300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone reparationsutrustning

iPhone reparationsutrustning

Det finns 346 produkter.
En gång, en mobiltelefon kostar ett enda öre, och du var bara tvungen att köpa en ganska billig prenumeration granne, och i ett hjärtslag du stod där med din nya Nokia. Det är inte så längre. Smartphones är mycket dyra och om de måste bytas ut...
läs mer
Visar 1 - 54 av 346 artiklar
iPhone reparationsutrustning

En gång, en mobiltelefon kostar ett enda öre, och du var bara tvungen att köpa en ganska billig prenumeration granne, och i ett hjärtslag du stod där med din nya Nokia. Det är inte så längre. Smartphones är mycket dyra och om de måste bytas ut regelbundet, kan det vara en massa pengar på ett år. Därför är det vettigt att du själv försöker fixa de skador som är vanligast.

Det är gott och skönt att ha en iPhone. Och de flesta människor använder iPhonen flera gånger dagligen för olika saker. Det innebär också att det är en gadget som du har med dig var du än står och går. Detta är bekvämt, men tyvärr innebär det också att du ständigt utsätta din iPhone till en mängd knubs. IPhone och iPad är både dyra enheter, vilket är varför det är vettigt om du använder ett litet verktyg för att förlänga deras livslängd och på så sätt också spara dig en massa pengar.

Skulle olyckligt hända så pass du förlora din iPhone så den brytarna ned eller du annars finna så pass din iPhone är inte arbetande riktig; Till exempel, det kan mycket snabbt förlora makt och därför behöver ett nytt batteri, så du behöver inte ta det till en dyr reparation. Med ett litet finger slughet, lite tålamod och ett korn av mekaniskt arbete, kan det faktiskt göras för att utföra reparationen själv. Så du behöver inte längre tvivla på din egen förmåga-naturligtvis kan du reparera din iPhone eller iPad själv.

I följande kommer vi att titta på vilka alternativ vi erbjuder dig om du har fått modet att göra enkla reparationer själv. Det är inte riktigt så komplicerat som det kan vara i första hand, även om du naturligtvis måste ha modet att använda ett litet annat verktyg, och sedan verkligen inte göra något om du har ett minimum av teknisk insikt.

Demontera din iPhone med en skrubbnings sats 

Om du vill komma igång med några eller alla av din iPhone eller iPad reparation, måste du skaffa ett speciellt verktyg, eftersom du behöver detta för enT kan demontera din iPhone. Och inte minst för att kunna montera den igen.

Om vi först tittar på en ganska billig Afår du här en liten samling av olika verktyg som du behöver om och när du behöver ta isär din iPhone. Den innehåller 3 skruvmejslar alla med olika huvuden plus annat material du behöver för att reparera din iPhone. Det är inte en kostsam uppsättning, och du bör inte räkna med att kunna använda den om och om igen. Naturligtvis bör det också nämnas att du sällan behöver göra mer än en reparation av din iPhone.

Vi har också en något större skruvmejsel som du kan ansöka om något större uppgifter, eller om du verkligen har fått blod på tanden och ta reda på att det faktiskt är möjligt att spara mycket pengar genom att göra egna reparationer av Apple-produkter. Det kan också vara att du har en gammal enhet liggande som du är intresserad av att titta på. Det kan vara spännande att bråka med precisionsmekanik.

Kom ihåg att det är en bra idé att köpa rätt verktyg. Inte bara kommer det att underlätta dina uppgifter, men du får också ett bättre resultat, vilket ökar chansen att få en funktionell iPhone eller iPad avsevärt. 

Behöver du ett nytt batteri?

Om du har haft din iPhone under en lång tid, kan det hända att du plötsligt upptäcker att telefonen inte längre kan hålla lika bra på strömmen. Det kan också vara svårt att ladda, även om du försöker med olika laddare, som alla är funktionella. Till skillnad från de gamla mobiltelefonerna från Nokia, till exempel, kan du inte bara ta bakstycket på din iPhone och byta batteri. I ett sådant fall kan det lätt vara att din iPhones batteri är helt enkelt inte så bra längre. Lyckligtvis är detta ett tips för dig, eftersom du kan ändra batteriet själv. På YouTube finns det många fina videor som mycket exakt visar vad du ska göra.

