💥 BLACK
BLACK WEEK HELE UGEN - OP TIL 80% RABAT
WEEK 💥
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
26 kr 5795 kr
Manufacturers
Ipad
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Lydkvalitet
more... less
Produktgaranti
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Vattentät
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Filter
iPad mini 4

iPad mini 4

Det finns 379 produkter.
EN LITEN JÄTTEMed mycket små specifikationer är iPad mini 4 en ständig följeslagare. Det finns några förbättringar från iPad mini 3 som gör det till ett måste för Apple-älskare! Den läckra nya färg (Rose Gold) som iPhone 6s också kommer in, liksom en ännu tunnare design som får det ner till 6,1 mm i tjocklek samt en nästan obefintlig vikt på 299 gram! Skärmen är fortfarande en fin näthinna och samma chip har kommit i det som iPhone 6 och iPhone 6 Plus, vilket gör...
läs mer
Visar 1 - 54 av 379 artiklar
iPad mini 4

EN LITEN JÄTTE
Med mycket små specifikationer är iPad mini 4 en ständig följeslagare. Det finns några förbättringar från iPad mini 3 som gör det till ett måste för Apple-älskare! Den läckra nya färg (Rose Gold) som iPhone 6s också kommer in, liksom en ännu tunnare design som får det ner till 6,1 mm i tjocklek samt en nästan obefintlig vikt på 299 gram! Skärmen är fortfarande en fin näthinna och samma chip har kommit i det som iPhone 6 och iPhone 6 Plus, vilket gör den stark för alla uppgifter!

 

JAG BEHÖVER BASUTRUSTNING FÖR MIN IPAD MINI 4!
Då är du på rätt plats. Att äga en Apple iPad kan ha många sidor – kanske använder du det för spel, tittar på Netflix eller arbetar? Det är också ofta som det används i skolan och på universitetet för att anteckna och söka på Internet. Är du en av dem? Då rekommenderar vi vårt trådlösa tangentbord med Bluetooth. Då får du ett komplett tangentbord för användning var du än är! I samband med skolarbete kan det också vara en bra idé att alltid ha en del nöd kraft på iPad mini 4. Med hjälp av vår Premium Powerbank XL med 10000 MAh, din iPad kommer alltid att ha tillgång till laddning, och du kommer aldrig att komma till de frustrationer som möter en när den går död mitt i en del arbete! I detta sammanhang kan du också få en extra laddare kontakt för din iPad mini 4-möjligen vår egen MFi Lightning Cable, antingen i standard vit eller mer härdiga guld! Då kan du alltid ha en Lightning-kabel i väskan med Power Bank, eller en liggande på arbetsplatsen så att du inte behöver transportera din ursprungliga kabel fram och tillbaka hela tiden.

Det är kanske mer av en iPad Mini för hemmet du har? Sedan finns det en ny, cool gadget för dig! iDevices iGrill mini termometer är den bästa vän av grillen Master! Du laddar ner ett program på AppStore, Anslut grillen termometern till din iPhone med Bluetooth, och sedan kan du hålla ett öga på stegen helt inifrån vardagsrummet! Det ger dig en hel del frihet, och utan tvekan en glädje som bara den moderna tekniken kan ge!