Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
91 kr 5794 kr
Manufacturers
more... less
Hona
more... less
Batteritid
more... less
Batteri opladningstid
more... less
QI opladning
more... less
Laddningseffekt
more... less
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3Det finns 99 produkter.

Vilken typ av tillbehör kan jag få för Apple Watch? En Apple Watch är gradvis att kunna göra många saker och därför finns det tillbehör som stöder alla titta på den kan. Naturligtvis kräver en Apple Watch ström, vilket innebär att det finns många olika typer av laddare, både för enskilda enheter, men också för vissa som kan ladda flera enheter samtidigt. I laddnings världen kan du också få Powerbanks som ger extra avgifter...
läs mer
Visar 1 - 54 av 99 artiklar
Apple Watch Series 3

Vilken typ av tillbehör kan jag få för Apple Watch?

En Apple Watch är gradvis att kunna göra många saker och därför finns det tillbehör som stöder alla titta på den kan. Naturligtvis kräver en Apple Watch ström, vilket innebär att det finns många olika typer av laddare, både för enskilda enheter, men också för vissa som kan ladda flera enheter samtidigt. I laddnings världen kan du också få Powerbanks som ger extra avgifter på resan om du inte får nära ett eluttag. Eftersom en Apple Watch också tillåter musikuppspelning och andra former av multimedie kontroll, finns det också flera olika typer av högtalare och headset som kan anslutas till den. Du kan få flera olika typer av fästen, så du har en plats att placera din klocka när du inte gör det. Dessutom finns det ett antal alternativ för att få extra skydd för din Apple Watch, samt nya remmar om din rem går sönder eller du kanske föredrar en annan design.   

Hur väljer jag den bästa Apple Watch-tillbehöret?

I Apple Watch-tillbehör finns det en mängd olika alternativ tillgängliga. Vi har försökt att samla de viktigaste på den här sidan, så det är lättare att ta reda på vad som är viktigt att ha.

När du väljer det bästa tillbehöret, är det alltid klokt att börja med Essentials. Här kommer skyddet att vara ett av de första stegen, eftersom din Apple Watch inte är värd mycket om den är trasig. Detsamma kan sägas om det inte har någon makt och därför är det viktigt att ha en bra laddare eller ett par om du måste ha för både hem och arbete. Ljudet måste naturligtvis också vara i ordning, som du kan få headset, i olika kvalitet beroende på märke och pris, samt högtalare som kan göra festen lite livligare.