300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iMac 27

iMac 27

Det finns 278 produkter.
Sammantaget, iMac 27 ", med sin stora skärm och snabb hårdvara, är en trevlig och användarvänlig produkt. Det finns dock vissa tillbehör till iMac 27 "som kan vara relevanta om du kommer att få ut det mesta av din iMac 27" tillbehör som kan göra dig mycket gladare för din vackra dator. Liksom så...
läs mer
Visar 1 - 54 av 278 artiklar
iMac 27

Sammantaget, iMac 27 ", med sin stora skärm och snabb hårdvara, är en trevlig och användarvänlig produkt. Det finns dock vissa tillbehör till iMac 27 "som kan vara relevanta om du kommer att få ut det mesta av din iMac 27" tillbehör som kan göra dig mycket gladare för din vackra dator. Liksom så många andra Mac-datorer, det finns vissa typer av tillbehör du har att äga. Som regel är det om att få tillbehör det gör fler enheter tillgängliga för användning med din iMac, till exempel en extra bildskärm. Allt annat är för inbyggda eller trådlösa tillbehör.

iMac 27 "har 2 Thunderbolt-portar. Dessa kan användas för att ansluta ytterligare bildskärmar, och det behöver inte bara vara en av Apples egna även om du tror det, eftersom det är en Thunderbolt-port. Hamnen passar också mycket billigare skärmar än Apples, helt enkelt använda adaptrar och pluggar som kallas "Mini DisplayPort till...", eftersom Thunderbolt har Mini DisplayPort inbyggd i sig. att använda en sådan adapter, till exempel, går till "... För HDMI kan du ansluta en bildskärm till eller en TV som inte har Thunderbolt själv. Titta i tabellen nedan för en översikt över vilka iMac 27 "tillbehör du kan använda. Du kan till exempel köpa en Mini DisplayPort till VGA-adapter Om du behöver ansluta iMac-datorn sömlöst till en projektor.

iMac 27 "-tillbehör behöver inte vara mycket dyra. I butiken betalar du ofta dubbelt så mycket för samma kabel, adapter eller tillbehör. iMac 27 "är, som regel, en dator med allt inbyggt: kamera, högtalare, mikrofon. Alla är inbyggda. Men några saker du behöver för att ansluta en extra bildskärm och få ut det mesta av din iMac. Tillbehör som den vi säljer på denna sida kan göra din lyx dator en riktig arbetshäst. Eftersom iMac är ett alternativ till den klassiska stationära datorn kan det också vara relevant att gå ut och köpa en nätverkskabel som garanterar att du alltid får ut det bästa av Internet uppkoppling på jobbet eller hemma. 

I 2015, DEn publicerad till iMac 27 "Retina uppgraderas till 5K Edition-det betyder 4 gånger så många pixlar och en 4 gånger skarpare bild! Den andra nya hårdvara grejer i 5K iMac är varken revolutionerande eller oväntade. IMac kommer att vara snabbare och snabbare som snabbare hårdvara utvecklas. 

Sammanfattningsvis iMac 27 "är en riktigt trevlig och kraftfull stationär dator. Genom att ge lite extra pengar för rätt tillbehör, kommer du en lång väg att få ut det mesta av det. Men det blir alltid bättre!

Generation2015201420132012201120102009 sent
iMac 27 "Thunderbolt/Thunderbolt 2 (5k iMac)Thunderbolt/Mini DisplayPortThunderbolt/Mini DisplayPortThunderbolt/Mini DisplayPortThunderbolt/Mini DisplayPortMini DisplayPortMini DisplayPort