300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
Mini DisplayPort

Mini DisplayPort

Det finns 16 produkter.
Mini Display-port är en favorit här på Mackabler eftersom det är en standard som gör det enkelt och snabbt att hitta en adapter som kan använda vad du behöver det. Och Apple har fortsatt att stå naturen, eftersom de nya Thunderbolt hamnar i nya iMac MacBook Pro och Macbook airer också kan använda...
läs mer
Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Mini DisplayPort

Mini Display-port är en favorit här på Mackabler eftersom det är en standard som gör det enkelt och snabbt att hitta en adapter som kan använda vad du behöver det. Och Apple har fortsatt att stå naturen, eftersom de nya Thunderbolt hamnar i nya iMac MacBook Pro och Macbook airer också kan använda alla gamla adaptrar använder Mini Displayport-porten. Thunderbolt och Mini Displayport är densamma, förutom att blixten är en dataanslutning också, det är inte i Mini Displayport.


Mini Displayport är en av de bästa video-uttag kan du få stöden upp till 4k upplösning vid full 60 bilder / sekund, i den senaste version som kallas Mini Displayport 1.2, är det också den standard som är inbyggd i Thunderbolt 2 kontakten . Alla Mini Displayport-portar är bakåtkompatibla så din adapterkabel aldrig kommer vara föråldrad, så länge du använder en Mac med antingen en Mini Displayport eller Thunderbolt-kontakten.


Mini Displayport har också inbyggd analoga adaptrar, betyder det att en enkel och billig VGA-adapter lätt kan göras utan att behöva använda någon elektronik för att göra signalen på analog till digital. Mini Display Port har också både DVI och HDMI byggda av samma skäl. Det är dock bara upp till 1920x1200 dessa passiva adaptrar fungerar, annars kommer du att behöva en aktiv adapter.
Liten display port som sitter i de flesta Macbook, iMac, Mac mini och Mac Pro är den gamla Mini Displayport 1.1, detta stöd endast upp till resolutioner av 2560x1600 eller 2560x1440, är detta vad en normal 27 "eller 30" datorskärm är på .
Mini Displayport är i stort sett identisk med Displayport, kabeln från Mini Displayport till Displayport överföra den fulla potentialen ur facket.


Mini Displayport stöder ljud om du mac är nyare än 2010, Mini Displayport stöds också ljudet innan detta, men mac från denna tid kunde inte överföra ljud via videouttag.


Mini Displayport har en rolig funktion som gör att du direkt kan lägga flera skärmar tillsammans i en kedja, så du behöver bara en enda kontakt på sin Mac att ansluta flera bildskärmar, genomfört denna Apple först med sina Thunderbolt skärmar, eftersom de båda har en Thunderbolt-ingång och en Thunderbolt-utgång, kan Mini Displayport-versioner av samma skärmar som kallas Cinema Display, har denna funktion, du Apple valde manifestet från.


Apple licensierade Mini Displayport, vilket innebär att andra inte kan använda stativ arter inte Apple säger bra för det, lyckligtvis ge Apple fria bort alla men förbehåller sig rätten att ta bort det igen, om en tillverkare gör en produkt att skada Apple.

Generation2014201320122011201020092008
MacBook Air 11  
Macbook air 13*
Macbook    **1
Macbook pro 13* 
Macbook pro 13 Retina*4 *4*4    
Macbook pro 15**5
Macbook pro 15 Retina*4 *4 *4    
Macbook pro 17   *
iMac 21,5"/20"*, *2
iMac 27"/24"*, *2
Mac mini*4*4*4*4*, *3

* MacBook i år stöder inte ljud via Mini Displayport-porten.
* 1 "slutet av 2008 macbook" har mini displayport.
* 2 "i början av 2009 iMac" Inte Mini Displayport men Mini-DVI, mitten av 2009.
* 3 Mac mini 2009, både Mini Displayport och mini-DVI
* 4 Mac har både Mini Displayport och HDMI-kontakter.
* 5 vid slutet av 2008, anser Mini Displayport, men inte låter


Inte den här kabeln du letar efter? För äldre Macbook / iMac / Mac mini används den här kontakten i stället för Mini DVI.