300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iMac 27 "& 21,5" med Thunderbolt 3

iMac 27 "& 21,5" med Thunderbolt 3

Det finns 395 produkter.
iMacen har inte uppdaterats på länge, den har samma design som från 2013, men portarna har bytts ut, vilket kan vara besvärligt. Det här är iMacen med Thunderbolt 3 som är baserad på USB-C-tillbehör. Vad behöver jag för min iMac 27" med tb3?Apples iMac 27" är riktigt snygg och levereras som...
läs mer
Visar 1 - 54 av 395 artiklar
iMac 27 "& 21,5" med Thunderbolt 3

iMacen har inte uppdaterats på länge, den har samma design som från 2013, men portarna har bytts ut, vilket kan vara besvärligt. Det här är iMacen med Thunderbolt 3 som är baserad på USB-C-tillbehör.

Vad behöver jag för min iMac 27" med tb3?

Apples iMac 27" är riktigt snygg och levereras som standard med fyra USB 3.0-portar och två Thunderbolt 3 (USB-C-standard) portar, vilket ger dig många möjligheter att ansluta enheter till den. Det handlar bara om att fundera över vilka saker du vill koppla till den. Din iMac 27" kan till exempel användas som laddare till iPhone med rätt kabel, och med den höga prestandan kan du utan problem ansluta flera skärmar samtidigt för den bästa upplevelsen. Dessutom är det viktigt att ha rätt kablar om du vill ansluta ett större högtalarsystem. Det är också alltid bra att ha ett snyggt headset om du inte kan höja volymen på högtalarsystemet, till exempel på arbetsplatsen.

Hur ansluter jag till Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 använder USB-C-standarden, vilket innebär att alla kablar med USB-C kan anslutas till Thunderbolt 3. Dessutom finns det massor av adaptrar och nav som kan konvertera din port till USB-C. Om du har en skärm från en tidigare generation Thunderbolt 2 kan du använda en Thunderbolt 2 till 3-adapter, om din skärm har mini DisplayPort fungerar en USB-C till mini DisplayPort-adapter, och med en USB-C till Lightning-kabel kan du ladda din iPhone eller iPad genom din iMac 27". Om du vill gå hela vägen och bara ha möjlighet att ansluta alla dina enheter till din iMac 27" kan en Ultimate USB-C Hub Hyper ge dig allt du behöver, eftersom det verkligen är den mest kompakta hubben vi har stött på.

Vilket tillbehör är bäst för iMac 27" med USB-C?

Beroende på dina behov finns det många bra kombinationer för din iMac 27". Om du behöver en HDMI-adapter är vår Adam Elements CASA H01 USB-C/HDMI en av de bästa på marknaden. Som nämnts ovan har vi några utmärkta nav som kan ge dig en mängd olika möjligheter att ansluta enheter till din iMac 27". Det finns dock också mer blygsamma alternativ som en USB-C HDMI-docka, som ger dig tillgång till USB, HDMI och USB-C och täcker en hel del behov. Det är samtidigt en avvägning mellan hur mycket pengar man vill spendera och vilken kvalitet man förväntar sig, för till rätt pris finns det verkligen bra möjligheter att skapa den setup man vill ha.

.iaai