300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad pro

iPad pro

Det finns 389 produkter.
Slutligen, det finns fler nyheter i iPad världen! Apples erbjuder en lyxig tablett i form av iPad Pro, som utropar inom marknaden med sina starka specifikationer. Men vad är en super tablett utan extra trevlig utrustning? Om du inte har råd Apples officiella tangentbord för...
läs mer
Visar 1 - 54 av 389 artiklar
iPad pro

Slutligen, det finns fler nyheter i iPad världen! Apples erbjuder en lyxig tablett i form av iPad Pro, som utropar inom marknaden med sina starka specifikationer. Men vad är en super tablett utan extra trevlig utrustning?

Om du inte har råd Apples officiella tangentbord för iPad Pro, låt det inte ut! På Mackablar.se har vi ett smart och trådlöst tangentbord med pekplatta som kan anslutas till din iPad Pro så enkelt som Bluetooth. Så om du vill använda den läckra, väl 33cm Retina-skärm för en del arbete, här är en perfekt, stort tangentbord att använda, så allt blir gjort lite mer effektivt!

Den vackra skärmen är bra att titta på och den vilda pixeltätheten gör allt skarpa och skarpa. Det är därför det är en naturlig enhet att titta på Netflix på, så varför inte köpa en fin uppsättning hörlurar? Då kommer du inte att störa dem runt din bil eller träna när du sitter och tittar på den senaste serien, eller lyssna på den senaste musiken på Apple Music. Du kan alltid använda en bra uppsättning hörlurar!

Om du är en av de lyckliga som måste pendla några timmar att arbeta varje dag, då en av våra Premium Power Bank kan vara användbara för dig! XL-modellen med 10000 MAh är den största vi har i lager och den har en perfekt storlek för väskan, så du kommer alltid att kunna ha den med dig och se till att din iPad Pro alltid fungerar med tillräckligt med ström.

Oavsett om du köper en power bank eller inte, det finns åtminstone en sak de är bra att ha en extra-en laddare plugg! Vi rekommenderar våra egna MFi Lightning kablar-de är certifierade av Apple och är därför några av de bästa du kan få för priset! Det finns en standardutgåva i vitt som fysiskt liknar den ursprungliga Lightning-kabeln från Apple, och en mer robust guld kabel som tål den måste under en mycket längre tid.

 

I allmänhet, all utrustning för iPhone och den andra iPad kan användas för den nya iPad Pro, på denna sida har vi just samlat de saker vi utvärderar är lämpliga när du äger den nya vackra Apple-enhet!