300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
USB-C-nav (Thunderbolt 3) och dockningsstationer

USB-C-nav (Thunderbolt 3) och dockningsstationer

Det finns 51 produkter.
USB-C (thunderbolt 3) HUBs och Docks Om du behöver ansluta flera enheter till din Macbook samtidigt, så är denna kategori rätt plats för dig. Här hittar du de coolaste USB-C (Thunderbolt 3) HUBs och Docks för Macbook. När det gäller överföringsformat är USB-C (Thunderbolt 3) det nya och det...
läs mer
Visar 1 - 51 av 51 artiklar
USB-C-nav (Thunderbolt 3) och dockningsstationer

USB-C (thunderbolt 3) HUBs och Docks

Om du behöver ansluta flera enheter till din Macbook samtidigt, så är denna kategori rätt plats för dig. Här hittar du de coolaste USB-C (Thunderbolt 3) HUBs och Docks för Macbook.

När det gäller överföringsformat är USB-C (Thunderbolt 3) det nya och det används i stor utsträckning av Apple. Faktum är att deras senaste Macbooks främst använder detta format, så det är bra att kunna konvertera till andra format.

Det finns många sätt att göra detta på, och en docka eller en hub är bra alternativ. En docka ger oftast några extra anslutningsmöjligheter och ger också en bekväm plats att samla dina kablar på, så att du alltid vet var de är och undviker röra i rummet.

En hub är en utvidgning av en docka och har oftast många olika anslutningsmöjligheter, så att du kan ansluta din Macbook till olika enheter med USB-C. En hub kan göra livet mycket enklare genom att minska antalet kablar.

En docka kan vara praktisk att ha med sig i fickan om du ofta är på språng och behöver ansluta några enheter till din Macbook, som ett headset, USB-stickor, ett tangentbord eller om du behöver ansluta den till en skärm när du kommer fram.

Med en hub för Macbook får du möjlighet att ansluta fler enheter till din Macbook. Det är också ett bra sätt att organisera alla dina enheter hemma, som spelkonsoler, skärmar och laddare.

Det kan också vara praktiskt att ha en hub för Macbook på jobbet, eftersom du då kan ansluta alla dina enheter till din Macbook med en enda kabel när du kommer dit istället för att behöva ansluta dem en efter en. Det sparar tid och är enklare.

Det är också bekvämt att ha en hub om dina vänner kommer över och du vill ge dem tillgång till dina enheter. De behöver bara ansluta en kabel och kan enkelt använda alla olika saker som är anslutna. Det är verkligen praktiskt.

På så sätt är du också framtidssäkrad, eftersom en USB-C hub ger dig tillgång till olika format, så att du alltid kan ansluta dina enheter. Du behöver inte köpa nya enheter eller adaptere varje gång något byts ut.

Det är alltid enklare att byta ut en enda kabel som kan anslutas till en hub för Macbook än att behöva byta ut en ny skärm, nytt tangentbord, nytt headset eller vad du än har som är beroende av att anslutas till din Macbook.

Det finns många olika alternativ för USB-C (Thunderbolt 3) HUBs och Docks för Macbook, och det rekommenderas att titta igenom utbudet. Varje produkt har sin egen beskrivning, så om du vill veta mer finns informationen där.

iaai