300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Macbook pro 13 Retina

Macbook pro 13 Retina

Det finns 383 produkter.
DEN LILLA STJÄRNAN ALLA ÄLSKARDen imponerande MacBook Pro 13 "näthinnan är, med sin över 4 000 000. Pixlar, otroligt trevligt att titta på, och dess imponerande processorer gör det anmärkningsvärt snabbt att använda. Men genom att specifikt...
läs mer
Visar 1 - 54 av 383 artiklar
Macbook pro 13 Retina

DEN LILLA STJÄRNAN ALLA ÄLSKAR
Den imponerande MacBook Pro 13 "näthinnan är, med sin över 4 000 000. Pixlar, otroligt trevligt att titta på, och dess imponerande processorer gör det anmärkningsvärt snabbt att använda. Men genom att specifikt köpa tillbehör till din MacBook Pro 13-tums Retina kan du enkelt förbättra din upplevelse med din MacBook Pro Retina.

Liksom så många andra Mac-datorer, med avseende på MacBook Pro 13 näthinnan finns vissa typer av tillbehör som du inte kan göra utan. Detta gäller till exempel en hylsa som skyddar din MacBook från repor och andra ytliga skador eller ett par hörlurar som gör att du kan njuta av en bra film eller lyssna på musik när du är, till exempel, på resande fot.

Men även om MacBook 13 "näthinnan är väl utförda, både design och tekniska, kommer det att finnas några obehag om du inte köper rätt utrustning. Ett bra exempel är avsaknaden av VGA-eller DVI-ingångar på din MacBook Pro 13-tums Retina, vilket kan göra det omöjligt att ansluta datorn till en TV eller projektor. MacBook Pro 13-tums Retina-tillbehör kan förvandla din MacBook till en hel arbetsstation. Den MacBook Pro 13 "näthinnan har 2 Thunderbolt-portar och en enda HDMI-port, så du kan ansluta ett hav av bildskärmar och andra tillbehör på samma gång om du köper rätt tillbehör.

Lyckligtvis, om du känner att du inte har tillräckligt med diskutrymme på din MacBook, kan du också ladda ner den. Vi börjar sälja en liten MicroSD-kortadapter. Detta kan sättas i din MacBook Pro 13 "Retina för att göra det möjligt att ha en extra skiva i din MAC. Den smarta lilla adaptern är ursprungligen gjord för denna modell MacBook, eftersom den inte sticker ut och passar perfekt.

Slutligen är det en bra dator utan tillbehör som har sina begränsningar. Men dessa begränsningar kan lätt kringgås genom att rikta rätt tillbehör till din MacBook Pro 13 "Retina, här på Mackabler.