300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
Laddningseffekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Iphone
Filter
Trådløs MagSafe Opladning til iPhones

Trådløs MagSafe Opladning til iPhones

Det finns 10 produkter.
Trådlös MagSafe-laddning för iPhonesUpplev den ultimata bekvämligheten med trådlös MagSafe-laddning för din iPhone. Med denna smarta teknologi behöver du inte längre krångla med sladdar och kontakter när du ska ladda din iPhone. Den trådlösa laddningen ger dig full frihet att röra dig runt...
läs mer
Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Trådløs MagSafe Opladning til iPhones

Trådlös MagSafe-laddning för iPhones

Upplev den ultimata bekvämligheten med trådlös MagSafe-laddning för din iPhone. Med denna smarta teknologi behöver du inte längre krångla med sladdar och kontakter när du ska ladda din iPhone. Den trådlösa laddningen ger dig full frihet att röra dig runt samtidigt som din iPhone laddas snabbt och effektivt.

Varför ska du välja trådlös MagSafe-laddning för din iPhone? Låt oss utforska några av fördelarna med denna fantastiska teknologi.

Enkel och bekväm MagSafe-laddning

Med trådlös MagSafe-laddning kan du ladda din iPhone utan att behöva tänka på sladdar och kontakter. Du behöver bara placera din iPhone på laddaren och den kommer att börja ladda direkt. Det är så enkelt!

Hurtig 15W-laddning

MagSafe-teknologin säkerställer snabb och effektiv laddning av din iPhone. Du kan vara säker på att din iPhone kommer att vara redo att användas på nolltid.

Snygg MagSafe-design

Trådlös MagSafe-laddning är inte bara praktiskt, utan också stilfullt. Den platta, runda laddaren är utformad i en minimalistisk och elegant stil som passar perfekt i ditt moderna hem.

Tillbehör du inte vill missa

När du har trådlös MagSafe-laddning finns det några tillbehör du helt enkelt inte kan vara utan. Ett skyddande fodral med MagSafe för din iPhone är ett måste, eftersom det inte bara skyddar din telefon utan också gör det enklare att placera den korrekt på laddaren. En trådlös laddningsställning för din iPhone och Apple Watch är också ett praktiskt och stilfullt tillskott till ditt hem. Allt detta kan du hitta hos oss.

Kort sagt är trådlös MagSafe-laddning för iPhones en teknologi som inte bara är praktisk och bekväm, utan också stilfull och modern. Med denna innovativa teknologi kan du ladda din iPhone snabbt och effektivt samtidigt som du undviker trassel med sladdar och kontakter. Så varför inte prova det idag?

iaai