300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mac Studio

Mac Studio

Det finns 459 produkter.
Apple's Mac Studio - En kraftfull dator för kreativa proffsApple's Mac Studio är en serie av professionella datorer som är designade för att underlätta för kreativa proffs som grafiker, fotografer, videoproducenter och musiker. Dessa datorer är utrustade med högpresterande hårdvara och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 459 artiklar
Mac Studio

Apple's Mac Studio - En kraftfull dator för kreativa proffs

Apple's Mac Studio är en serie av professionella datorer som är designade för att underlätta för kreativa proffs som grafiker, fotografer, videoproducenter och musiker. Dessa datorer är utrustade med högpresterande hårdvara och avancerade programvaruverktyg som ger användarna möjlighet att skapa och redigera högkvalitativt innehåll.

Mac Studio levereras med antingen en M1 Max eller en M1 Ultra samt M2 Max och M2 Ultra Apple Silicon CPU/GPU/RAM-chip. Den första är en av världens snabbaste processorer och den andra är två av den första sammansatta. Så om du behöver mycket från din dator är det definitivt en Mac Studio du ska ha. Om du kommer från en Mac Pro vet du vad något sådant här kostar, men priset är ännu en fördel med Mac Studio, den kostar nämligen inte särskilt mycket jämfört med vad man är van vid att betala för den här typen av datorer. Den börjar på cirka 20 000 kr och uppgraderingen till M1 Ultra kostar cirka 20 000 kr till. Det finns inte särskilt många uppgraderingsmöjligheter förutom Apple Silicon, du kan välja RAM och SSD vid sidan av, men det är det - tiden då ett grafikkort kunde kosta lika mycket som en bra bil är förbi.

En Mac Studio kan kombineras med olika typer av extern utrustning för att förbättra prestanda och användarupplevelse. Här är några av de vanligaste typerna av utrustning som ofta används tillsammans med en Mac Studio:

Skärm:

Mac Studio har oftast en stor och högupplöst skärm, men du kan också ansluta en extern skärm för ännu större skärmyta och bättre visning av dina projekt.

Mus och tangentbord:

Mac Studio levereras vanligtvis med ett trådlöst tangentbord och mus, men du kan också välja att använda andra typer av mus och tangentbord som passar din arbetsstil eller preferenser.

Vi har ett stort utbud av adaptrar för din Mac Studio, alla USB-C eller Thunderbolt 3-adaptrar fungerar med din Mac Studio.

Ljudkort:

För de som arbetar med ljud och musik kan det vara nödvändigt att ansluta ett externt ljudkort för att uppnå bättre ljudkvalitet.

Extern hårddisk:

Mac Studio har oftast en stor intern hårddisk, men du kan också ansluta en extern hårddisk för att få ännu mer lagringsutrymme eller för att säkerhetskopiera dina data.

Kamera och mikrofon:

För de som arbetar med video och ljud kan det vara nödvändigt att ansluta en extern kamera och mikrofon för att spela in högkvalitativ video och ljud.

Sammanfattningsvis finns det olika typer av utrustning som kan användas tillsammans med en Mac Studio, beroende på dina arbetsbehov och preferenser. Det är viktigt att välja rätt utrustning för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen med din dator.

En av de största fördelarna med Mac Studio är den kraftfulla prestandan som krävs för att hantera stora filer och komplexa projekt. Mac Studio-datorer är utrustade med toppmoderna processorer, högkapacitetslagring och höghastighets-RAM som säkerställer att datorn alltid kan hantera även de mest krävande uppgifterna.

Mac Studio-datorer levereras också med en mängd olika programvaruverktyg som är speciellt utformade för kreativa proffs. Till exempel kan användare redigera video och ljud med professionella verktyg som Final Cut Pro X och Logic Pro X, eller designa grafik och layout med Adobe Creative Cloud. Dessa programvaruverktyg är lätta att använda och ger professionella resultat.

En Mac Studio är en dator från Apple som är speciellt utformad för kreativa experter inom områden som video, foto och webbutveckling. Det är en kraftfull och mångsidig dator som ger användaren möjlighet att arbeta effektivt med komplexa uppgifter som kräver hög prestanda och kvalitet.

Mac Studio är en bra val för fotografer, videoproducenter, webbutvecklare, grafiska designers och andra som behöver en dator som kan hantera deras programvaru- och maskinvarukrav. Det är också ett bra val för dem som vill få ut mesta möjliga av sina kreativa projekt, eftersom det ger en snabb och smidig upplevelse med hög upplösning och färgkvalitet.

För att få ut mesta möjliga av en Mac Studio bör man ha grundläggande kunskaper om datorer och de relevanta programmen man vill arbeta med. Man bör också vara medveten om att det kan vara nödvändigt att uppgradera maskinvaran eller skaffa extra programvara för att få den bästa möjliga upplevelsen med Mac Studio.

En Mac Studio har olika typer av anslutningar som gör det möjligt att ansluta externa enheter och utrustning. Här är några av de vanligaste anslutningarna du hittar på en Mac Studio:

USB-anslutning:

USB-anslutningarna gör det möjligt att ansluta olika enheter som mus, tangentbord, externa hårddiskar och andra externa enheter.

USB 3.1-anslutning:

USB 3.1-anslutningarna gör det möjligt att ansluta hårddiskar, skärmar, ljudkort och mycket mer.

Thunderbolt 3-anslutning:

Thunderbolt 3-anslutningarna ger dig möjlighet att ansluta högpresterande enheter som externa skärmar och externa hårddiskar med hög hastighet.

HDMI-anslutning:

HDMI-anslutningen gör det möjligt att ansluta en extern skärm med hög upplösning till din Mac Studio.

SD-kortplats:

SD-kortplatsen gör det möjligt att ansluta ett SD-kort så att du kan överföra bilder och videor till din Mac Studio.

Ljudanslutning:

Ljudanslutningen, 3,5 mm minijack, gör det möjligt att ansluta högtalare eller hörlurar till din Mac Studio.

Sammanfattningsvis ger anslutningarna på en Mac Studio dig möjlighet att ansluta olika enheter och utrustning för att förbättra din upplevelse och prestanda. Det är viktigt att välja rätt anslutningar och enheter beroende på dina arbetsbehov och preferenser.

Sammanfattningsvis gör Mac Studio-datorer livet lättare för professionella skapare genom att leverera högpresterande hårdvara, avancerade programvaruverktyg och kompatibilitet med externa enheter som ger användarna möjlighet att skapa och redigera professionella projekt med stor effektivitet och kvalitet.

Mac Studio M1 / M2

.iaai