300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mac reparations udstyr

Mac reparations udstyr

Det finns 358 produkter.
Stort utbud av reparationstillbehör till Mac Att skicka din Mac-dator, iPhone eller iPad på reparation kan vara dyrt, men om du har lite tekniskt kunnande kan du faktiskt fixa många vanliga reparationer själv. Många problem och skadade delar kan åtgärdas genom att lossa några skruvar, vilket de...
läs mer
Visar 1 - 54 av 358 artiklar
Mac reparations udstyr

Stort utbud av reparationstillbehör till Mac

Att skicka din Mac-dator, iPhone eller iPad på reparation kan vara dyrt, men om du har lite tekniskt kunnande kan du faktiskt fixa många vanliga reparationer själv.

Många problem och skadade delar kan åtgärdas genom att lossa några skruvar, vilket de flesta kan klara av, så det är värt att undersöka om du kan fixa reparationen själv.

MEN KOM IHÅG att så snart du öppnar din Mac-dator, iPhone, iPad eller iPod, täcker inte Apples garanti längre, så du måste vara ganska säker på vad du gör, och du bör inte börja reparera en helt ny Apple-produkt som fortfarande har lång garanti kvar.

Skruvmejselset för alla Apple-produkter

Första steget vid nästan alla reparationer av en Apple-produkt är att lossa några skruvar. För detta ändamål har vi på Mackabler ett bra utbud av skruvmejselset som kan användas för att komma åt både din Mac, iPhone och iPad.

Du kan välja att bara köpa en enskild skruvmejsel om du vet exakt vilken typ du behöver och bara behöver den här skruvmejseln. Steget upp från detta är vår lilla paket med reparationsverktyg för iPhone, där du får 8 verktyg till ett otroligt lågt pris. Dessutom kan du med fördel köpa en iPhone-skärmreparationshållare från Jakemy, som är till stor hjälp när du ska öppna och lyfta av skärmen på din iPhone.

Om du vill kunna öppna och reparera flera Mac-datorer, iPhones och iPads är det däremot en bra idé att investera i ett av våra större skruvmejselset, som levereras med ett enda handtag och en stor och bra samling bits. Med dessa set kan du vara säker på att kunna komma åt nästan alla Apples produkter.

Nytt batteri till din MacBook

Att byta batteri på sin MacBook är förmodligen en av de vanligaste reparationerna som görs med Mac-reparationstillbehör från Mackabler. Oavsett hur väl du behandlar din MacBook och hur bra du är på att ladda batteriet på det mest optimala sättet, kommer batteriet förr eller senare att bli utslitet.

Det visar sig oftast genom att din MacBook inte kan användas särskilt länge innan den återigen behöver ström, och det kan vara irriterande om du har vant dig vid att ha den med dig i skolan eller på jobbet, där den tidigare har klarat en hel arbetsdag.

Att byta batteriet på din MacBook är samtidigt en av de enklare reparationerna du kan göra, eftersom batteriet är en stor enhet som är relativt lätt att komma åt, men det kräver att du har rätt verktyg i form av ett av de skruvmejselset vi säljer här på Mackabler.

Få anslutning och ström till hårddisken i din MacBook med en HDD Flex

En äldre MacBook kan börja visa tecken på svaghet och kanske tappa anslutningen till den inbyggda hårddisken eller ha problem med att leverera ström till den, men det betyder inte nödvändigtvis att du måste skrota din åldrande Mac-dator.

Genom att sätta in en ny HDD Flex i din MacBook kan du återfå anslutningen till hårddisken och därmed få liv i datorn igen.

Det kräver viss teknisk skicklighet, men om du har det eller känner någon med tekniska fingrar kan du spara mycket pengar genom att göra en sådan reparation själv.

Återställ anslutningen till SSD-enheten från din döda Mac-dator

Även mycket stabila och hållbara datorer som Apples ger upp en dag och går bort. Det känns oftast som en mindre katastrof för ägaren, eftersom det kan finnas massor av värdefull information, bilder, video och data på den inbyggda SSD-hårddisken som man inte kan komma åt direkt.

Tack och lov finns det hjälp att få från de populära produkterna från företaget Sintech, som tillverkar en rad SSD-adaptrar och hållare som ger dig tillgång till innehållet på din gamla SSD. Beroende på vilken typ av SSD som satt i din gamla Mac-dator kan du få en adapter som hjälper till att ansluta din nya dator till din gamla SSD, som på vanligt Apple-manér har fått sitt eget unika kontakt.

Det är smart, och Sintech har också gjort SSD-hårddiskhållare där du kan sätta in den gamla SSD-enheten och använda den som en extern hårddisk som du kan ta med dig när du är på språng.

Sugru - det fantastiska materialet för små reparationer

Sugru är namnet på ett plastiskt gummimaterial som kan jämföras med modellera och därför kan formas på alla tänkbara sätt. När det har härdat i 24 timmar blir det helt hårt och kan klara både vind och väder samt temperaturer från -50°C till +180°C.

Det är riktigt genialt, och det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad du kan använda Sugru till. De flesta använder det för att förstärka området där kabeln går in i kontakten på till exempel en laddare, som annars ofta är en plats som kan gå sönder, men det kan också användas för att isolera en blottad eller trasig kabel, göra en krok eller förbättra greppet på ett handtag. Kolla in Sugrus YouTube-videor för mer inspiration om detta fantastiska material.

Byt ut kontakten på din Magsafe- eller iPad-laddare

Om du har en Magsafe-laddare eller en iPad-laddare där en av stiften som går in i vägguttaget är avbruten eller böjd kan du enkelt byta ut den delen. En AC-adapterplugg är lätt att ta av från laddaren, och det är lika enkelt att sätta på den nya. Dessutom kostar den inte särskilt mycket att köpa.

En annan enkel procedur är att omvandla en Magsafe 1-laddare till en Magsafe 2-laddare, och här handlar det inte ens om en reparation utan snarare en uppgradering. Med Apple Magsafe till Magsafe 2-adaptern kan du enkelt och snabbt göra om din Magsafe 1-laddare (både L- och T-kontakten) till en Magsafe 2-kontakt. Det kan inte bli mycket enklare, och det kan vara ett bra sätt att använda en äldre Magsafe-laddare som du kanske har liggande från en annan Mac-dator.

iaai