300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

Det finns 488 produkter.
MacBook Pro 16" med M2 Pro / MaxMacBook Pro 16" med M2 Pro är en bärbar dator från Apple, designad för professionella användare som grafiker, video- och musikproducenter samt utvecklare som kräver hög prestanda och avancerade funktioner. Den har en stor skärm, en kraftfull M2 Pro-processor,...
läs mer
Visar 1 - 54 av 488 artiklar
MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" med M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" med M2 Pro är en bärbar dator från Apple, designad för professionella användare som grafiker, video- och musikproducenter samt utvecklare som kräver hög prestanda och avancerade funktioner. Den har en stor skärm, en kraftfull M2 Pro-processor, generöst med minne och lagringsutrymme samt avancerade funktioner som en av världens snabbaste processorer, ett mycket snabbt grafikkort, Touch ID och mycket mer. Det är en extra kraftfull version av M2-processorn, speciellt utformad för att hantera krävande uppgifter som videoredigering, 3D-grafik och maskininlärning. Apple har gjort datorn ännu snabbare, ungefär 20% snabbare, och har ungefär 30% snabbare grafikkort än föregående generation.

Det finns många olika typer av tillbehör du kan köpa till en MacBook Pro 16" med M2 Pro/Max, här är några exempel:

Extern skärm:

Du kan ansluta en extern skärm till din MacBook Pro via HDMI eller Thunderbolt 3-porten för att öka skärmstorleken och öka produktiviteten. Macen stöder upp till 4 externa skärmar och alla skärmar kan anslutas utan att använda adaptrar. Du kan använda USB-C och HDMI-skärmar utan adaptrar, men adaptrar gör det superenkelt att ansluta vad som helst annat till din MacBook Pro med M2 Pro.

Extern hårddisk:

Du kan ansluta en extern hårddisk till din MacBook Pro via USB-C eller Thunderbolt 3-porten för att öka lagringsutrymmet.

Extern tangentbord och mus:

Du kan ansluta ett externt tangentbord och en mus till din MacBook Pro via USB-C eller Bluetooth för att göra skrivande och navigering mer bekvämt. Detta är särskilt användbart om du också köper en extern hårddisk.

Dockingstation:

Du kan köpa en dockingstation som ger dig fler portar, inklusive HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortläsare med mera. Du kan få dem med nästan alla typer av anslutningar. Du kan till och med få flera där du kan ansluta både din hårddisk, mus/tangentbord, skärm och ström, så att du bara behöver ansluta en enda kontakt till din Mac för att få allt att fungera.

Skyddsfodral:

Du kan köpa ett skyddsfodral till din MacBook Pro för att skydda den mot skador och repor.

Extern ljudkort:

Du kan köpa ett externt ljudkort för att förbättra ljudkvaliteten på din MacBook Pro, till exempel om du behöver spela in eller spela upp ljud.

Extern batteripack:

Du kan köpa en extern batteripack för att förlänga batteritiden på din MacBook Pro.

MacBook Pro 16" med M2 Pro och MacBook Pro 16" med M2 Max är båda bärbara datorer från Apple som använder den senaste M2-processorn. Men det finns några viktiga skillnader mellan dem.

Processor:

M2 Pro är en extra kraftfull version av M2-processorn, speciellt utformad för att hantera krävande uppgifter som videoredigering, 3D-grafik och maskininlärning. M2 Max är den kraftfullaste processorn i Apple's M2-familj och kan hantera ännu mer krävande uppgifter än M2 Pro.

Minne:

MacBook Pro 16" med M2 Pro kan ha upp till 32 GB RAM, medan MacBook Pro 16" med M2 Max kan hantera upp till 96 GB RAM.

Grafik:

MacBook Pro 16" med M2 Pro har en grafikprocessor med upp till 19 kärnor, medan MacBook Pro 16" med M2 Max har en grafikprocessor med upp till 38 kärnor, vilket ger bättre prestanda i grafikintensiva uppgifter. Max-versionen är alltså upp till dubbelt så snabb som Pro-versionen.

Pris:

Både MacBook Pro 16" med M2 Pro och MacBook Pro 16" med M2 Max är dyra datorer, men MacBook Pro 16" med M2 Max är dyrare än MacBook Pro 16" med M2 Pro på grund av dess mer kraftfulla specifikationer.

Så MacBook Pro 16" med M2 Max är den kraftfullaste versionen av MacBook Pro med M2-processor, med bättre prestanda, minne och grafik, men också med ett högre pris.

Om du redan har en MacBook Pro med en M Apple-silicon-processor behöver du inte uppgradera, men om du har en äldre Mac har uppgraderingen blivit ännu bättre.

En av de mest förbisedda funktionerna hos MacBook Pro är skärmen. Det är en av de bästa skärmarna någonsin. Den är mycket ljusstark, har en bred färgskala, är mycket skarp och har hög kontrast. Skärmen ensam kostar mer att tillverka än de flesta konkurrenterna till MacBook Pro 16". Den har också Retina-upplösning, är kalibrerad för att visa hela P3-färgområdet, har True Tone och är utformad för personer som arbetar professionellt med sin skärm.

.iaai