300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Filter

Smart plug til dit hjem

Det finns 22 produkter.
Smart plug för ditt smarta hem Om du är på väg att börja eller redan har påbörjat ditt smarta hem, då bör du definitivt skaffa en smart plug. Den gör det möjligt att göra "dumma" enheter till smarta enheter. Möjligheterna är oändliga för vad du kan styra från din telefon, vilka regler du kan...
läs mer
Visar 1 - 22 av 22 artiklar
Smart plug til dit hjem

Smart plug för ditt smarta hem

Om du är på väg att börja eller redan har påbörjat ditt smarta hem, då bör du definitivt skaffa en smart plug. Den gör det möjligt att göra "dumma" enheter till smarta enheter. Möjligheterna är oändliga för vad du kan styra från din telefon, vilka regler du kan ställa in och mycket mer för ditt intelligenta hem. Om du redan har andra smarta enheter är chansen stor att de kan samarbeta med en smart plug.

Smart plug gör ditt hem grönare

Visste du att du kan göra ditt hem mer miljövänligt med en smart wifi-plugg? Din TV, dator, radio och många andra elektroniska enheter förbrukar ström i onödan när de är i standby-läge - särskilt under de många timmarna vi är på jobbet, studerar eller är i skolan och ingen är hemma. En TV, Playstation och Apple TV kan ensamma förbruka 20-30W i standby-läge, om inte mer. Med en smart plug kan du se till att dessa enheter inte är påslagna eller i standby-läge hela tiden. Till exempel kan du tillsammans med en rörelsesensor se till att en smart plug bara slår på strömmen till TV:n på kvällen när den har registrerat rörelse. Om det inte finns någon rörelse efter midnatt stänger den av smart plug-enheten. Ekonomiskt sett är det en liten besparing med en smart plug, men som bekant gör många bäckar små, stor å :)

Smart plug med WiFi gör ditt hem säkrare

En smart plug kan också göra ditt hem säkrare. När du är på resande fot kan du ställa in massor av regler så att smart plug-enheten slår på lampor eller annat automatiskt. På så sätt kan det vara svårt för oinbjudna gäster att bedöma om det är någon hemma eller inte. På så sätt kan du känna dig tryggare. Och säkerheten behöver inte bara vara mot oinbjudna gäster - det kan också vara så att du är osäker på om du har kommit ihåg att stänga av strykjärnet? Nu kan du via Wi-Fi och appen kontrollera om det är avstängt eller inte när du är på språng.

iaai