300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 7s

iPhone 7s

Det finns 568 produkter.
iPhone 8, en teknisk uppdatering Som alltid, när Apple är på väg att lansera en ny produkt, det finns mycket spekulationer om hur denna produkt blir. Men den här gången var det lite mer speciellt när iPhone 8 fick på gatan samma år, som iPhones hade 10 års jubileum. Några av de rykten gick på en...
läs mer
Visar 1 - 54 av 568 artiklar
iPhone 7s

iPhone 8, en teknisk uppdatering

Som alltid, när Apple är på väg att lansera en ny produkt, det finns mycket spekulationer om hur denna produkt blir. Men den här gången var det lite mer speciellt när iPhone 8 fick på gatan samma år, som iPhones hade 10 års jubileum. Några av de rykten gick på en kant-till-kant display, trådlös laddning och att det bör göras i glas.

När iPhone 8 lanserades fick vi svar på alla rykten. Kant-till-kant var inte en realitet, var glas designen delvis en realitet, men trådlös laddning realiserades. Så vi slutade med en iPhone 8, som är design-jämförbar med de tidigare generationerna. Det finns en aluminiumram och de minimalistiska funktioner vi vet från Apples produkter hålls av höger. Så vi har en annan strömlinjeformad telefon där fokus ligger på design. Lightning-kontakten är den enda porten, hemknappen, som också fungerar som fingeravtrycksläsare, sitter där det brukar, det finns volymknappar på sidan, ring/MUTE-knappen och på motsatt sida är sidoknappen.

Tekniskt omkörning

Det har fått en uppgradering jämfört med att göras i glas. Och kanske du bara genast tror att glaset är inte den optimala lösningen, jämfört med de flesta som hade en iPhone 4, som, som ni vet, gjordes också i glas, hade också en helt krossade skärmen. Naturligtvis är detta något Apple har tagit hänsyn till och har därför optimerat glaset de använder.

Med den nya iPhone 8, Apple lanserar också den starkaste glas användning i en smartphone någonsin. Detta gör det mer motståndskraftig än den lillasyster iPhone 4, så du inte sluta med en krossad skärm, bara du funderar på att förlora den på golvet.

Fördelen med att ha glas på fram-och baksidan är att du sedan kan använda trådlös laddning. En helt ny teknik som inte har varit möjlig tidigare. Din iPhone 8 kan nu laddas utan att en tråd är inkopplad. Helt enkelt bara lägga den över en speciell platta, som sedan ser till att låta din iPhone upp.Med farorna med att hamna i en tråd.

Från den äldre modellen, iPhone 7, Apple har också uppdaterat är deras Retina-skärm. Med ett bredare färgspektrum och deras True Tone-funktion gör de upplevelsen på skärmen mycket bättre. Funktionen True Tone går in och justerar vitbalansen på skärmen så att den passar din omgivning.

I den nya iPhone 8, sitter också en A11 Bionic chip som är 70% starkare än föregångaren A10. Redan med A10-chip i iPhone 7, var telefonen snabbare och starkare än någon annan Android-telefoner. Så med en ökning av extra 70%, iPhone 8 är långt framskridet i fältet. Faktum är att A11-chippet är lika snabbt som en MacBook Pro. Detta innebär att din iPhone är stark nog att köra program och spel som utnyttjar Augmented Reality. Detta kombineras med en superstark skärm, så att du får en helt ny upplevelse när du börjar använda telefonen.

Den A11 Bionic chip är också väl stöds av en nyutvecklad 6 kärna GPU, som är 30% starkare än föregångaren. 3 av kärnorna är snabba och 3 av dem är energieffektiva. Denna kombination ger därför en uppgradering till telefonen, vilket gör det nu den snabbaste modellen på marknaden.

Det har också varit en hel del diskussion om huruvida kameran skulle få en uppdatering. Och dessutom, Apple svarade med en ordentlig förbättring av sina nuvarande kameror. Med sina 12 MP kameror är de redan starka, men har nu blivit ännu bättre på att ta bilder i miljöer där det inte finns så mycket belysning. Linsen består av sex element och safirkristallen läggs över linsen.

Dxomark.com som är en av de bästa och största för att testa kameran i världen, vilket ger iPhone 8 och iPhone 8 plus Top karaktär, de ligger nummer 1 och 2 på deras mobila kategori över världens bästa mobil kamera just nu, förra året iPhone 7 och 7 plus på 6 & 8 platser , så Apple har gjort mycket för att komma framåt igen.

... Men det finns små brister

Även om det har varit många nya tekniska saker på den nya iPhone och att DEn utan tvekan är en smartphone som är lite smartare än de andra, så det finns fortfarande några ställen där du kan använda några lite mer optimala lösningar.

