300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
vis flere mindre
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MACS

MACS

Det finns 1009 produkter.
Alla nödvändiga adaptrar för din MAC. Här hittar du vårt breda sortiment av adaptrar, transformatorer och kablar till din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har många adaptrar som gör att du kan få video från din...
läs mer
Visar 1 - 54 av 1009 artiklar
MACS

Alla nödvändiga adaptrar för din MAC. Här hittar du vårt breda sortiment av adaptrar, transformatorer och kablar till din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har många adaptrar som gör att du kan få video från din Mac-dator upp till, till exempel, din TV, en extern skrämma eller en projektor i klassen.

Du använder vanligtvis HDMI för att ansluta en Mac-dator till en TV eftersom HDMI sänder både ljud och video. Alla Mac-datorer från senare än 2010 är kompatibla med HDMI. DVI är den mest normala kontakten för en extern bildskärm eftersom den är digital och stöder höga upplösningar. Slutligen använder du VGA för projektorn, eftersom de flesta projektorer använder den analoga kontakten VGA. Det är också VGA, den gamla CRT-bildskärmar använda som video-uttag.

Vi har både Thunderbolt och Thunderbolt 2 (den senaste) och Mini DisplayPort-kontakterna. Kontakten är densamma, så om du har en nyare MAC-dator och vill överföra video från den behöver du en Mini DisplayPort-adapter. Mini DisplayPort och Thunderbolt 1 och 2 stöder ljud och video upp till 1440p. Thunderbolt är en vidareutveckling av Mini DisplayPort och den är bakåtkompatibel så att alla Mini DisplayPort-kablar och-adaptrar fungerar med en Thunderbolt-anslutning. Det fungerar dock inte i motsatt riktning.

Vi har också de äldre mini DVI-kontakterna som användes för MAC-datorer före 2009. Pluggen är en utvecklad DVI och stöder därför inte ljud. Vi har allt du kan behöva, till bra priser och med bra service.