300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 7

iPhone 7

Det finns 551 produkter.
Den iPhone 7 är precis släppt och det erbjuder en hel del nya funktioner. Även om designen inte är ny, är allt inuti den nya iPhone 7 nästan ersatt. iPhone 7 levereras med en ny processor som är 30% snabbare än den mycket snabba processorn från iPhone...
läs mer
Visar 1 - 54 av 551 artiklar
iPhone 7

Den iPhone 7 är precis släppt och det erbjuder en hel del nya funktioner. Även om designen inte är ny, är allt inuti den nya iPhone 7 nästan ersatt.

iPhone 7 levereras med en ny processor som är 30% snabbare än den mycket snabba processorn från iPhone 6s, de kallar A10 chip med en M10 chip för funktioner, Apple kallar det en fusion chip eftersom de har lagt till 2 extra kärnor i processorn, det har nu 4 kärnor 2 av dem är energisparande och 2 är snabba, det ger en snabbare iPhone och att batteriet håller längre Om du inte använder din iPhone mycket.

IPhone 7 kommer också i 2Nya färger, Jet svart och svart, svart är svart och Jet svart är mycket glansigt men i sin tur blir det något repad. Jet Black är den mest sålda under de första veckorna av release.

Kameran i iPhone 7 är ny, även om det inte fungerar så, det är fortfarande på 12MP och linsen har blivit lite mer öppen med ett F-värde på f/1.8, det kom från F/2.2, betyder det att iPhone 7 kamera blir 2/3x mer ljus i , och du kan få bakgrunden mer suddig.

IPhone 7-kameran har också fått stabilisering, som iPhone 6 Plus Och iPhone 6s Plus Efter att ha haft det tidigare, stabilisering gör kameran kan ta bilder med längre stängningstid, vilket innebär att kameran kan få mer ljus i, stabilisering innebär en hel del för videoinspelning, eftersom videon med stabilisering ser bättre ut. Blixten har varit dubbelt så kraftfull.

Den främre kameran har också uppdaterats, från 5MP till 7MP, samt ett bättre f-värde.

iPhone 7 har blivit vattentät, slutligen är det väldigt coolt att kunna tvätta sin iPhone 7 under kranen.

3G LTE eller 4G som alla transportörer kallar det har uppdaterats, till 450 Mbps (Download)/50 Mbps (upload), det kallas LTE Cat9.

iPhone 7 har inte en mini jack längre, så i framtiden måste man använda en adapter eller ett headset med Lightning Connector, lyckligtvis iPhone 7 kommer med både en adapter och ett headset med Lightning-kontakt, kan adaptern också köpas här på sidan, redan nu. Vi på Mackabler tycker att det kommer att bli Gjort ett större problem än det är, i framtiden kan du välja headset med blixt eller Bluetooth, som båda är digitala lösningar snarare än den analoga mini-uttaget. Mellan perioden här där vi alla fortfarande har mini jack headset du har denna adapter, från Lightning till mini jack, detta är mycket billigt, tar Apple bara 75kr för det, och vi tar mindre för det, i gengäld är det denna adapter och inte din dyrare headset som bryter Nästa gång kontakten förstörs på headsetet.

När vi talar om ljud, har iPhone 7 fått 2 högtalare istället för 1, vilket innebär att den kan spela dubbelt så hög och iPhone 7 har stereohögtalare för videor.

iPhone 7 har också fått en ny version av iOS, nämligen iOS10, vi har alla provat det. iPhone 7 levereras också med ett större batteri.

Power Bank

Med det nya batteriet, det finns naturligtvis en hel del mer liv i telefonen än du har vant sig vid tidigare. Men för dig som är på språng mest av dagen och använda telefonen en hel del, då kan det vara svårt för ett batteri för att hänga med det faktum att vara i tid hela dagen. Så, du kan fortfarande uppleva att en avgift är inte tillräckligt och du är därför återigen kopplad till en vägg där du måste lämna din telefon upp.

Lösningen är en Power Bank. Och vi har ett bra urval av dem här på Mackabler. De är lätta och flyttbara, så du kan ha en extra kostnad eller två på språng. Beroende på vilken storlek du väljer kan du lämna telefonen upp alla två gånger. Det är en riktigt praktisk sak att kunna göra när man sitter på bussen eller på tåget på vägen mellan två destinationer. Med en Power Bank, kan du ansluta din iPhone 7 var du än är, och det kan sedan ligga och ladda väskan när du flyttar från en plats till en annan.

När du väljer din Power Bank, bör du titta på hur många mAh den innehåller. Det är verkligen att berätta hur mycket makt du kan spara i din Power Bank. Och därmed också berätta hur många gånger du kan låta ditt teFON upp.  Ju högre siffra, desto mer makt.

En annan sak som är viktig att nämna i detta sammanhang är att det också är krympning när du låter din Power Bank upp. så även om det står att det kan innehålla en viss mängd makt, kommer det alltid att finnas en hel del krympning. Denna krympning består i procent, och det är därför nödvändigt att hitta Power Bank med den lägsta andelen krympning om du vill vara säker på att det är så nära den faktiska mAh kvantitet som anges. Här på Mackabler strävar vi efter att bara förhandla kraft banker, som har den lägsta andelen krympning, vilket också är anledningen till att vi ser till att testa våra kraft banker.

Kablar

Det finns inget värre än att förlora sin laddare eller glömma det någonstans. Vad göra med en smartphone om den inte har någon makt? Så en extra laddare är guld värt att ha till hands om det skulle hända att du fick laddaren sätta någonstans där du inte kan omedelbart komma nära det igen.