Vi har till exempel Detta batteri för en iPhone 6. Dess specifikationer liknar deM, du hittar i ett originalbatteri, så du kan vara säker på att det kommer att pågå. Du bör vara medveten om att detta batteri kan endast användas för en iPhone 6, och under inga omständigheter bör du använda den med en annan modell.

IPhone 6 Plus är en mycket populär telefon, men glädjen i att använda den minskar om batteriet blir för gammalt och slutar fungera optimalt. Därför, här på Mackablar.se kan du också Köp ett batteri för den modellen. Batteriet är speciellt utformat för iPhone 6 Plus och, som tidigare, det är sant att du inte behöver det i andra modeller. 

Det är inte mycket svårt att byta ut batteriet på en iPhone, men naturligtvis måste du vara tydlig med vad du gör. Lyckligtvis finns det gott om bra guider på nätet som, med hjälp av både ritningar, video och skriftliga instruktioner, tydligt och kortfattat förklara för dig hur du vidtar åtgärder. Vi rekommenderar starkt att du söker råd och vägledning om hur du byter batteri i en iPhone om du inte har provat det förut.

Är skärmen på din iPhone bruten?

Tyvärr händer det ofta att skärmen på en iPhone raster. Detta kan till exempel inträffa om du råkar tappa bort telefonen och det kan vara svårt att undvika när de flesta av oss ständigt tar sig runt med vår iPhone i händerna eller fickan. Många gånger din iPhone kan klara av en sådan åktur på golvet, men om kraschen är ute och din skärm raster, måste du överväga vad man ska göra.

Lyckligtvis finns det flera saker du kan göra. Först kan du söka hjälp från en av de många reparatörer som finns i landet. Det kan dock snabbt bli en dyr lösning. Har du lust och mod att göra skärmen förändras själv, och om du tror att dina händer skruvas så att du kan hantera det fallet själv, vi har de material du behöver.

För iPhone 5 har vi Den här skärmen, som innehåller alla delar du behöver för uppgiften. Således innehåller paketet även SKruetrowers som behövs för att sätta din nya skärm på telefonen. En av de läckra sakerna med den här skärmen är att du både kan få det i svart och vitt. Du behöver inte köpa samma färg som du redan hade. På så sätt finns det en stor möjlighet att förnya din iPhones look utan att betala för en helt ny telefon.

Skärmen är en så viktig del av din iPhone att det är mycket irriterande om det inte fungerar optimalt. Och när du har kastat en massa pengar på samma gång efter en telefon, som på alla sätt är utformad och skapad för att också skapa estetiska njutning, det är en bra idé att du ser till att du håller det bra och i gott skick. 

Sugkopp och tråd Strippa

Det är mycket viktigt att du är medveten om att få rätt verktyg om du tänker göra-det-själv när det gäller att reparera en iPhone eller en iPad. Som med alla reparationer du skulle göra i ditt dagliga liv, det gör uppgiften lättare om du bara ser att du är noga med tanke på hur man ska närma sig uppgiften. om du inte har den omfattande erfarenheten av att till exempel ersätta en monitor på en iPhone rekommenderar vi att du söker råd och vägledning på webben eller, där så är lämpligt, med kollegor som har nödvändig expertis. Du måste bråka med några känsliga mekanik, och efter reparationen, enheten bör fungera felfritt.

Om du behöver ta isoleringen av en tråd, kan det spara mycket tid och lite krångel om du har en så kallad Wire stripper. Med det kan du enkelt ta bort lagret av plast som sitter runt makten strängarna i sladden. Du kanske har försökt i det förflutna för att få isoleringen av med ett par sax eller en liten kniv, och det första som händer är att du får för mycket av tråden av. Det händer inte med en tråd strippa.

Vi har till exempel Den här modellen, det finns en mycket användarvänlig och inte minst långvariga fall. Med kabel hål från 0,6 till 2,6 mm, är det en bit av verktyg som du kan Använd om du vill fästa sladden på laddaren eller sätta på en helt ny kontakt. När du använder denna modell, du är helt säker på att inte skada sladden själv, och du får inte plötsligt luta sig tillbaka med en mycket kort tråd, eftersom du har oavsiktligt skära fel antal gånger.

Kanske du frågar dig själv vad du behöver för att använda en sugkopp för. Men det har en ganska naturlig förklaring och är kopplad till hur bildskärmen har fastnat. Det finns en liten magnet inuti din iPhone som håller skärmen på plats, och med en sugkopp kan du lika tyst lyfta skärmen av. Sugkopp Fungerar för iPhone 5, 6 och 7 samt för iPad.

