300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MAC mini 2018

MAC mini 2018

Det finns 436 produkter.
En Mac Mini är en utmärkt teknisk pryl med massor av möjligheter. Men för att kunna utnyttja alla dessa möjligheter fullt ut är det viktigt att ha rätt tillbehör. Det första på agendan är att se till att du har alla kablar och adaptrar som behövs för att kunna ansluta till dina enheter. En USB-C...
läs mer
Visar 1 - 54 av 436 artiklar
MAC mini 2018

En Mac Mini är en utmärkt teknisk pryl med massor av möjligheter. Men för att kunna utnyttja alla dessa möjligheter fullt ut är det viktigt att ha rätt tillbehör. Det första på agendan är att se till att du har alla kablar och adaptrar som behövs för att kunna ansluta till dina enheter. En USB-C till lightning-kabel för Mac ger dig möjlighet att ladda dina iPhone eller iPad genom den, och en HDMI-kabel för Mac är nödvändig för att kunna ansluta din Mac Mini till de flesta skärmar. Det kan vara bra att välja en mer allmän lösning i form av en dockningsstation eller en hubb om du har flera enheter som du vill ansluta samtidigt, då slipper du köpa massor av adaptrar som uppnår samma sak. Här har vi flera olika bra alternativ beroende på dina behov. Vi har till exempel flera som ger möjlighet att ansluta upp till 8 andra enheter med alla de vanligaste portarna. Kolla på länken nedan för att hitta det alternativ som passar dig bäst, oavsett om det är en kabel eller en hubb:

https://mackablar.se/mac-mini-2018-276?udstyr=kabel-eller-adapter

En viktig punkt att ha koll på för din Mac Mini är definitivt att ha en bra laddare till Mac Mini eftersom du inte kommer långt utan ström. Det finns många bra alternativ beroende på om du bara vill ha en enkel laddare eller om du vill ha ytterligare funktionalitet. Vi har hittat flera bra laddare som ger hög effekt och därmed snabb laddning, inklusive Apples egen laddare. Dessutom finns det olika laddare som ger möjlighet till multi-laddning, så att du kan ladda andra enheter än din Mac Mini från samma laddare och ändå med rimlig effekt. Detta kan definitivt rekommenderas om du till exempel också vill ha en laddare till iPhone eller en laddare till iPad. Med en powerbank får du också möjlighet att ha extra ström med dig när du är på språng och inte har tillgång till ett eluttag. Samma sak kan sägas om bil-laddare, som ger dig möjlighet att ladda medan du kör, vilket dina passagerare säkert också kommer att uppskatta om de vill titta på film och så vidare. Här nedan har vi samlat några bra förslag på laddare till Mac Mini:

https://mackablar.se/mac-mini-2018-276?udstyr=batteri-powerbank,oplader

En Mac Mini är en multimedia-maskin som kan mycket, och det kan man naturligtvis lika gärna utnyttja till fullo. En viktig del av de flesta multimedia-upplevelser är ljudkvaliteten. Därför är det alltid en bra idé att ha koll på ljudutrustningen så att du kan lyssna på musik eller titta på film i högsta kvalitet. Det finns flera olika möjligheter att uppnå detta, inklusive hörlurar/pods, headset och högtalare. Med hörlurar till Mac Mini får du en diskret ljudmöjlighet, och tekniken i dem är numera så bra att du kan få riktigt bra ljudkvalitet genom dem. De är lätta att ta med sig och enkla att använda. Headset ger ofta bättre ljudisolering och på grund av deras större yta oftast också bättre ljudkvalitet än hörlurar, så om du vill ha det bästa av det bästa kan ett headset definitivt rekommenderas. Men om du gillar att lyssna på hög musik eller spela upp till fest, då är det nog en högtalare du behöver. Vi har några bra alternativ inom detta område, som också är lätta att ta med sig. De olika alternativen har vi samlat på följande länk, där du också hittar olika typer av ljudutrustning:

https://mackablar.se/mac-mini-2018-276?udstyr=horetelefoner,mikrofon,hojtalere

Förutom de ovanstående kategorierna finns det en mängd tillbehörsmöjligheter som kan göra din upplevelse med din Mac Mini ännu bättre. En betydande förbättring för varje setup är en bra mus, eftersom det gör styrningen på skärmen mycket bättre samtidigt som det kan förhindra skador och göra det mer bekvämt för din hand att använda. En hållare till Mac Mini kan också definitivt rekommenderas, eftersom den ger dig möjlighet att justera vinkel och höjd på din Mac Mini. Detta kan göra en stor skillnad, särskilt om du ska sitta framför skärmen i många timmar, eftersom du kan få en mängd skador om du sitter i fel vinkel. Samtidigt ger det en fast placering för din Mac Mini, vilket kan ge en mer hemtrevlig känsla. Dessutom kommer du alltid långt med att ha ett par USB-stickor i fickan, så att du snabbt kan överföra filer till andra enheter eller spara viktiga dokument som backup om något skulle gå fel. Här har vi några riktigt bra alternativ som både är hållbara och ger möjlighet att ansluta till de viktigaste ingångarna. Kolla utbudet nedan, där du också hittar olika verktyg som kan göra dagen enklare: https://mackablar.se/mac-mini-2018-276?udstyr=holder,tilbehor,mus-tastatur,hukommelseskort.

iaai