Olyckan kunde också vara ute, och du behövde en helt ny laddare. Vi förhandlar båda laddare, som är original Apple-kablar, men också kablar som är lika bra kvalitet som de ursprungliga. Du har möjlighet att välja kablar i många olika färger eller kanske du behöver en kabel som är lite längre en standard. Det kan vara begränsande med en kabel som inte är tillräckligt lång för att det ska finnas liten rörelsefrihet. Oavsett om det är för att du måste låta telefonen upp när du sitter på soffan, eller om du behöver prata i telefon medan det laddar, det är mycket trevligt att ha en tråd som inte begränsar.

Täcker

Det finns många olika typer av omslag till en iPhone 7, och som du bör välja beror väldigt mycket på vad du behöver och hur ditt vardagliga liv ser ut. Om du är hantverkare är det värt att investera i ett omslag som kan hålla sig till de utmaningar du kan stöta på i vardagen, men du bara använda telefonen lätt och har en lugn och tyst vardag, då kan det räcka migD ett lock i den något ljusare änden.

I den tunga änden av täcket, det finns särskilda tunga täcker som kan hålla till nästan allt du kan utsätta dem för. Oavsett om det är ett fall från höga höjder, oavsett om du släpper dem i vatten eller förlorar något på dem, garanterar en solid Cover att telefonen fortfarande är intakt i slutet av dagen. Även om din telefon är helt skyddad, det finns fortfarande fri tillgång till AUX-ingången och laddning, och du kan fortsätta att använda dina knappar helt utan hinder. Så en solid Cover, därför inte kompromissa med enkel användning, men det finns en liten kompromiss med storlek. För att säkerställa att din smartphone kan överleva ett grovt liv, måste det finnas en cover för som kan hålla allt och det tar lite plats. Men detta är definitivt något du kommer att vara glad över när du för 3. Tid, telefonen plockar upp från en pöl eller förlorar den på ett betonggolv.

I den motsatta änden av täcket hittar du de små standardskydden. De skyddar till viss del från att förlora din telefon, men de är bäst på att hålla repor ur vägen och se till att din smartphone förblir snygg under en lång tid. I gengäld fyller de lika bra som ingen sak och du kommer inte att märka det. det finns en myriad av olika utföranden i denna kategori. Det finns allt från transparent, som du knappast märker att några stora och färgglada mönster som skriker på uppmärksamhet. Och naturligtvis allt däremellan. Vill du också bara ha en ren täcka, kanske i läder som matchar din väska, då kan du säkert hitta den.

Dessutom finns det även omslag med olika funktioner. Vissa har en Power Bank inbyggd, så när du ställer in telefonen för laddning, det också avgifter extra batteri som sitter i locket själv, och du har mer kraft att rida under dagen. Du kan också hitta omslag som också fungerar som en plånbok, så att du kan få dina kort, kontanter och smartphone monterade på ett ställe. Det är praktiskt om Du byter väska ofta, eller om du vill undvika att bära runt på både telefonen och plånboken.

Reparation

Det är inte alltid att du är helt säker även om du har köpt en cover, kan du vara extra olycklig och ändå få förstöra något på telefonen. Som regel är det skärmen det går över, vilket är eld synd och för stor irritation i vardagen.

Lyckligtvis behöver du inte byta ut hela telefonen om du bara måste ha skärmen förändrats. Och faktiskt kan du göra det hemma.  Med rätt reservdelar och verktyg är det faktiskt möjligt att fixa det mesta av din iPhone 7. Om batteriet har börjat bli långsamt att ladda eller hålla det från den ström du vill, kan du också byta ut ditt gamla batteri med en ny och få förnyad energi på telefonen.

Det finns många bra tutorials på webben som tyst vägleda dig genom hur du byter allt från trasiga skärmen för att byta en mer komplicerad reservdel, till exempel AUX-ingången.

Foto tillbehör

Eftersom iPhone 7 har en riktigt bra kamera, skulle det vara synd att inte göra den bästa användningen av den. oavsett om det är din vandring i fjällen du vill vidmakthåll, eller om det är dina selfies att förbättra, det finns tillbehör Som kan ta dig i rätt riktning.

Du kan köpa olika rack för din iPhone 7, som gör att du kan göra din telefon en stabil och nivå plats, så dina bilder kommer inte att vara skakade och nedtonade. Genom att använda ett stativ, kan du också få helt otroliga långa exponerings bilder, där det är möjligt, till exempel, för att få det att se ut som om lamporna från passerande bilar är nästan målade. En enklare set-up är att du får vara i dina bilder, genom att använda sig av självutlösaren och hoppa in i ramen med motivet.

I en annan kategori av media för roliga bilder är det objekt som folk älskar att hata, nämligen Selfiesticker. Vart du än går VDu läcker oundvikligen på denna metallstav, som väger upp i luften, så att människor får sitt ansikte på en bild av turistattraktion i bakgrunden. Oavsett om du älskar att hata det, hatar att älska det, eller bara älskar bra selfies, det är här för att stanna och varför inte göra det mesta av det? Gruppen bilderna kommer att bli mycket bättre och det är också lättare att få en bra bild av dig och din pojkvän om du använder en selfie. Det minimerar utan tvekan de besvärliga vinklar.

Beroende på vad du saknar för din iPhone 7 finns det en bra chans att hitta den på den här sidan. Det finns samlat ett bra urval av utrustning, tillbehör och jippon, vilket gör din iPhone 7 mer användbar, spännande eller bara bekvämare.