300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone XI 11 Pro

iPhone XI 11 Pro

Det finns 498 produkter.
I denna kategori hittar du alla våra tillbehör för den nya, awesome iPhone 11 Pro, som alla är utformade för att avsevärt förbättra din upplevelse med din iPhone. Tillbehör till din iPhone finns i många olika former och oavsett vad du saknar, det finns definitivt något på sidan. När det gäller...
läs mer
Visar 1 - 54 av 498 artiklar
iPhone XI 11 Pro

I denna kategori hittar du alla våra tillbehör för den nya, awesome iPhone 11 Pro, som alla är utformade för att avsevärt förbättra din upplevelse med din iPhone. Tillbehör till din iPhone finns i många olika former och oavsett vad du saknar, det finns definitivt något på sidan.

När det gäller iPhone-tillbehör är det förstås viktigt att först och främst hålla ett handtag på laddaren och kablarna. Sedan finns det olika typer av adaptrar som kan göra livet lättare, liksom makt banker, skydd, trådlös laddning, ljud, bil utrustning och mer.

En laddare för iPhone är en av de viktigaste delarna av utrustning, annars är det svårt att få makten på din iPhone igen. De finns i olika typer av olika kvalitet, beroende på i vilket sammanhang det ska användas, eftersom det är stor skillnad mellan behoven på jobbet och hemma i vardagsrummet.

Du kan få mycket hållbara laddare för iPhone som lätt kan avnjutas på jobbet eller familjen resa utan att bryta. På samma sätt kan du också få specialiserade laddare, t. ex. Med multi laddning, så du kan ladda många iPhones samtidigt, vilket är ganska coolt.

Dessutom behöver man en bra kabel för en iPhone laddare, eftersom de sällan är utrustade med en sådan i förväg. Här är kvalitet en riktigt stor aktör, som vi alla vet kablarna som bryter för ett bra ord, där det är möjligt att få allt från billiga till dyra, starka kablar.

Om du behöver kunna ladda på jobbet med lugn i magen, en kabel i vävd nylon eller vävd metall är verkligen en bra satsning. Det finns dock flera olika varianter av detta slag, och det kan också vara så att du bara missar en vanlig kabel för normal användning.

Många kablar för iPhone också komma med andra funktioner, där de kan fungera som en adapter för iPhone som låter dig ansluta till olika typer av enheter. Om du vill ansluta till din nya MAC kan du behöva en USB-C-adapter till exempel. Eller bara för en skärm.

I allmänhet finns det Många olika enheter du kan ha ett intresse av att ansluta med din iPhone, och det är praktiskt att ha rätt adapter till hands, så det är möjligt att göra det när du vill, istället för att fumper med besvärliga lösningar i situationen.

Förutom de vanliga sätten att ladda, det är också ett kraftfullt alternativ att använda en Power Bank för iPhone, särskilt om du ska på en resa. Till exempel, en Power Bank kan du ladda din iPhone var som helst och när som helst, så länge ström banken själv är laddad.

Du kan få Powerbanks för iPhone i olika kapaciteter, där det finns mycket kraftfulla makt banker som kan hantera avgifter för så mycket som en vecka eller mer, medan du kan också få lite billigare kraft banker som skulle kunna klara några extra dagar av laddning Backup.

När det gäller andra sätt att ladda, är Qi trådlös laddning naturligtvis också nämns, eftersom det gör att du kan ladda din iPhone trådlöst genom att bara placera den på laddaren när den är ansluten till ett eluttag, sedan ladda din iPhone Automatiskt.

Qi trådlösa laddare blir gradvis så effektiv som vägg laddare när det gäller laddning iPhones, eftersom det finns en naturlig gräns för hur snabbt en iPhone batteri kan laddas. Således är några av dem lika bra när det gäller laddningshastighet.

Självklart, det är också viktigt att ha bra skydd för din nya iPhone, eftersom det är mycket dyrt att ersätta det om det bryts. Här är det viktigt att täcka så många sidor av din iPhone som möjligt, så att du får bästa möjliga skydd mot alla typer av skador.

Den mest uppenbara platsen att skydda först är skärmen på din iPhone, eftersom det är mer sårbara för andra sidor och har en större effekt på användbarhet om det bryts delvis, som skärmen repor. Med skyddande glas eller rustning glas, kan du täcka denna ganska bra.

Dessutom är det uppenbart att få en cover för iPhone, eftersom det ger bra skyddKanter, sidor och Butto. På så sätt kan du täcka alla andra sidor så bra som möjligt och ibland även förbättra skyddet av en skärm, så risken för skador är ännu mindre.

Du kan få olika typer av omslag som ger en varierande grad av skydd beroende på material och täckningsgrad. Det finns naturligtvis också en design faktor många tar med när det gäller omslag, som det fulla skyddet täcker också komplett för utformningen av en iPhone.

Om musik ska höras eller på annat sätt avlyssnas på din iPhone, är det ofta coolt att ha något som specialiserat sig på ljud lite mer. Det kan till exempel vara Vara hörlurar som låter dig spela hög musik utan att andra kan höra det, eller högtalare så att andra kan ännu bättre höra det.

Om du vill spela en fest, det är uppenbart att ha högtalarna för iPhone, eftersom det innebär att du har alla dina ljudbehov täcks på det sättet. Headset är också super praktiskt att ha, särskilt för sport eller liknande, beroende på vilken typ av val du väljer att köpa på denna sida.

När det gäller extra utrustning, är ett ofta använt område också utrustning för bilen, som ens liv blir något lättare på språng om du har möjlighet att använda extramaterial däri. Dessa kan vara laddare, fästen, headset, eller något annat som gör din iPhone lättare att använda i din bil.

Det faktum att du kan ladda på språng gör att du inte är beroende av uttaget laddning i samma grad, vilket är praktiskt om du kör mycket. Detsamma kan sägas om en hållare för iPhone som gör det möjligt att använda en iPhone som en spelare eller GPS, eftersom det är lätt att se från sidan.

Alla dessa saker och mer som finns på denna sida, och det finns en stor grad av variation även inom de enskilda underkategorierna. Så det kan vara fördelaktigt att begränsa lite beroende på vad du letar efter, annars kan det snabbt bli ohanterligt att hitta det du söker här på sidan.