DELA DIG!  🎁 JANUARIREA  OP TIL 60%

300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Categories

more... less

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

19 kr 4809 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgMACS

MACSDet finns 401 produkter.

Alla nödvändiga adaptrar för din MAC. Här hittar du vårt breda sortiment av adaptrar, transformatorer och kablar till din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har många adaptrar som gör att du kan få video från din Mac-dator upp till, till exempel, din TV, en extern skrämma eller en projektor i klassen. Du använder vanligtvis HDMI för att ansluta en Mac-dator till en TV eftersom HDMI sänder både ljud och video. Alla Mac-datorer...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 401 artiklar
MACS

Alla nödvändiga adaptrar för din MAC. Här hittar du vårt breda sortiment av adaptrar, transformatorer och kablar till din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini eller Mac Pro. Vi har många adaptrar som gör att du kan få video från din Mac-dator upp till, till exempel, din TV, en extern skrämma eller en projektor i klassen.

Du använder vanligtvis HDMI för att ansluta en Mac-dator till en TV eftersom HDMI sänder både ljud och video. Alla Mac-datorer från senare än 2010 är kompatibla med HDMI. DVI är den mest normala kontakten för en extern bildskärm eftersom den är digital och stöder höga upplösningar. Slutligen använder du VGA för projektorn, eftersom de flesta projektorer använder den analoga kontakten VGA. Det är också VGA, den gamla CRT-bildskärmar använda som video-uttag.

Vi har både Thunderbolt och Thunderbolt 2 (den senaste) och Mini DisplayPort-kontakterna. Kontakten är densamma, så om du har en nyare MAC-dator och vill överföra video från den behöver du en Mini DisplayPort-adapter. Mini DisplayPort och Thunderbolt 1 och 2 stöder ljud och video upp till 1440p. Thunderbolt är en vidareutveckling av Mini DisplayPort och den är bakåtkompatibel så att alla Mini DisplayPort-kablar och-adaptrar fungerar med en Thunderbolt-anslutning. Det fungerar dock inte i motsatt riktning.

Vi har också de äldre mini DVI-kontakterna som användes för MAC-datorer före 2009. Pluggen är en utvecklad DVI och stöder därför inte ljud. Vi har allt du kan behöva, till bra priser och med bra service. 

INFORMATION - SIDCACHE
Sid generering
Typ av cache
Kan cachastrue
Serverns cache paus1 day(s)
Webbläsarens cache varaktighet60 minute(s)
Kontrollercategory
ValutaSvenska kronor
Land-
LandSverige
Låtsas URLhttp://mackabler.dk/macs-17?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
Låtsas URL (efter)http://mackabler.dk/macs-17?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
GrupperBesökare,
Grupper i cookie
Standardgrupp i cookie
Från cache1
PrestandaServerns cache använd 0 gånger och byggt 1 gånger => 0.0%