Ett problem som går på eftersom Apple valde att köra exklusivt med Lightning Connector är att många enheter inte kan anslutas. Och inte alls på samma gång. Du kan till exempel inte lämna din iPhone samtidigt som du lyssnar på musik. Om du kan ansluta hörlurarna alls, som hörlurar har oftast en mini-jack och därför inte är kompatibla med iPhone längre. Lyckligtvis är det lätt att hitta tillbehör för att rätta till det.

Ett annat problem man kan föreställa sig att få med sin iPhone 8 är att trots allt, den har ett omslag i glas. Även om det är härdat och gjort tufft, är det nu ett material som riskerar att bryta upp genom att förlora den.

En tredje sak, som kan vara en störning för iPhone-användare, är att batteriet inte alltid varar för den tid du behöver. Det händer att du inte kan få igenom en hel dag med att använda din iPhone som en integrerad del av dagen, utan att behöva ladda under dagen eller först när du kommer hem. Trådlös laddning har gjort det bekvämare och har eliminerat risken att hamna i sin tråd. Så mycket har hänt med batteriet, men det finns fortfarande ett litet sätt att gå innan vi har en helt optimal lösning.

Hur kan du lösa det

Även om det verkar vara svårare, det finns många bra sätt att få dessa problem till liv. Här på Mackabler, vi har vad du behöver för att göra användningen av din iPhone 8 smärtfri. Vi har många lösningar i omslagen, adaptorerna och Powerbanks.

Täcker

Med en telefon där ytorna är helt tillverkade av glas, då är det nödvändigt att ha skydd i en eller annan form. En hel del saker kan hända med en iPhone i vardagen. Något så grundläggande som att ta telefonen ur fickan hjälper till att skapa små repor. Så även om glaset är extremt härdigRT, det är en bra idé att ta hand om dina reservationer.

Beroende på om du är i minimalistiska lösningar, där du får behålla storleken och utformningen av din iPhone, eller om du går all-in och skyddar mot tungt arbete, har vi en lösning som uppfyller dina behov.

I den ljusare änden, där det finns ett behov av minimalt skydd, har vi på Mackabler en lösning i form av extra skyddande glas, som kan sättas på både fram-och baksidan av din iPhone 8. Så du inte känner att du har en cover. En sådan lösning är praktisk eftersom den skyddar mot det som kallas dagligt bruk. Det håller små repor och skrapar från telefonen, och gör det verkar helt nytt för en lång tid. Denna lösning är rätt för dig om du inte använder din iPhone ständigt i din vardag eller om du är väldigt mycket i utformningen av din telefon. Ett bra komplement till denna lösning kan vara en liten påse som du kan sätta din iPhone i när du inte använder den. Diskret och läcker lösning som inte innebär ett traditionellt omslag och inte lämnar din telefon ständigt utsatt.

En något mer traditionell lösning är den där du köper ett uppslukande omslag som du bara klickar på. Beroende på vilket material du letar efter kan du få en lösning som skyddar mot små stötar och hela vägen upp till lösningar som effektivt kan skydda din telefon om du tappar bort den. Lösningen är lämplig för livet på språng, där telefonen används många gånger under loppet av en dag.

Om du har ett jobb eller en vardag där din iPhone är mycket utsatt, det finns också tunga lösningar för iPhone 8 täcker. Det finns omslag som helt packa din iPhone 8 och motstår allt! Så bör du vara så otur att förlora den från en hög plats, då är det mest irriterande bara att du måste komma ner och ladda ner den igen, för en tung täcka kommer förmodligen hålla din iPhone 8 intakt. Damm och vatten hålls också effektivt ut ur ett sådant lock. Du kan därför tryggt ta telefonen på stranden eller arbetaDe i regnet. En sådan lösning är idealisk om du är en hantverkare eller i allmänhet har ett jobb där du är mycket ute och mycket aktiv. Uppenbarligen, denna lösning fyller lite mer än de traditionella täcker, men du är också (och mer) skyddas om olyckan ska vara ute.

Adapter för iPhone 8

Eftersom Apple bara körs med Lightning port i sina iPhones, måste man ha en bra samling av adaptrar.

Omedelbart är den adapter som är viktigast det alternativ som gör att du kan ansluta mini-uttaget till telefonen. Med en sådan adapter vid din sida kan du ansluta hörlurarna du redan äger. Men en Lightning till mini-jack adapter, kan du också enkelt ansluta din iPhone 8 till alla typer av andra installationer. Alla installationer och högtalare använder AUX-ingångar och därmed mini-jack-portar, för när en enhet ska anslutas från vilken musik spelas.