Reparera strömkontakten för din Mac själv

När MagSafe publicerades i januari 2006, det var en ganska stor uppfinning som har hjälpt till att se till att flera Mac-datorer inte har avslutat sina dagar genom att krossas mot golvet. Du vet att du har anslutit din MacBook till makten i hörnet, och sedan sladden är på golvet. Plötsligt ringer det på dörren och du står upp för att öppna. I brådskan, glömmer du att laddaren sitter i Mac och du råkar snubbla över pluggen. Normalt skulle datorn störta eller falla på golvet, men eftersom MagSafe är så smart att det bara fastnat med lite magnetism, kommer det att falla ut utan olycka, och både du och datorn kommer oskadad från kollisionen.

Men även om vi har en mycket smart enhet, finns det inget sätt att förhindra vissa slitage på kabeln som körs mellan laddaren och Mac själv. En MAC-dator är känd för att kunna pågå i många år, men det innebär att du sannolikt kommer att uppleva slitage på nätsladden.

När olyckan har inträffat har du två alternativ. Du kan antingen köpa en helt ny laddare, som kan bli en dyr njutning, men eftersom vi alla är intresserade av att spara pengar, du kan också ge dig rätt att reparera din MagSafe själv. Här på Mackabler.Vi hjälper dig gärna med gör-det-själv-lösningar, vilket är anledningen till att vi faktiskt erbjuder en MagSafe 2 strömkabel För just den här reparationen.

Med detta kit kan du helt enkelt byta ut den gamla tråden och ersätta den med en ny. Tänk på att du alltid kan söka hjälp och inspiration på webben när du behöver börja göra denna typ av reparationer. 

Tips för att göra-det-själv eller kvinnan

Det kan vara svårt att exakt hitta var du ska börja och var du ska ansluta när du letar efter verktyg och material för att reparera din iPhone, iPad eller laddare till din MacBook. Men om du antar att du behöver ändra skärmen på din iPhone, då är det en bra idé att du ser till att köpa några material av en anständig kvalitet. Detta innebär naturligtvis att du måste släppa lite mer pengar, men jämfört med det pris du ska betala hos en återförsäljare, är det fortfarande jordnötter. 

När du har fått de saker du behöver måste du planera ditt arbete. Kom inte igång en kväll när du är trött, och för Guds skull, se till att du kan fixa det en söndagsmorgon precis återvänt från en rundtur i staden. Det går sällan bra. Bättre spendera din tid att läsa några bra guider, och söka all information på webben. Det finns många videor på YouTube som visar dig exakt hur du gör det. 

När du har förberett dig väl, kan du börja reparera din enhet. Tänk på att även om detta kan vara lite knepigt, kommer du att spara en massa pengar som du kan spendera på andra bra saker. I alla fall önskar vi dig lycka till att reparera skadan din iPhone eller iPad har tyvärr utsatts för.

Kan du reparera din iPhone själv? Naturligtvis kan du, du behöver bara en skruvad rad, en sugkopp och en ny bildskärm, batteri eller vad är fel med din iPhone. 

Med detta tillbehör kan du snabbt och enkelt göra din iPhone själv, kan du köpa monitorer, batterier och med alla enheter följer allt Den utrustning du behöver för att demontera och viktigast montera din iPhone igen. 

Du kan också köpa bättre utrustning för att montera och demontera din iPhone annons om du vill vara helt säker.

När du ändrar skärmen på din iPhone själv, behöver du inte uppmärksamma damm eftersom hela skärmen är redan i ett stycke när du packar upp den, därför bör du inte oroa dig för att få damm under skärmen.

Har din iPhone varit dåligt att hålla på strömmen? Då kanske du har ett nytt batteri på det, kan det lätt göras även, särskilt om du är ett litet finger renem. 

Har du krossat skärmen på din iPhone? Och såg priset för vad det kostar att få det gjort? Det kan vara riktigt dyrt, men om du gör det själv, det är något billigare också du är också säker på att det blir gjort rätt.

Vi säljer endast föga originella enheter, men det är samma som de flesta butiker kräver originalutrustning, vår leverantör också kallar det för originaldelar. 

Allt detta kräver att du är lite bra på att få elektroniska prylar att arbeta och att du har lite mekanisk sympati, men om du har händerna skruvas ordentligt på, är det lätt att få din iPhone gjort något billigare än vad alla andra betalar.