300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
vis flere mindre
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

Det finns 242 produkter.
Här kom den nya designen av Apple Watch med sin nya serie 4, klockan kommer i 2 storlekar av antingen 40mm eller 44mm men Apple Watch har inte blivit större eftersom skärmen går hela vägen till kanten av Apple Watch.  Hur skyddar jag min Apple Watch? För att få det bästa skyddet för din Apple...
läs mer
Visar 1 - 54 av 242 artiklar
Apple Watch Series 4

Här kom den nya designen av Apple Watch med sin nya serie 4, klockan kommer i 2 storlekar av antingen 40mm eller 44mm men Apple Watch har inte blivit större eftersom skärmen går hela vägen till kanten av Apple Watch. 

Hur skyddar jag min Apple Watch?

För att få det bästa skyddet för din Apple Watch är det viktigt att täcka alla de olika risker du kan få på. En cover för Apple Watch är ett självklart val eftersom det ger ett bra helhets skydd mot slitage. Detsamma kan sägas om ett skyddande glas för Apple Watch, som skyddar det viktigaste, nämligen skärmen. I värsta fall "offra" det själv att skona skärmen. Med en kombination av de två sakerna, de flesta yttre skador bör avslöjas. Dessutom är det viktigt att ha ett handtag på laddaren, eftersom en bra laddare skyddar mot flera faror som kortslutning och överbelastning. En dålig laddare kanske inte har samma skydd i det området, så det är viktigt att välja med omsorg.

Vilken är den bästa Apple Watch-tillbehöret?

Det finns ett brett utbud av tillbehör för Apple Watch, där vi har fokuserat på det mest väsentliga på den här sidan. Bra skydd för Apple Watch kan göra underverk för livslängden och ser till att du inte förlorar det på grund av det. Olika olyckor. Vi har samlat ett gediget utbud av laddare som båda har hög säkerhet och effektivt laddar din Apple Watch. Eftersom en Apple Watch är ganska cool för multimedieupplevelser, menar vi naturligtvis också att du måste ha ljud utrustat i ordning. Det är därför vi har samlat några läckra bud, både på högtalarna så att du kan ha festen i fickan, och på headset så att du kan ha bra ljud för dig själv. Dessutom är det naturligtvis viktigt att ha en bra rem till din Apple Watch, så att den är så bekväm som möjligt att bära, men också för att hålla det snygga utseendet som en Apple Watch bidrar med. i slutändan finns det flera olika alternativ för att lagra samma Personerna tittar på när du inte har den.