300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter
Amazon Alexa-produkter

Amazon Alexa-produkter

Det finns 89 produkter.
Amazon Alexa produkter Titeln på denna kategori är 'Amazon Alexa produkter' och behöver också översättas i texten.Vad kan jag ansluta till Alexa Echo? Allt eftersom Amazon gör fler avtal och fler produkter, kommer det att finnas mer och mer som kan anslutas till Alexa. Med avancerad teknik och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 89 artiklar
Amazon Alexa-produkter

Amazon Alexa produkter

Titeln på denna kategori är 'Amazon Alexa produkter' och behöver också översättas i texten.

Vad kan jag ansluta till Alexa Echo?

Allt eftersom Amazon gör fler avtal och fler produkter, kommer det att finnas mer och mer som kan anslutas till Alexa. Med avancerad teknik och möjlighet att ansluta till nästan vad som helst som kan anslutas till internet, ger Alexa dig utmärkta möjligheter att styra ditt hem. Med en ökande mängd nya produkter som har internetanslutning kan du dra nytta av att använda Alexa som kontrollcentral för alla dina uppkopplade prylar. Oavsett om det handlar om att stänga av strömmen, reglera temperaturen i kylskåpet, spela musik på högtalarna, slå på sprinklern eller vad du kan tänka dig att ansluta, får du möjlighet att göra det på detta sätt. Med bra styrning och anslutning, samt en bra användning av Alexa, blir det möjligt att skapa en stor samverkan mellan alla enheter i ditt hem. Du kan skapa en naturlig samstämmighet med din livsstil som kan anpassas när som helst till nya enheter eller om du bara vill ha det på ett annat sätt. Genom att koppla samman en mängd olika produkter är det faktiskt möjligt att skapa sitt eget ekosystem av enheter som är centrerade kring användningen av Alexa, vilket är oerhört praktiskt för att hålla ordning på vardagen för den moderna människan.

Hur styr jag mitt strömförbrukning på bästa sätt?

All funktionalitet som Alexa Echo erbjuder är självklart ett värdefullt verktyg för att hålla koll på strömmen i hemmet. Om du kan ansluta alla dina eluttag och lampor till ditt wifi får du möjlighet att alltid kunna reglera hur mycket ström du använder i hemmet, när den ska användas och var den ska användas. På så sätt kan du enkelt hålla koll på strömförbrukningen och se till att strömmen alltid används på ett ändamålsenligt sätt, oavsett om du är hemma eller på andra sidan jorden. På så sätt har du alltid möjlighet att slå på en frys som av misstag stängdes av eller stänga av en dator som du glömde att stänga av innan du lämnade hemmet. Eller ställa in ljuset att tändas och släckas i intervaller om du är på resande fot men ändå vill ha extra säkerhet mot inbrott.

Vilka Alexa produkter är bäst att ha?

Vi har hittat ett antal produkter som fungerar bra tillsammans med Alexa och kan hjälpa dig att styra strömmen i hemmet. Ett självklart val är smarta eluttag som placeras i ditt eluttag och sedan fungerar som vanliga eluttag, som kan styras antingen via app, Alexa eller Google Home. Det ger dig möjlighet att ersätta viktiga strömbrytare i huset med smarta styrningsalternativ, så att du enkelt kan styra dem. För att ytterligare utöka denna möjlighet kan en smart eluttagsförlängare starkt rekommenderas, eftersom du kan ansluta flera eluttag till den samtidigt som du får möjlighet att ansluta USB-enheter till den. På så sätt kan du enkelt organisera ditt strömförbrukning i grupper. Inte att förglömma är det också ett självklart val med smarta lampsocklar, eftersom de ger dig kontroll över dina lampor i huset på liknande sätt.

iaai