300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 6s plus

iPhone 6s plus

Det finns 500 produkter.
GÖR DIN UPPLEVELSE ÄNNU VILDARE!Med en gång den senaste tekniken, Apple skickar en raket till månen-i form av iPhone 6S Plus! och även om vi också är ett fans av den läckra telefonen själv, kan vi inte låta bli att förbättra livet...
läs mer
Visar 1 - 54 av 500 artiklar
iPhone 6s plus

GÖR DIN UPPLEVELSE ÄNNU VILDARE!
Med en gång den senaste tekniken, Apple skickar en raket till månen-i form av iPhone 6S Plus! och även om vi också är ett fans av den läckra telefonen själv, kan vi inte låta bli att förbättra livet med prylar som förstärker iPhone 6S Plus prestanda.

Till exempel är den bakre kameran nu upp till 12MP (megapixel), och därför kan spela in Super High Definition-nämligen 4K video. Ta sedan din läckra lyx telefon ut på upplevelser och få knivskarpa minnen hem. Men hey-det är fortfarande en iPhone, så kan du räkna med batteritid för att hålla hela resan till den punkt där kameran kommer att användas? För att försäkra dig rekommenderar vi en Power Bank för din iPhone 6S Plus. Vi har även två modeller som vi finner användbara för iPhone: en premie Power Bank med antingen 3000-eller 4500mAh, eller en XL utgåva med hela 10000mAh i den. med ett sådant monster, har du alltid befogenhet att låta din iPhone 6S Plus upp, så få en innan semestern börjar!

Förutom de praktiska tillbehören, säkerhet är alltid att föredra när du köper in din iPhone, eftersom det är, trots allt, en dyrare investering som du inte kommer att undvika att göra alltför ofta. Se därför till att din iPhone 6S Plus inte lider av skada genom att använda skärmskydd. Här på Mackabler har vi en eStuff TitanShield skyddande glas och en anti-tank glas för iPhone, som båda är en bit av hållbart glas som sätts på framsidan av din iPhone 6S Plus, så det står mot vardagliga repor och små slag. Det kommer utan tvekan att förlänga dess livslängd, eftersom den extra glasbit kan bara bytas ut när repor har gjorts-det är lite lättare att göra än om det är din iPhone 6S Plus glas förstörs!

En annan del av iPhone Survival Pack är en extra laddare kontakt, av två anledningar! Tyvärr, originalet du får med när du köper din iPhone 6S Plus inte leva för evigt, så det är en bra idé att ha en ny en klart så snart den första sätter träskor. För det andra kan det vara skönt att have en kabel de platser du ofta besöker-hans pojkvän, några vänner, arbetsplatsen och liknande. 

Mackabler har de bästa priserna och det bästa erbjudandet-våra höga servicekrav gör att dina produkter levereras dagen efter att de har beställts. Så skynda dig och shoppa!