300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mac Mini M1 2020

Mac Mini M1 2020

Det finns 459 produkter.
M1 Mac Mini 2020M1 Mac Mini är en prisvärd, snabb och bra dator för alla som behöver en kraftfull maskin. Den är utrustad med Apples egna M1-processor som levererar imponerande prestanda inom flera områden.Om du köper en M1 Mac Mini finns det några saker du behöver köpa utöver själva datorn...
läs mer
Visar 1 - 54 av 459 artiklar
Mac Mini M1 2020

M1 Mac Mini 2020

M1 Mac Mini är en prisvärd, snabb och bra dator för alla som behöver en kraftfull maskin. Den är utrustad med Apples egna M1-processor som levererar imponerande prestanda inom flera områden.

Om du köper en M1 Mac Mini finns det några saker du behöver köpa utöver själva datorn för att få den att fungera. Som tur är har vi allt du behöver här hos oss :)

Skärm

M1 Mac Mini är en stationär dator, så du kommer förmodligen också behöva en skärm för att kunna se det du arbetar med. Mac Mini levereras med HDMI och USB-C som videoutgångar, men den stöder endast en skärm via USB-C och en skärm via HDMI, bara så du vet :)

Tangentbord och mus

M1 Mac Mini levereras inte med tangentbord eller mus, så du kommer förmodligen också behöva dessa tillbehör för att kunna interagera med datorn.

SD-kortläsare

Om du behöver överföra bilder eller videor från ett SD-kort till din M1 Mac Mini behöver du köpa en SD-kortläsare. Vi har sådana med USB-C här på sidan.

Extern hårddisk

Om du behöver extra lagringsutrymme kan det vara nödvändigt att köpa en extern hårddisk för att kunna spara dina filer och data. Det är dyrt att uppgradera SSD:n på Mac Mini, så köp det externt och spara en massa pengar.

Programvara

M1 Mac Mini levereras med macOS, ett program som har det mesta, till exempel fotoredigering, videoredigering och ljudredigering. Men om du behöver andra program eller programvara måste du köpa det separat.

Det är värt att notera att vissa av dessa saker kan vara valfria beroende på dina behov, men de flesta av dem är grundläggande för att kunna använda en M1 Mac Mini.

En av de största fördelarna med M1 Mac Mini är dess GPU-prestanda. Med den inbyggda grafikprocessorn i M1-processorn kan du köra grafikintensiva uppgifter som videoredigering, 3D-modellering och spel med hög hastighet och smidighet. Det gör den till ett bra val för professionella användare som behöver kraftfulla maskiner för sitt arbete.

M1 Mac Mini har också imponerande CPU-prestanda. Den kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att uppleva minskad prestanda, vilket gör den till ett bra val för användare som ofta arbetar med stora filer eller kör flera program samtidigt.

När det gäller bildredigering är M1 Mac Mini också ett bra val. Den kan hantera komplexa uppgifter som bildretuschering och -behandling med hög hastighet och smidighet. Det gör den till ett bra val för professionella fotografer eller designers.

På samma sätt kan M1 Mac Mini hantera videoredigering med hög prestanda. Den kan hantera komplexa uppgifter som klippning, färgjustering och effekter med hög hastighet och smidighet. Det är ett bra val för professionella videoredigerare eller YouTubers.

M1 Mac Mini är känt för att vara en mycket tyst enhet. På grund av den avancerade teknologin i M1-processorn kan maskinen köras med lägre hastigheter och därmed minska värmeutvecklingen, vilket gör den till en mycket tyst enhet.

Till sist har M1 Mac Mini också möjlighet att spela spel. Den kan köra vissa moderna spel med hög hastighet och smidighet, även om det inte är den primära användningen för denna enhet.

Allt som allt är M1 Mac Mini en prisvärd, snabb och bra dator för alla som behöver en kraftfull maskin. Den är särskilt bra för professionella användare som behöver kraftfulla maskiner för sitt arbete, men även för vanliga användare som vill kunna redigera bilder eller video eller spela spel.

.iaai