säljer små, billiga kabelhållare i en mängd olika färger, vilket gör det enkelt för dig att organisera din utrustning och få grepp om all elektricitet. 

 

I samband med ditt lilla hemmakontor kan du också ha en uppsättning högtalare som du ofta använder. Kanske din mini jack kontakten är bruten-då kan du gärna köpa en billig och bra en genom oss! Detta är också nödvändigt om du vill använda högtalarna för att titta på filmer och TV-program med bra ljud.