300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 5

iPhone 5

Det finns 464 produkter.
IPHONE 5-TILLBEHÖR GÖR TELEFONEN ÄNNU BÄTTREEn av de bästa sakerna med en iPhone 5 är-förutom kvaliteten på din telefon och de möjligheter du har med det-att det finns så många olika typer av tillbehör som produceras. Här...
läs mer
Visar 1 - 54 av 464 artiklar
iPhone 5

IPHONE 5-TILLBEHÖR GÖR TELEFONEN ÄNNU BÄTTRE
En av de bästa sakerna med en iPhone 5 är-förutom kvaliteten på din telefon och de möjligheter du har med det-att det finns så många olika typer av tillbehör som produceras. Här på Mackablar.se, vi är i nära kontakt med marknaden, så vi kan förse dig med de bästa iPhone 5 tillbehör på några av de bästa priserna på marknaden. Och inte bara det-vi ser också till att vi ständigt är på takten så att vi kan erbjuda de senaste sakerna som dyker upp!

Med tillbehör till din iPhone 5, kan du se fram emot att få mycket mer njutning från din läckra telefon, och med många av de Mackablar.se, kan du skydda din telefon effektivt. Låt oss titta på några av de prylar som kommer att få leende på läpparna.

iPhone 5 har en Super fin skärm med en fantastisk bra upplösning. Skulle det inte vara synd om den vackra skalet fylldes med repor? För en hel del pengar kan du faktiskt få en skyddande film till skärmen, så du är säker från tråkiga repor-vi säljer en rustning glas för iPhone och eStuff TitanShield Protection glass. På samma boll gata finns en läderklädsel med en korthållare som håller telefonen säker. Och sedan finns det batteritid, som ibland väl kan vara lite längre. Med en Power Bank som iPhone 5 tillbehör, din iPhone kan nu laddas när du är på språng och inte har tillgång till en vanlig strömkontakt. En Power Bank kostar inte mycket, och den dag du står och ut ur makten, så att du inte kan ringa eller textning, de är att få pengar väl spenderade. iPhone 5 tillbehör kan också vara en extra laddare, så du behöver inte ta din fasta laddare över till pojkvännen. Vi har två Premium modeller i lager med olika kapacitet. Kolla in dem! Du kan också välja att skaffa en extra laddare till din arbetsplats, så att du kan ta dig igenom dagen utan problem. 

Men gå utforska här på sidorna: så kommer definitivt att hitta några läckra iPhone 5 tillbehör som du inte kan göra utan eller som kommer att vara den perfekta presenten till en av dina vänner. Mackabler har alla typer av tillbehör, och våra priser är bland de bästa på marknaden. Vi skickar objekten på samma dag som du beställer, så du behöver inte vänta en evighet för att få dina varor.