300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Pro 14"

MacBook Pro 14"

Det finns 510 produkter.
MacBook Pro 14" M1 Pro / Max MacBook Pro 14" är en av de senaste MacBook Pro-modellerna från Apple. De finns i M1 Pro- och M1 Max-versioner, som båda riktar sig till olika användare, så att du alltid får den MacBook som passar ditt arbete. I denna text kommer vi att gå igenom de viktigaste...
läs mer
Visar 1 - 54 av 510 artiklar
MacBook Pro 14"

MacBook Pro 14" M1 Pro / Max

MacBook Pro 14" är en av de senaste MacBook Pro-modellerna från Apple. De finns i M1 Pro- och M1 Max-versioner, som båda riktar sig till olika användare, så att du alltid får den MacBook som passar ditt arbete.

I denna text kommer vi att gå igenom de viktigaste skillnaderna mellan de två modellerna, så att ni kan få en bättre förståelse för vad de var och en erbjuder.

MacBook Pro 14" M1 Pro

När du väljer en MacBook Pro 14" M1 Pro-modell får du en kraftfull bärbar dator som kan hantera de flesta arbetsuppgifter du stöter på. Den levererar hög prestanda, även om den inte når upp till nivån hos MacBook Pro med M1 Max-chippet. Men den levererar tillräckligt för de flesta behov.

Med en M1 Pro har du massor av möjligheter att ansluta olika enheter och kablar. Den är utrustad med en SDXC-kortläsare, HDMI och USB-C-portar. Med andra ord kan du vara säker på att du har rätt utrustning för ditt arbete.

Nedan finns en översikt över specifikationerna för MacBook Pro 14" M1 Pro:

Processor: Upp till 10 kärnor

Grafikkort: Upp till 16 kärnor

Minne (RAM): Upp till 32 GB

Lagring: Upp till 1 TB (kan uppgraderas till 8 TB)

Anslutningsmöjligheter: SDXC-kortläsare, HDMI, 3,5 mm-uttag, MagSafe 3, 3x USB-C (Thunderbolt 4)

MacBook Pro 14" M1 Max

Om du behöver det bästa är MacBook Pro 14" M1 Max precis vad du behöver. Med den här kommer du aldrig att uppleva en otillräcklig MacBook som inte kan klara av uppgiften! M1 Max är Apples kraftfullaste chip någonsin i en professionell bärbar dator. Den levererar prestanda som är dubbelt så snabb som M1 Pro. Oavsett vilket arbete du utför på din MacBook kan du vara säker på att den inte kommer att sakna kraft!

Med en M1 Max får du massor av anslutningsmöjligheter så att du inte behöver kompromissa i ditt arbete. I översikten nedan hittar du specifikationerna för MacBook Pro 14" M1 Max:

Processor: Upp till 10 kärnor

Grafikkort: Upp till 32 kärnor

Minne (RAM): Upp till 64 GB

Lagring: Upp till 1 TB (kan uppgraderas till 8 TB)

Anslutningsmöjligheter: SDXC-kortläsare, HDMI, 3,5 mm-uttag, MagSafe 3, 3x USB-C (Thunderbolt 4)

Vad kan jag ansluta till MacBook Pro 14" Pro / Max?

I MacBook Pro 14" Pro / Max får du mycket snabba Thunderbolt 4-portar som garanterar dig snabba och stabila anslutningar. Den har totalt 3x Thunderbolt 4-portar, så du har gott om möjligheter att ansluta alla dina enheter. Thunderbolt 4 använder USB-C-standarden, vilket innebär att du kan ansluta alla enheter som använder USB-C.

Dessutom får du också en kortläsare så att du enkelt kan överföra bilder eller videor från ditt kamera utan att behöva använda en extern kortläsare. Sätt bara in kortet och du kan fortsätta arbeta i ditt favoritbild- eller videoredigeringsprogram.

Om du vill ansluta äldre format som till exempel USB-A krävs det att du använder en adapter som omvandlar formatet till rätt standard. Du kan i stort sett ansluta alla dina enheter så länge du har rätt adapter ansluten. På så sätt kan du använda dina gamla USB-enheter som till exempel en extern hårddisk, datormus eller tangentbord.

Hur väljer jag rätt kabel till MacBook Pro 14" Pro / Max?

Vad behöver du? Det är den första frågan du bör ställa dig själv. Det finns massor av olika möjligheter och kablar för olika ändamål. Om du till exempel vill ansluta din iPhone eller iPad för att ladda den behöver du en USB-C till Lightning-kabel.

Vad ska jag köpa till MacBook Pro 14" Pro / Max?

Det finns tillbehör för alla smaker. Med andra ord kan du ansluta en mängd olika enheter. Vi rekommenderar att du tittar på våra Docks och Hubs i vår butik, som utökar dina anslutningsmöjligheter avsevärt. Oavsett om det handlar om äldre videoformat för datorskärmar kan du få en docka/hubb som möjliggör denna anslutning.

Ett sista viktigt råd från oss är att skaffa extra skydd i form av ett sleeve eller ett skydd till din MacBook. Det är både praktiskt när du ska transportera den och samtidigt ett skydd mot skador och repor.

iaai