300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter

MacBook Air 15" 2023

Det finns 482 produkter.
Den Nya MacBook Air 15": En Revolution inom Bärbar Teknologi Apple har introducerat den nya MacBook Air 15", en bärbar dator som är designad för att revolutionera sättet vi interagerar med teknologi på. Med en rad banbrytande funktioner och enastående prestanda är denna nya MacBook Air redo att...
läs mer
Visar 1 - 54 av 482 artiklar
MacBook Air 15" 2023

Den Nya MacBook Air 15": En Revolution inom Bärbar Teknologi

Apple har introducerat den nya MacBook Air 15", en bärbar dator som är designad för att revolutionera sättet vi interagerar med teknologi på. Med en rad banbrytande funktioner och enastående prestanda är denna nya MacBook Air redo att sätta en ny standard för bärbara datorer.

En Magnifik Skärm

Den nya MacBook Air har en imponerande 15,3-tums Liquid Retina-skärm som ger användarna möjlighet att se ännu mer innehåll. Med upp till 500 nits ljusstyrka och stöd för 1 miljard färger gör den strålande Liquid Retina-skärmen innehållet anmärkningsvärt rikt och levande, och texten knivskarp. Den är också dubbelt så högupplöst och 25 procent ljusstarkare än en jämförbar PC-bärbar dator.

Världens Tunnsa 15" Laptop

Den nya MacBook Air mäter endast 11,5 mm i tjocklek, vilket gör den till världens tunnaste 15-tums laptop. Den väger endast 1,5 kg, så den är otroligt portabel. Trots sin stora skärm är den nya MacBook Air robust och hållbar. Den är också nästan 40 procent tunnare och ett halvt kilo lättare än en jämförbar PC-bärbar dator.

Otrolig Prestanda och Fantastisk Batteritid med M2

Med M2-chippet har den 15-tums MacBook Air otrolig prestanda. Den är upp till 12 gånger snabbare än den snabbaste Intel-baserade MacBook Air. Jämfört med den bästsäljande 15-tums PC-bärbara datorn med en Core i7-processor är den nya MacBook Air upp till dubbelt så snabb. Den levererar också enastående batteritid, med upp till 18 timmar - 50 procent mer än på en PC - även med en bättre skärm och bättre prestanda.

1080p FaceTime HD-kamera och Sex-Högtalare Ljudsystem

Det 1080p FaceTime HD-kameran på MacBook Air är perfekt för FaceTime-samtal och videokonferenser. Kombinerat med processorkraften från den avancerade bildsignalprocessorn på M2 kommer användarna att se bra ut i videoklipp. Ett tre-mikrofonarray fångar ren ljud med hjälp av avancerade beamforming-algoritmer, så användarna hörs tydligt och klart i videoklipp.

Bättre för Miljön

Den nya MacBook Air är designad med miljön i åtanke, genom att använda 100 procent återvunnet guldplätering och tennlodning i flera kretskort, samt 100 procent återvunna sällsynta jordartsmetaller i alla magneter. MacBook Air har också 100 procent återvunnet kobolt i MagSafe-kontakten och 90 procent återvunnet stål i batterifacket. MacBook Air uppfyller Apples höga standarder för energieffektivitet och är fri från kvicksilver, PVC och beryllium. Över 99 procent av förpackningen är fiberbaserad, vilket tar Apple närmare sitt mål att helt eliminera plast från sin förpackning före 2025.

Den nya MacBook Air 15" är en verklig game-changer inom bärbar teknologi. Med sin otroliga prestanda, fantastiska skärm och banbrytande design är den redo att sätta en ny standard för vad en bärbar dator kan vara. Oavsett om du är student, professionell eller bara en teknikentusiast är den nya MacBook Air 15" en investering som är värd att överväga.

Kategorin 'MacBook Air 15" 2023'

.iaai