300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Macbook 12

Macbook 12

Det finns 477 produkter.
EN HELT NY POSTDen äpplen ' ny MacBook, sjösätta på april 2015, är en liten-skärm, 12-tum, jämn tunnare än MacBook luft. Super praktiskt för arbete på språng som storleken är inte en börda att bära runt i påsen (den...
läs mer
Visar 1 - 54 av 477 artiklar
Macbook 12

EN HELT NY POST
Den äpplen ' ny MacBook, sjösätta på april 2015, är en liten-skärm, 12-tum, jämn tunnare än MacBook luft. Super praktiskt för arbete på språng som storleken är inte en börda att bära runt i påsen (den väger bara 0,92 kg!), men det finns en sak att vara medveten om: det har bara en post, USB-C!

På grund av detta finns det mycket att våra Apple-tillbehör här på Mackablar.se som du inte kan använda för din MacBook. Vi har därför samlat en hel del utrustning här som kan göra livet lättare som ägare till den nya enheten som är längre fram än resten!

Om du vill ansluta din MacBook till en TV eller en extern bildskärm så att du kan arbeta på en större skärm eller titta på Netflix bör du skaffa en USB-C till HDMI-adapter. Då kan du sätta en HDMI-kontakt i din dator, även om den inte har ingången! Om du ofta använder en extern bildskärm rekommenderar vi även vårt trådlösa tangentbord med Bluetooth – det gör hela arbetsflödet mycket snabbare!

De mest nödvändiga prylar för din MacBook är utan tvekan de som gör att du kan använda enheter med den välbekanta, "normal" USB. Du kan välja mellan en USB-C till USB-Hun-kontakt och en USB-hubb. Kontakten med en enda USB-hona ingång kan du ansluta till exempel en extern hårddisk i din nya MacBook. USB-navet gör exakt samma sak-bara med flera enheter på en gång! Då kan du ha både en hårddisk, iPhone laddare eller kanske ett tangentbord för, utan problem! Den senare är också praktiskt, eftersom det trots allt finns det bara en post i MacBooken-om du måste dra nytta av flera enheter på en gång, kan detta mycket väl bli ganska svårt utan hjälp av USB-hubb.

Du kan också välja en kabel som kan gå direkt in i telefonen. Bry dig inte om att använda en USB-adapter för att ladda till exempel din iPhone, då kan du köpa en USB-C till Lightning Cable! Eller, om du eller någon av dina vänner kan ha en Android-telefon, få USB-C till MicroUSB så att din MacBook kan använda sig av allt du är Runt!