300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
0 kr 5795 kr
Manufacturers
Ipad
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Lydkvalitet
more... less
Produktgaranti
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Vattentät
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Filter
iPad Air 2

iPad Air 2Det finns 395 produkter.

Den 2 oktober 2014, den senaste iPad Air släpptes, som med sin 9,7 tums skärm och 2048x1536 pixlar upplösning är en läcker liten fall. Men en Apple-upplevelse kan alltid förbättras med rätt utrustning.  Tittar du ofta på din iPad utomhus och kommer det att vara lite kallt för fingrarna i längden? Då kan vi rekommendera en uppsättning av touch handskar för att hålla beröring funktionalitet samtidigt hålla händerna varma. Eller vill du ta det på Camping för att titta på...
läs mer
Visar 1 - 54 av 395 artiklar
iPad Air 2

Den 2 oktober 2014, den senaste iPad Air släpptes, som med sin 9,7 tums skärm och 2048x1536 pixlar upplösning är en läcker liten fall. Men en Apple-upplevelse kan alltid förbättras med rätt utrustning. 

Tittar du ofta på din iPad utomhus och kommer det att vara lite kallt för fingrarna i längden? Då kan vi rekommendera en uppsättning av touch handskar för att hålla beröring funktionalitet samtidigt hålla händerna varma. Eller vill du ta det på Camping för att titta på några filmer på kvällen, och är det inte ett vägguttag på hörnet? Då ska du titta på våra nya Premium Powerbank XL kvalitetsprodukter för makt brist. 

 

En iPad är ett bra verktyg för att rita, och det finns redan en stor mängd skiss app22s du kan spela runt. För att göra det ännu bättre, tycker vi att du bör överväga att förvärva en penna-med detta, dina anteckningar och skisser är ännu mer exakt-och vänner kommer inte att ha en chans mot dig i program som Draw något!

 

Vi har också en massa andra prylar du kan använda för din läckra iPad-ögonbryn "genom sidan och se vad som kommer att göra just din dag bättre!