300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Air 13 "Retina 2018

MacBook Air 13 "Retina 2018

Det finns 579 produkter.
Med en MacBook Air får du en läcker och stilfull produkt, och självklart behöver du tillbehör av samma klass. För att säkerställa att allt ditt fina tillbehör kan anslutas till din MacBook Air är det viktigt att ha rätt kablar och adaptrar. På den fronten har vi lyckligtvis allt hjärtat kan...
läs mer
Visar 1 - 54 av 579 artiklar
MacBook Air 13 "Retina 2018

Med en MacBook Air får du en läcker och stilfull produkt, och självklart behöver du tillbehör av samma klass. För att säkerställa att allt ditt fina tillbehör kan anslutas till din MacBook Air är det viktigt att ha rätt kablar och adaptrar. På den fronten har vi lyckligtvis allt hjärtat kan önska, både när det gäller kablar av god kvalitet och dockor/hubs som gör det möjligt att samla alla dina enheter i en enkel lösning. Om du har en iPhone eller iPad kan det vara praktiskt att ha en USB-C till lightning-kabel så att du kan ladda dem via din MacBook Air. Dessutom är USB-C till HDMI-kablar också populära eftersom de gör det möjligt att ansluta till de flesta skärmar och levererar hög kvalitet. Det finns också specialkablar för nästan alla olika ingångar. För att täcka så många som möjligt samtidigt kan det vara fördelaktigt att använda en hub, som har upp till 10 ingångar beroende på vilken du väljer. På så sätt får du alla vanliga portar samtidigt och kan enkelt hantera alla dina kablar på det sättet. Det finns också mer diskreta dockor om du inte behöver allt på en gång. Se utbudet här:

https://mackablar.se/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=kabel-eller-adapter

För din MacBook Air är det naturligtvis viktigt att kunna använda ljudfunktionerna så bra som möjligt. Det finns flera bra hjälpmedel för detta ändamål, där de vanligaste är antingen headset, högtalare, earpods eller earphones. De har alla olika styrkor och svagheter. Högtalare är det bästa alternativet om du vill ha feststämning eller om det är flera personer som ska lyssna på musik, men du blir förmodligen inte så populär om du spelar upp dem på bussen. Å andra sidan är ett par earpods eller earphones perfekta för att använda offentligt, eftersom de är diskreta och lätta att ta med sig. Ofta är de också lättare att ersätta om du skulle tappa bort dem. Du kan också få några som har riktigt bra ljudkvalitet. Men om du vill ha den bästa ljudkvaliteten för dig själv är headset definitivt vägen att gå. Här finns det olika alternativ beroende på hur ljudisolerande de ska vara och vilken ljudkvalitet de ska ha. Förutom det finns det olika möjligheter beroende på syftet. Det finns till exempel produkter som är specialiserade för sport. Se de olika möjligheterna på länken här:

https://mackablar.se/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=horetelefoner,mikrofon,hojtalere

För att en MacBook Air ska fungera krävs det ström, och därför är det en bra idé att ha en bra laddare till MacBook Air. Det finns många bra lösningar på detta problem beroende på vilka behov du har. Om du bara letar efter en laddare till MacBook Air finns det mycket effektiva alternativ som både ger bra säkerhet och effektiv laddning. Dessutom kan du få laddare som har olika funktioner som multi-laddning eller laddning med olika typer av portar. Det kan vara mycket praktiskt att ha en laddare till MacBook Air och en laddare till iPhone eller iPad i samma laddare. Du kan också använda batteriförlängare, som powerbanks, som ger möjlighet att ha extra laddningar med dig i fickan även om du inte har tillgång till ett vägguttag. I samma kategori kan det vara bra att skaffa en biladapter om du kör mycket och vill ha med din MacBook Air på resan. På det sättet kan du alltid ha en fulladdad MacBook Air när du kommer fram, vilket är särskilt praktiskt om det är arbetsrelaterat. Se vårt fina utbud av laddare på länken:

https://mackablar.se/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=batteri-powerbank,oplader

Förutom de generellt större kategorierna som nämnts ovan finns det många olika typer av tillbehör som kan göra vardagen lite enklare. En produkt som vi själva tycker är otroligt praktisk är ett sleeve eller skydd till MacBook Air, eftersom det gör transporten mycket enklare. Samtidigt får du extra bra skydd, vilket aldrig är något att klaga över. På samma sätt kan en hållare till MacBook Air också göra en stor skillnad, eftersom den kan justera höjd och vinkel på din MacBook Air. Detta kan hjälpa till att ge en bättre hållning när du sitter och arbetar eller vad du nu gör, vilket kan göra en stor skillnad för att undvika skador, särskilt om du sitter mycket framför skärmen. Båda har också gemensamt att de kan ge en extra touch till stilen när du använder din MacBook Air, vilket inte heller ska underskattas.

Dessutom kan du hitta olika typer av tillbehör som kan täcka olika specialbehov. En projektor är till exempel trevligt om du vill ha en hemmabio, liksom en presentationsklicker som är essentiell om du håller många presentationer. Men för att få en överblick över alla olika möjligheter rekommenderar vi länken nedan, och om det inte finns exakt vad du letar efter kan du kolla in de andra kategorierna till vänster: https://mackablar.se/macbook-air-13-retina-2018-277?udstyr=cover,holder,tilbehor

iaai