En annan typ av adapter som är användbar för att ha i sin arsenal, är det en blixt till mikro-USB. Med det kan du ansluta din iPhone 8 till nyare datorer som har gått från att använda vanliga USB-kontakter som är något större och ta upp lite mer i designen. Du kan fortfarande använda laddningskabeln för att ansluta din iPhone 8 med vanliga USB-portar.

Även om trådlös laddning är ett super-innovativt sätt att lämna iPhone 8 på, det är fortfarande villkorat på telefonen är på själva plattan som kan låta din iPhone 8 up. super praktiskt att bära på, till exempel, nattduksbordet, så att din iPhone kan lämna medan du sover.

Det är inte så praktiskt om du vill lämna din telefon och använda den på samma gång. Och sladden som kommer med när du köper telefonen är inte i sig helt vild och begränsar en när det gäller fri rörlighet och användning av telefonen. Ett problem som lätt kan lösas genom att få en tråd som är längre än standard kablarna. Genom att köpa en längre tråd behöver du inte ligga i obekväma positioner när du bläddrar igenom Instagram på kvällen innan du ska sova, på SamTid som du skulle vilja lämna telefonen.

Power Bank

Nu när vi är på väg att ha ström på din telefon, en Powerbank är också ett bra verktyg för att ha till hands. Det finns många människor på marknaden och det finns några saker du bör vara medveten om. Först och främst finns det en stor skillnad mellan den effekt de har. Vissa skriver att de har upp till 5000 mAh, men i verkligheten effekten är mycket mindre.

Detta problem är lätt att undvika om du ser till att du köper något som är i anständig kvalitet. Då kan det vara upp till två fulla avgifter på din Power Bank. Något som är absolut nödvändigt om du ska på en längre resa, där du kanske inte bara komma förbi ett eluttag direkt.

Eller om du bara har en lång dag utanför hemmet, kan det också vara praktiskt med en Power Bank i påsen. Då behöver du inte frukta att få på strömmen under dagen och kan lämna på språng.

Extra prylar som är bra att ha

För en smart produkt finns det förstås också ett STOT urval av prylar som är användbara i vardagen. Beroende på dina behov och hur mycket du går upp i grejer och extra tillbehör, det är något att komma efter.

Underhåll

Det finns mycket du kan göra för att hålla telefonen på rak. Ett bra ställe att börja är rengöring. För de flesta, fet fingeravtryck är en ganska irriterande ondska genom att ha en smartphone. Lyckligtvis finns det många olika kit som innehåller både trasa och skärm rengöring för din telefon. De är små och praktiska och är lätta att bära på språng. En Super enkel och vacker lösning jämfört med att ha en fet gratis iPhone.

Fotograf

Nu när kameran har fått en uppdatering, måste den också användas. Så oavsett om du är en rekreation fotograf eller Selfie mästare, det finns också en hel del olika prylar som gör det lite roligare.

Vid något tillfälle har vi stött på en massa människor som ler upp mot en selfie spö. I början såg det ganska konstigt ut när folk använde en, men de är nu en integrerad del av Stadsbilden. Du kan säga och tänka vad du vill, men du är faktiskt ganska praktiskt. Inte bara kan alla gå med i gruppfoto, det är också möjligt att få mycket mer av en miljö när du tar en selfie på semester.

Du kan också köpa ett stativ för din iPhone, så du kan stå för den ultimata semesterbilder. Bli en självutlösare mästare och få några helt fantastiska bilder på din vandring.

Reparation

Om olyckan är ute och du blir skadad skärmen på din iPhone 8, då är det faktiskt möjligt t ändra skärmen själv. Med rätt verktyg och en kunnig guide från en YouTube-video, är du inte långt från att kunna ändra skärmen själv. På Mackabler säljer vi även set som innehåller det du behöver. Det är inte bara rätt skruvmejslar, men det är också mycket praktiskt med en hållare, så du är säker på att skärmen sitter i rätt vinkel när du får telefonen öppnas och måste sätta ihop allt igen. Här finns en hållare som fungerar som en hjälpande hand i den processen.

På språng

Om du är den typ som använder din telefon som en GPS, behöver du en ordentlig monter för din iPhone 8. Först av säkerhetsskäl, eftersom det är extremt störande att ständigt hitta din telefon när du behöver hålla ett öga på din rutt. Men också för att det får du tag i en inte så stabil hållare, riskerar du att det helt enkelt förlorar telefonen längs vägen. Uppenbarligen är det inte den säkraste att behöva hålla ett öga på vägen och röra runt efter sin telefon på undersidan av bilen.

Om du inte äger en bil, men menst flyttar dig runt på cykel, då finns det faktiskt lösningar för detta också. Då är det också möjligt för dig att hitta din väg runt en ny stad, eller på cykelsemestern när du använder telefonen som en GPS.

Det finns många Super bra lösningar på detta problem och det är bara att välja de som fungerar bäst för dig.