300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Om oss

Hjalte
e-commerce manager & support [email protected]

Rikke
customer success manager [email protected]

Jonathan
Innehavare & medgrundare
[email protected]

Anders
Medgrundare
[email protected]

Omar
Lagermedarbejder

Jørn
Lagermedarbejder

Mikkel
business developer

Om Mackablar

Mackablar.se är den ledande online-experten på tillbehörsmarknaden för iPhone, iPad och Mac. Vi erbjuder våra kunder alternativ i varje prisklass av tillbehör till deras Apple-enheter. Med grundlig information, snabb leverans och effektiv kundservice är vi för många Apple-användare deras föredragna go-to-plats online när det gäller att sakna tillbehör.

Vi har ett stort danskt lager i Köpenhamn med snabba leveranstider på 1-3 dagar. Vi skickar beställningar dagligen, 363 dagar om året - det vill säga att vi också skickar på helger och helgdagar, men vi skickar inte den 24 december och den 1 januari.

Vi är danska! 🇩🇰

Mackabler.dk startade tillbaka i januari 2013 i en liten lägenhet i Köpenhamn.

Under vårt första år växte vi så stora att vi var tvungna att flytta ut. Vi flyttade därför in i ett gemensamt kontor SOHO i Kødbyen. I januari 2020 behövde vi mer utrymme och flyttade in i nya lokaler i Filmbyen i Hvidovre - lite utanför Köpenhamn.

Vi tänker på miljön och naturen! 🌳♻️

Vi värnar om miljön genom att agera så miljövänligt som möjligt.

Till exempel försöker vi att minimera vår energiförbrukning genom att använda så lite emballage som möjligt på våra produkter. Detta gäller både transporten från våra leverantörer utomlands, såväl som transporten till slutanvändaren.

Vi gör också vad vi kan för att undvika plast i vår emballage, så att emballaget kan gå till förbränning och bli omvandlad till fjärrvärme.

Många av våra produkter kommer från Kina, där det faktiskt är svårt att få produkter med så lite emballage som möjligt. Det beror på att ju större emballaget är, desto mer uppmärksamhet skapar produkten på en butikshylla.

Med den inställningen är det naturligtvis lite svårt, men många bäckar små gör en stor å, och Mackablar är stolta över att bidra till kampen för en grönare miljö.

Adress:

MacKabler Group ApS
Filmbyen 14A+B
2650 Hvidovre
Danmark

CVR: DK43013734
Kontakt oss här

Vi stödjer

twitterindsamling  plastiknejtak mærket


Se våra recensioner

 Anmeldelser

   

Varför startade vi Mackabler?

Eftersom vi ville göra det enkelt och säkert att hitta de produkter man söker, utan att man själv behöver vara expert. Vi ♥ Apple-produkter och elektronik.

Hur skiljer vi oss från de andra?

Elektronikvärlden är ett komplext område som utvecklas i rasande takt. Genom kunskapsdelning och kommunikation på ögonhöjd med kunden förenklar vi komplexiteten och skapar förtroende.

Vad är vårt mål?

Att leda den danska marknaden för tillbehör till Apple-produkter med låga priser, snabb leverans och bra service.

Prisgaranti

Mackablar.se erbjuder prisgaranti! Det innebär att om du hittar en vara billigare på en annan webbplats, kan du få samma vara här till samma pris.

Vi uppskattar mycket att få förfrågningar om billigare priser på andra ställen på nätet, och hoppas att du vill hjälpa oss att göra Mackablar.se ännu bättre.

Har ni en fysisk butik?

Mackabler.dk har kontor i Hvidovre i Köpenhamn, men ingen fysisk butik. Du kan beställa online och välja click & collect för att hämta dina varor på vårt lager - men beställ online först.

Om du är osäker på vad du ska köpa och befinner dig nära vårt kontor, är du alltid välkommen att titta förbi och få dina frågor besvarade. Om vi har det du söker, kan du självklart köpa det på plats 😊

Adress:

Filmbyen 14A+B
2650 Hvidovre
Danmark

 📞 Tlf. nr. +45 60 54 62 25 (alla vardagar kl 11:00 - 15:00).

Vores eget brand M7

Vi producerar våra egna produkter under namnet M7, som består av noggrant utvalda och testade produkter. Vårt mål med M7 är att leverera bra produkter för pengarna till den kvalitetsmedvetna konsumenten.

Vi arbetar aktivt med att presentera våra produkter i en liten och hållbar förpackning, där vi minimerar användningen av plast.
27
M7 produkter
94,859 +
M7 varer solgt