300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone 13 6,1"

iPhone 13 6,1"

Det finns 525 produkter.
iPhone 13 6,1" - hög prestanda med avancerad kamera I den nya iPhone 13-serien får du den nya avancerade A15-chippen, som är utvecklad av Apple. A15-chippen är världens snabbaste chip som någonsin har producerats till en smartphone. Den garanterar en snabb användarupplevelse varje gång.Super...
läs mer
Visar 1 - 54 av 525 artiklar
iPhone 13 6,1"

iPhone 13 6,1" - hög prestanda med avancerad kamera

I den nya iPhone 13-serien får du den nya avancerade A15-chippen, som är utvecklad av Apple. A15-chippen är världens snabbaste chip som någonsin har producerats till en smartphone. Den garanterar en snabb användarupplevelse varje gång.

Super Retina XDR-skärm med imponerande prestanda

iPhone 13 6,1" är utrustad med den imponerande Super Retina XDR-skärmen, vars styrka är att leverera vackra bilder med en enormt hög uppdateringshastighet. Du presenteras därför för en användarupplevelse som aldrig tidigare med dessa nya iPhones. Dessutom är de nya iPhone-skärmarna tillverkade med Ceramic Shield, vilket gör dem upp till 4 gånger starkare än tidigare modeller. Du får med andra ord ett smartphoneskärmglas som aldrig har varit starkare.

Hur väljer jag rätt laddare, adapter eller kabel till min nya iPhone?

Är du på jakt efter en laddare, adapter eller kabel till din nya iPhone? På Mackablar.se presenterar vi dig för ett stort utbud av produkter, som var och en är skapade för olika ändamål. Vi vill att du ska få den bästa upplevelsen med din nya iPhone. Vi erbjuder både snabba laddare, adapter med massor av anslutningsmöjligheter och kablar för både laddning, ljudanslutning och andra ändamål. Du hittar alla dessa produkter i vår butik, som alla är skapade för att förbättra din användarupplevelse.

Kan jag köpa ett skyddsfodral till iPhone 13 6,1"?

När man ska välja ett skyddsfodral till sin iPhone kan det vid första ögonkastet vara en djungel. Det finns ett skyddsfodral för varje smak. Vi erbjuder allt från hantverkarskyddsfodral, som ger ett riktigt bra skydd, till skyddsfodral med kortfack. Det är därför smart att du innan du köper ett skyddsfodral funderar över vilket behov du har. Då är du säker på att få precis det du behöver.

Ge din iPhones skärm ett skyddsglas

Vill du gärna skydda din iPhones skärm mot repor och andra eventuella skador? Då behöver du skaffa dig ett skyddsglas. En skärm som antingen är repad eller har andra skador kan minska responsen när du använder skärmen. Därför är det alltid en bra idé att se till att ha extra skydd. Hos Mackablar.se hittar du ett antal olika skyddsglas som ser till att du på ett ögonblick förbättrar skärmens motståndskraft.

Skaffa dig en USB-C-laddare när du köper en ny iPhone 13 6,1"

Apple har beslutat att inte längre inkludera laddare när du köper en ny iPhone. Detta beror bland annat på att de flesta iPhone-användare redan äger en laddare. Dessutom görs detta även ur ett klimatperspektiv, då de därmed kan minska koldioxidavtrycket genom att inte sälja en laddare med.

Trådlös MagSafe-laddning för din nya iPhone 13 6,1"

Har du köpt en ny iPhone så att du kan ladda den trådlöst och slippa en kabel? Då är detta en tillvalprodukt som inte ingår när du köper en ny iPhone. Vi hjälper dig och presenterar dig för ett antal olika trådlösa laddare i vår butik. Antingen original MagSafe-laddare eller en liknande från en annan tillverkare som levererar lika bra laddning. Du hittar hela vårt sortiment av trådlösa laddare här.

Vill du ha ett bra par hörlurar till din nya iPhone?

Är du på jakt efter ett bra par hörlurar som levererar bra ljud och kanske till och med är trådlösa? Då har vi i vår butik många olika typer. Bluetooth-hörlurar levererar bättre ljudkvalitet än tidigare, så det är nästan vanligare att skaffa ett trådlöst par hörlurar istället för ett med sladd. Då slipper du trassla med sladdarna och kan på ett ögonblick lyssna på din musik eller favoritpodcast.

Håll ögonen på vägen med en bilhållare till din iPhone

När man kör bil är det viktigt att ha full koll på vägen. Därför kan du med fördel skaffa dig en bilhållare där du kan placera din iPhone under körningen. Vi erbjuder bilhållare utan stora funktioner, men som bara håller din iPhone på plats. Du kan också skaffa dig en magnetisk bilhållare som håller din iPhone på plats och samtidigt levererar trådlös laddning. Då kan du både få din iPhone att visa vägen samtidigt som den laddas.

Du hittar hela vårt sortiment av tillbehör till din bil i vår butik på Mackablar.se.

.iaai