300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Air M2

MacBook Air M2

Det finns 581 produkter.
Apple's MacBook Air med en M2-processor Apple's MacBook Air med en M2-processor är en ny och förbättrad version av den populära MacBook Air-bärbara datorn. Denna dator är designad för att göra livet lättare för professionella skapare som letar efter en kraftfull och lättviktig dator som är lätt...
läs mer
Visar 1 - 54 av 581 artiklar
MacBook Air M2

Apple's MacBook Air med en M2-processor

Apple's MacBook Air med en M2-processor är en ny och förbättrad version av den populära MacBook Air-bärbara datorn. Denna dator är designad för att göra livet lättare för professionella skapare som letar efter en kraftfull och lättviktig dator som är lätt att ta med sig på språng.

Tillbehör för MacBook Air med en M2-processor

Det finns flera saker du kan köpa till en MacBook Air med en M2-processor för att använda den bättre. Här är några exempel:

Extern hårddisk eller SSD: Om du arbetar med stora filer eller behöver extra lagringsutrymme kan det vara en bra idé att investera i en extern hårddisk eller SSD. Detta ger dig möjlighet att spara och organisera dina filer på ett säkert sätt och se till att du alltid har tillgång till dem, även när du är på språng. Kom ihåg att köpa en med USB-C så att den passar till din MacBook Air.

Extern skärm: Om du arbetar med grafik eller video kan det vara en bra idé att investera i en extern skärm. Detta ger dig möjlighet att arbeta med dina projekt på en större skärm med högre upplösning, vilket kan göra det lättare att se detaljerna i ditt arbete. Köp en med USB-C för att vara säker på att den fungerar och att den laddar samtidigt. Annars har vi hundratals adaptrar så att du kan använda din gamla skärm till din Mac här.

Extern tangentbord och mus: Om du arbetar med långa dokument eller komplexa projekt kan det vara en bra idé att investera i ett externt tangentbord och mus. Detta ger dig möjlighet att arbeta mer effektivt och bekvämt och kan också hjälpa till att undvika skador på händer och armar.

USB-C-hubb: MacBook Air med M2 har endast 2 USB-C-portar, så om du vill ansluta flera externa enheter samtidigt kan en USB-C-hubb vara en bra idé. Detta ger dig möjlighet att ansluta flera enheter som externa skärmar, hårddiskar, mus osv. Vi har många av dem här :)

Sammanfattningsvis är dessa bara några exempel på saker du kan köpa till en MacBook Air med M2 för att använda den bättre. Det beror på dina specifika behov och arbetsprocess. Därför är det viktigt att undersöka och överväga vad du behöver innan du köper extra utrustning.

Fördelar med MacBook Air med en M2-processor

En av de största fördelarna med MacBook Air med en M2-processor är dess kraftfulla prestanda. Denna dator är utrustad med den senaste M2-processorn som levererar snabbare prestanda och högre effektivitet än tidigare MacBook Air-modeller. Detta gör det lättare för professionella skapare att hantera stora filer och komplexa projekt även när de är på språng.

M2 MacBook Air är den senaste versionen av MacBook Air som är utrustad med Apples egen M2-processor. Denna processor är mycket kraftfullare än den Intel-processor som användes i äldre MacBook Air-modeller. Det betyder att M2 MacBook Air kan köra flera program och uppgifter samtidigt utan att uppleva nedsatt prestanda. Dessutom är M2 MacBook Air också mer energieffektiv vilket kan resultera i längre batteritid.

MacBook Air med M2-processor levereras också med en mängd programvaruverktyg som är speciellt utformade för kreativa professionella. Till exempel kan användare redigera videor och ljud med professionella verktyg som Final Cut Pro X och Logic Pro X, eller designa grafik och layout med Adobe Creative Cloud. Dessa programvaruverktyg är lätta att använda och ger professionella resultat. iMovie, Garage Band, Fotos osv. kommer med MacBook Air M2, dessa verktyg är tillräckliga för de flesta och även tillräckliga för professionella som vill starta en skaparkarriär men inte har råd med de dyrare verktygen ännu.

Slutligen är MacBook Air med M2 också känt för sin långa batteritid vilket gör det lättare för professionella skapare att arbeta med projekt under längre tid utan att behöva oroa sig för att behöva ladda datorn hela tiden.

MacBook Air med M2-processor gör livet lättare för professionella skapare genom att leverera en kraftfull och lättviktig dator som är lätt att ta med sig på språng. Den har också avancerade programvaruverktyg och lång batteritid som ger användarna möjlighet att skapa och redigera professionella projekt med stor effektivitet och kvalitet oavsett var de befinner sig.

Till exempel kan M2 MacBook Air hantera komplexa uppgifter som videoredigering, 3D-modellering och spel med högre hastighet och smidighet. Detta är särskilt användbart för professionella användare som behöver kraftfulla maskiner för sitt arbete. M2 är cirka 30% snabbare än den gamla M1 CPU:n, men det säger inte mycket. M2 kan redigera RAW 4K medan M1 hade problem med det. Jämför man M2 med äldre Macar med Intel CPU:er är den mycket snabbare och det är två helt olika datorer. Spelande är användbart på de nya Macarna, M2 har en 30% snabbare GPU, alltså grafikkort, än den äldre och på grund av sättet M2 är byggd är GPU:n helt användbar för spel, till skillnad från äldre Macar med Intel CPU:er.

M2-processorn i MacBook Air ger också bättre grafisk prestanda vilket gör det lättare för professionella skapare att arbeta med grafik och video i hög kvalitet. Detta kan vara användbart för fotografer, videoproducenter eller grafiska designers som ofta arbetar med stora bild- och videofiler.

MacBook Airs lilla och tunna design

Apples MacBook Air är känt för sin lilla och tunna design vilket gör den till en av de mest portabla datorerna på marknaden. Denna formfaktor har flera fördelar för professionella skapare som letar efter en dator som är lätt att ta med sig på språng.

För det första gör MacBook Airs lilla och tunna design det enkelt att transportera. Den är lätt att ta med sig i en väska eller ryggsäck och dess tunna profil gör den enkel att bära med sig i en datorväska eller till och med i en stor ficka. Detta gör det lättare för professionella skapare att arbeta på projekt var de än befinner sig och få saker gjorda medan de är på språng.

En annan fördel med MacBook Airs lilla och tunna design är att den gör det enklare att arbeta i trånga utrymmen. Detta kan vara användbart för professionella skapare som ofta arbetar i kreativa miljöer som fotografer eller filmproducenter som behöver arbeta i trånga eller begränsade utrymmen. MacBook Airs tunna profil gör det enklare att placera den i små eller trånga områden och ger användarna möjlighet att arbeta i kreativa miljöer utan att behöva oroa sig för platsproblem.

Sist men inte minst är MacBook Airs lilla och tunna design också en fördel när det gäller vikt. Den är mycket lätt vilket gör det enklare för professionella skapare att ta med sig den på språng utan att behöva oroa sig för att känna sig trötta eller få ont i armarna efter att ha burit den runt under längre tid.