💥 BLACK
BLACK WEEK HELE UGEN - OP TIL 80% RABAT
WEEK 💥
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Categories
more... less
Price
23 kr 14309 kr
Manufacturers
more... less
QI opladning
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
MACS

MACS

Det finns 788 produkter.
Alla nödvändiga adaptrar för din MAC. Här hittar du vårt breda sortiment av adaptrar, transformatorer och kablar till din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har många adaptrar som gör att du kan få video från din Mac-dator upp till, till exempel, din TV, en extern skrämma eller en projektor i klassen. Du använder vanligtvis HDMI för att ansluta en Mac-dator till en TV eftersom HDMI sänder både ljud och video. Alla Mac-datorer från senare än 2010 är kompatibla med...
läs mer
Visar 1 - 54 av 788 artiklar
MACS

Alla nödvändiga adaptrar för din MAC. Här hittar du vårt breda sortiment av adaptrar, transformatorer och kablar till din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har många adaptrar som gör att du kan få video från din Mac-dator upp till, till exempel, din TV, en extern skrämma eller en projektor i klassen.

Du använder vanligtvis HDMI för att ansluta en Mac-dator till en TV eftersom HDMI sänder både ljud och video. Alla Mac-datorer från senare än 2010 är kompatibla med HDMI. DVI är den mest normala kontakten för en extern bildskärm eftersom den är digital och stöder höga upplösningar. Slutligen använder du VGA för projektorn, eftersom de flesta projektorer använder den analoga kontakten VGA. Det är också VGA, den gamla CRT-bildskärmar använda som video-uttag.

Vi har både Thunderbolt och Thunderbolt 2 (den senaste) och Mini DisplayPort-kontakterna. Kontakten är densamma, så om du har en nyare MAC-dator och vill överföra video från den behöver du en Mini DisplayPort-adapter. Mini DisplayPort och Thunderbolt 1 och 2 stöder ljud och video upp till 1440p. Thunderbolt är en vidareutveckling av Mini DisplayPort och den är bakåtkompatibel så att alla Mini DisplayPort-kablar och-adaptrar fungerar med en Thunderbolt-anslutning. Det fungerar dock inte i motsatt riktning.

Vi har också de äldre mini DVI-kontakterna som användes för MAC-datorer före 2009. Pluggen är en utvecklad DVI och stöder därför inte ljud. Vi har allt du kan behöva, till bra priser och med bra service.