300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad Pro 10,5 "

iPad Pro 10,5 "

Det finns 406 produkter.
Den super starka och kompakta iPad Pro erbjuder en otrolig effektivitet och är betydligt kraftfullare än många bärbara datorer på marknaden. Med en iPad Pro kan du prestera bättre än någonsin tidigare, eftersom du har en fantastiskt kraftfull surfplatta att arbeta med. iPad Pro erbjuder en...
läs mer
Visar 1 - 54 av 406 artiklar
iPad Pro 10,5 "

Den super starka och kompakta iPad Pro erbjuder en otrolig effektivitet och är betydligt kraftfullare än många bärbara datorer på marknaden. Med en iPad Pro kan du prestera bättre än någonsin tidigare, eftersom du har en fantastiskt kraftfull surfplatta att arbeta med. iPad Pro erbjuder en extremt skarp Retina-skärm och en högkvalitativ kamera. Det är alltså en surfplatta för seriösa användare.

Här på Mackabler säljer vi tillbehör till din iPad Pro 10,5", som gör det ännu bekvämare och enklare att arbeta med en surfplatta.

Kompakt power-surfplatta

Stjärnan i showen som gör att en iPad Pro fungerar så snabbt och kraftfullt hittar vi i Apple's A10X Fusion CPU, som har en extra kärna att arbeta med jämfört med vad som fanns i iPhone 7, vilket ger totalt sex kärnor. Dessutom har den 4 GB RAM, vilket är dubbelt så mycket som i 9,7"-versionen.

För att förstå hur mycket det påverkar prestandan på din iPad Pro kan man säga att den är nästan lika snabb som en Macbook Pro. Det är alltså inte skämtsamt när iPad Pro står som den snabbaste surfplattan i sin klass, och i många fall kan den helt ersätta en bärbar dator.

Högupplöst skärm

Med en iPad Pro får du en skärm som fungerar med 2224 x 1668 upplösning på en IPS LCD Retina-skärm. Tidigare använde iPads 60 Hz, vilket innebar att skärmen uppdaterades 60 gånger per sekund, men med denna iPad Pro är du uppe i hela 120 Hz, vilket innebär att den uppdateras dubbelt så många gånger per sekund. Du får alltså en skärm som fungerar så smidigt att du knappt märker av att du rör vid den innan den reagerar.

Tack vare ProMotion-teknologin, som används för att köra de 120 Hz, anpassar skärmens uppdateringshastighet sig också efter vad du gör. De flesta filmer du kan strömma körs med en lägre Hz än 120, och ProMotion kommer därför att anpassa sig till rätt antal bilder per sekund. Men om du använder din iPad för att rita ser till att du får en helt flytande upplevelse, som om du ritade på ett papper. Och faktum är att ProMotion är ett så intelligent system att det kan köra i två olika hastigheter, så du kan växla problemfritt mellan ditt ritprogram och ditt videoprogram utan att något av dem fungerar mindre optimalt. Men inte nog med att du får en mer naturlig upplevelse av att designa och rita på din surfplatta, denna typ av anpassning är också batterisnål och förlänger batteritiden på din iPad Pro.

Batteritid

En kraftfull surfplatta bör också kunna hålla en hel arbetsdag. Enligt Apple själva kan en iPad Pro hålla upp till 10 timmars videouppspelning och enligt olika recensioner kan den köra 7-8 timmar med många appar öppna, musikuppspelning, bildredigering och annat arbete. Det är ganska lång tid för en surfplatta och ger dig mycket frihet och tid att arbeta när du är på språng. Även om det i sig inte är så mycket längre än föregångarna, kan den ändå hantera kraftfulla program under lång tid och utan problem, vilket är bättre än många andra surfplattor på marknaden.

Så sammanfattningsvis, om du är den lyckliga ägaren av denna kraftfulla surfplatta, har du alltså ett starkt och pålitligt arbetsverktyg till hands. Det finns många olika tillbehör som kan göra din användning av en iPad Pro ännu mer effektiv, och här har vi samlat ett urval av tillbehör som kan göra saker och ting smidigare och enklare för just dig.

