300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad Air 2

iPad Air 2

Det finns 419 produkter.
Den 2 oktober 2014, den senaste iPad Air släpptes, som med sin 9,7 tums skärm och 2048x1536 pixlar upplösning är en läcker liten fall. Men en Apple-upplevelse kan alltid förbättras med rätt utrustning.  Tittar du ofta på din iPad utomhus och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 419 artiklar
iPad Air 2

Den 2 oktober 2014, den senaste iPad Air släpptes, som med sin 9,7 tums skärm och 2048x1536 pixlar upplösning är en läcker liten fall. Men en Apple-upplevelse kan alltid förbättras med rätt utrustning. 

Tittar du ofta på din iPad utomhus och kommer det att vara lite kallt för fingrarna i längden? Då kan vi rekommendera en uppsättning av touch handskar för att hålla beröring funktionalitet samtidigt hålla händerna varma. Eller vill du ta det på Camping för att titta på några filmer på kvällen, och är det inte ett vägguttag på hörnet? Då ska du titta på våra nya Premium Powerbank XL kvalitetsprodukter för makt brist. 

 

En iPad är ett bra verktyg för att rita, och det finns redan en stor mängd skiss apps du kan spela runt. För att göra det ännu bättre, tycker vi att du bör överväga att förvärva en penna-med detta, dina anteckningar och skisser är ännu mer exakt-och vänner kommer inte att ha en chans mot dig i program som Draw något!

 

Vi har också en massa andra prylar du kan använda för din läckra iPad-ögonbryn "genom sidan och se vad som kommer att göra just din dag bättre!