300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mac pro

Mac pro

Det finns 280 produkter.
Den extraordinära Mac Pro är en professionell jätte sedd från insidan, och en läcker liten fall sedd från utsidan. I 2014 kom en ny upplaga av Apples Mac Pro, som inte bara revolutioned i design utan även i inredningen, eftersom det är oerhört...
läs mer
Visar 1 - 54 av 280 artiklar
Mac pro

Den extraordinära Mac Pro är en professionell jätte sedd från insidan, och en läcker liten fall sedd från utsidan. I 2014 kom en ny upplaga av Apples Mac Pro, som inte bara revolutioned i design utan även i inredningen, eftersom det är oerhört kraftfullt. Denna dator är inte bara för den genomsnittliga Apple-fläkten-det är för proffsen som verkligen behöver sin hästkapplöpning i sitt arbete. 

 

Med 4 USB och 6 Thunderbolt-ingångar, är det möjligt att koppla in hela 8 stycken av extern utrustning, och kompletta 4 4K-skärmar, vilket ger ett mycket stort skrivbord av möjligheter att använda. I allmänhet finns det många möjligheter för koppling av utrustning, så du äntligen lös!

 

Här på Mackabler, vi säljer en hel del användbar utrustning och coola prylar för att förbättra din upplevelse med MAC Pro. Har du tappat bort strömkabeln eller nätverkskabeln? Du kan snabbt få en ny här. En annan användbar kabel är en HDMI-kabel om du vill sätta datorn på en TV. För detta kan du även använda en Mini DisplayPort för HDMI-dongel om du redan har en bildskärm ansluten till MAC Pros HDMI-ingång. 

 

När du nu sitter med en sådan lyxig dator, bör utrustningen inte sparas. Det är därför vi rekommenderar mini-DispalyPort för 4K HDMI, vilket gör att du kan använda en 4K-skärm med din dator-det vill, en skärm med 4000 px horisontellt, vilket ger en riktigt fin skärpa och vacker HD-upplevelse i allt du gör. Arbetar du med grafik, filmer eller spela en hel del datorspel, så kompromissa inte om kvalitet!

 

Har du en bra kontors installation där du arbetar? Förbättra din arbetsplats med färg kabelfästen som gör att du snabbt organisera alla ledningar så att den inte fungerar så stökigt. Senast kommer vi att nämna en mini jack plugg som också kan användas i ditt kontor inställning om du har ett par högtalare stående. Detta är också verkligen rekommendabelt om du arbetar med filmer eller ofta spelar datorspel med din Mac-proffs mycket våldsam styrka.