Powerbank

Som sagt är batteritiden lång, men kanske behöver du ändå en extra boost när du är på språng. Här är en powerbank ett helt oumbärligt verktyg att ha i fickan. Med en powerbank till hands kan du plötsligt köra lite längre på energin och inte riskera att förlora värdefullt arbete när du är på språng.

När du köper en powerbank är det viktigt att vara medveten om att det kan vara skillnad mellan den angivna effekten på en powerbank och den faktiska effekten. Det brukar vanligtvis finnas en viss förlust av energi. Här på Mackabler strävar vi dock efter att endast erbjuda powerbanks som lever upp till vad som utlovas och att energiförlusten minimeras så mycket som möjligt. Med det sagt är en powerbank den ultimata pryl att ha i fickan om du vill vara säker på att ha extra batteritid med dig.

Adaptere

Sladdar har en tendens att försvinna vid de mest olämpliga tillfällen, och det kan hända att du plötsligt behöver en kabel. Antingen för att ladda eller ansluta din iPad Pro till din Mac. Som tur är hittar du här på sidan ett stort urval av olika kablar och adaptrar som förhoppningsvis kan hjälpa dig i en sådan situation, så att du inte plötsligt står där och känner dig helt utan anslutning.

Dessutom finns det sladdar i många olika längder, så om du är trött på att vara begränsad av den medföljande sladden kan du också hitta sladdar i längder som passar dina behov bättre.

Bland andra adaptrar kan nämnas lightning till HDMI, vilket gör det enkelt att visa presentationer på en större skärm eller se dina designer i all sin prakt när du sitter och ritar på din surfplatta.

Vård och rengöring

Feta fingrar på skärmen är något av det mest irriterande att titta på när det gäller en surfplatta. Men eftersom det nästan är oundvikligt vid användning av en iPad Pro är det bra att ha ett rengöringsset till hands så att de feta fingrarna är lätta att ta bort. Det finns olika små set som innehåller både rengöringsvätska och mikrofiberdukar, så att du kan hålla skärmen fri från fingeravtryck.

Dessa set är lätta att packa ihop och hålla ordning på, så de är bekväma att ha med på resan. På så sätt kan du alltid visa upp en fläckfri surfplatta och verka professionell om du behöver visa en design för en klient eller diskutera dokument under ett möte.

Skydd

För att skydda din iPad Pro på bästa sätt är det viktigt att ha rätt skydd. Ett skydd kan vara allt från en enkel silikonfodral som skyddar mot repor och damm. På så sätt håller den sig snygg och ser ut som ny under en längre tid och kan utan problem klara av vardagens användning. För att komplettera det enkla och enkla skyddet kan det också rekommenderas att köpa en skyddsfilm till glaset, så att det inte blir repor när du sitter och arbetar med din stylus och ritar i programmet.

Om du behöver lite mer skydd finns det också skyddsglas till en iPad Pro. Det innebär att skärmen blir mer motståndskraftig mot stötar och slag. Eftersom glasdisplayer inte har det bästa ryktet för att vara helt motståndskraftiga mot stötar och ibland lätt får sprickor, är ett skyddsglas en bra investering för många.

En annan typ av skydd är de som också fungerar som ett tangentbord. Så om du tycker att det är jobbigt att skriva på pektangentbordet och föredrar riktiga knappar är det här typen av skydd definitivt något du bör satsa på.

Det finns också skydd som med en enkel och snabb vikning kan fungera som ett stativ för din iPad, så att du kan titta på film eller visa presentationer. De kan också bara fungera som extra stöd som vinklar din iPad helt rätt så att den blir bekvämare att skriva på när du använder pektangentbordet.

Reparation

Om olyckan skulle vara framme och du inte har skyddat din iPad Pro tillräckligt och råkar skada skärmen, finns det också hjälp att få. Istället för att betala en förmögenhet för att byta skärmen kan du faktiskt göra det själv. Allt som krävs är rätt utrustning, lite tålamod och en stadig hand.

Här på Mackabler säljer vi ett stort urval av verktyg och tillbehör som du kan använda för att byta skärmen hemma hos dig själv.

Självklart kan du också använda dessa verktygssatser för att byta skärmar på andra enheter, så oavsett om det är din iPad, iPhone eller andra smartphones kan du använda dessa verktygslådor. Du behöver bara se till att ha rätt glas tillgängligt.

.iaai