300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Om oss

Hjalte
e-commerce manager & support [email protected]

Rikke
customer success manager [email protected]

Jonathan
Innehavare & medgrundare
[email protected]

Mathias
copywriter & customer success manager
[email protected]

Anders
Medgrundare
[email protected]

Omar
Lagermedarbejder

Jørn
Lagermedarbejder


Ring oss på: +4560546225 eller skicka ett e-mail till: [email protected]


Om Mackablar

Mackablar.se är den ledande Apple-experten online på tillbehörsmarknaden för iPhone, iPad och Mac. Vi erbjuder våra kunder alternativ, i alla prisklasser, av tillbehör till sina Apple-enheter. Med grundlig information, snabb leverans och effektiv kundservice är många Apple-användare deras föredragna go-place online när tillbehör saknas.

Vi har ett stort danskt lager i Köpenhamn med snabba leveranstider på 3-2 dagar - i själva verket är vår genomsnittliga leveranstid bara 1 daga! Vi levererar beställningar dagligen, 362 dagar om året - det vill säga vi levererar också på helger och helgdagar, men vi levererar inte den 1 januari, 31 december och 24 december.Vi är danska!

Mackabler.dk startade tillbaka i januari 2013 i en liten lägenhet i Köpenhamn og Mackablar.se i 2015. Under vårt första år blev vi så stora att vi var tvungna att flytta ut. Vi flyttade därför till ett kontorshotell i Köpenhamn i Kødbyen som heter SOHO. Här har vi varit sedan april 2014. 95% av de artiklar du ser i butiken kommer från vårt lager i källaren.


Vi tänker på miljön och naturen

Vi skyddar miljön genom att agera så miljövänligt som vi möjligen kan.

Vi försöker till exempel minimera våra energiutsläpp genom att använda så lite förpackningar som möjligt på våra produkter - detta gäller både transporten från våra leverantörer utomlands och transporten till slutanvändaren i Danmark.

Vi gör också vad vi kan för att undvika plast i våra förpackningar, så att förpackningen kan förbrännas och omvandlas till fjärrvärme.


Många av våra produkter kommer från Kina, där det faktiskt är svårt att få produkter med så lite förpackning som möjligt. Detta beror på att ju större förpackningen är, desto mer uppmärksamhet skapar produkten på en butikshylla.

Med den inställningen är det naturligtvis lite uppåt, men många små strömmar gör som du vet en stor ström, och Mackabler är stolt över att bidra i kampen för en grönare miljö.