300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Utrustning
more... less
Längd
more... less
Färg
Hane
more... less
Hona
more... less
Price
kr kr
Kompatibilitet
more... less
Manufacturers
more... less
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Filter
Macbook Air 11

Macbook Air 11

Det finns 340 produkter.
DEN LÄTTA FÖLJESLAGARENMacBook Air 11 "är den perfekta datorn för upptagen arbete eller student, och dess imponerande 9 timmars liv gör att du har kraft från du får ditt morgonkaffe tills du återvänder hem på kvällen. Men med rätt tillbehör kan du effektivisera din dator och göra vardagen ännu enklare.Sammantaget finns det vissa tillbehör för MacBook Air 11 ", som med rätta kan kallas oumbärlig. Dessa är tillbehör som ett par hörlurar som gör att du kan lyssna på...
läs mer
Visar 1 - 54 av 340 artiklar
Macbook Air 11

DEN LÄTTA FÖLJESLAGAREN
MacBook Air 11 "är den perfekta datorn för upptagen arbete eller student, och dess imponerande 9 timmars liv gör att du har kraft från du får ditt morgonkaffe tills du återvänder hem på kvällen. Men med rätt tillbehör kan du effektivisera din dator och göra vardagen ännu enklare.

Sammantaget finns det vissa tillbehör för MacBook Air 11 ", som med rätta kan kallas oumbärlig. Dessa är tillbehör som ett par hörlurar som gör att du kan lyssna på musik medan du arbetar eller slappna av utan att störa andra. Vi har både en ooriginell, original och några Xiaomi kolv in-ear-hörlurar i lager som du kan välja mellan. Att investera i ett visst skydd för den stora datorn är också viktigt. En MacBook hård hud håller din MacBook Air 11 "säker från repor och ytliga skador.

Det bör också nämnas att det finns vissanackdelar med själva datorn. Men det kan göras upp för genom tillbehör! MacBook Air 11 "produceras utan en hel del ingångar, andra datorer har. Den har inte en HDMI-eller VGA-ingång, som annars används för att sända innehållet på skärmen på en TV eller extern bildskärm. Den har dock en DisplayPort-ingång, vilket är anledningen till att du behöver utrustning! Vi säljer på Mackabler Mini DisplayPort för HDMI-adaptrar (normal och med stöd för 4K-upplösning), en Mini DisplayPort till VGA-adapter, och för den stora tekniken Geek så har vi en Mini DisplayPort för 3 i 1-HDMI, VGA och DVI i bara en adapter.

Genom att köpa rätt tillbehör för MacBook Air 11 ", kan du enkelt effektivisera ditt arbete, samt göra din upplevelse av produkten mycket bättre. Köp din idag!