300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Färg
Utrustning
Filter
iPhone 5/5s Covers tasker og beskyttelse

iPhone 5/5s Covers tasker og beskyttelse

Det finns 11 produkter.
Saknar du ett omslag till din iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone se? Då detta är allt vi har för dig, här är alla omslag, alla väskor/plånböcker och allt skydd du behöver för att skydda din iPhone så att aldrig händer det längre....
läs mer
Visar 1 - 11 av 11 artiklar
iPhone 5/5s Covers tasker og beskyttelse

Saknar du ett omslag till din iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone se? Då detta är allt vi har för dig, här är alla omslag, alla väskor/plånböcker och allt skydd du behöver för att skydda din iPhone så att aldrig händer det längre.

iPhone se Gets alltför litten beröm, den er mycket liten utom kanna stilla all så pass en highend smartphone skulle kunde till från 2017, den kommer med en Fort processorn, fort grafikerna kort och den har en god kamera.

iPhone 5, iPhone 5s och iPhone se är likadana, så de kan använda alla samma utrustning, även om det finns många år mellan modellerna.

För att skydda din iPhone 5/5s/SE, Använd en cover och en rustning glas; Glaset på din iPhone 5/5s/SE är inte böjd så en helt normal billig rustning glas är mycket att skydda hela din iPhone mot allt som borde hända det.

En cover skyddar ännu mer, för när du släpper din iPhone klocka så finns det uppenbarligen störst chans att det landar på ett hörn, därför ett omslag verkligen skyddar mot brott på skärmen.

Här har vi samlat varenda Cover skydd tillbehör eller handväska vi har, och allt är testat och har använts av en av oss på Mackabler, vi är väldigt mycket i rätt riktning och inte bara har en hel del.

iPhone 5c skiljer sig från dessa iPhones så ingen av detta tillbehör fungerar bra för en iPhone 5c. 

Ett omslag bör helst vara så tunt som möjligt så att du inte märker att det sitter på din iPhone, annars bör det lägga till en funktion till din iPhone, till exempel, kan det ge en plånbok, så du behöver inte ha din riktiga plånbok i stan När du vill använda endast 2 eller 3 kort ändå. 

Vi har massor av tunna omslag här, någon av de hårda plast och någon av de mjuka silikon. 

Ett överdrag skyddar alltid mot slag, förluster och repor, men det kan också orsaka repor. 

Omslag av hård plast kan tenderar att repa din iPhone på bakstycket, eftersom smuts, stötar och sand kartor fastnar mellan locket och din iPhone och det kan orsaka repor när det blir tillåtet att arbeta, därför är det oftast en goD idé att välja en cover av gummi eller silikon, är det också lättare att hålla fast än en av hård plast eller din iPhone ensam. 

Den hårda plast täcker också har fördelar, de är mycket tunnare och lättare än de gjorda av gummi och silikon, och om du inte vill repor från ett hårt omslag kan du bara tvätta den regelbundet, då du bli av med det, och det är inte ett stort problem.

Vi har både dyrare och billiga omslag här, vår NoName är oftast billigt och de är också riktigt bra om du inte räknar med att få en highend omslag, om du vill vara säker på att köpa den bästa omslaget, i världen, sedan köpa en från Haweel eller Baseus , de är riktigt bra även om dina förväntningar är top notch.