300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Kategori
Pris
kr kr
Iphone
Ipad
Producenter
vis flere mindre
Färg
vis flere mindre
Utrustning
Filter
Täcker

Täcker

Det finns 1458 produkter.
Covers, skydd och fodral för alla iPhones, iPads och smartphones Skydd av din värdefulla iPhone eller iPad är avgörande för att säkerställa att den förblir i optimalt skick. Ett effektivt skyddssystem som inkluderar skyddsglas och fodral kan vara avgörande för att rädda din enhet från skador och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 1458 artiklar
Täcker

Covers, skydd och fodral för alla iPhones, iPads och smartphones

Skydd av din värdefulla iPhone eller iPad är avgörande för att säkerställa att den förblir i optimalt skick. Ett effektivt skyddssystem som inkluderar skyddsglas och fodral kan vara avgörande för att rädda din enhet från skador och bevara dess värde. Låt oss utforska hur dessa två element kan skydda dina iPhones och iPads.

Skyddsglas: Skärmskydd för din iPhone eller iPad

Skyddsglas spelar en viktig roll för att rädda din iPhones eller iPads skärm från repor, stötar och andra skador. Detta tunna men hållbara glas fungerar som ett extra skyddslager som kan rädda din enhets skärm i olika situationer.

Skyddsglaset är designat för att vara hårt och motståndskraftigt mot repor och stötar. Det fungerar som en osynlig barriär som skyddar skärmen från vardagens faror som nycklar, mynt och vassa föremål. Genom att ha skyddsglas på skärmen kan du njuta av en klar och repfri skärmupplevelse.

Dessutom absorberar skyddsglaset stötar och slag, vilket kan vara avgörande vid olyckliga fall eller stötar. Det fungerar som en stötdämpare och minskar risken för skärmbristningar eller allvarliga skador. Med skyddsglaset på plats kan du vara trygg i att din iPhones eller iPads skärm är väl skyddad i vardagen.

Fodral: Omfattande skydd och stilren design

Fodral spelar en avgörande roll för att skydda både baksidan och kanterna av din iPhone eller iPad mot repor, stötar och mindre skador. Förutom att erbjuda skydd kan de också ge din enhet en personlig och stilren design. Låt oss utforska hur fodral kan rädda dina iPhones och iPads.

Ett fodral fungerar som ett skyddande skal som omsluter och skyddar baksidan och kanterna av din iPhone eller iPad. Det är designat för att vara slitstarkt och motståndskraftigt mot vardagens utmaningar som repor, bucklor och skrapmärken. Med ett pålitligt fodral på plats kan du använda din enhet utan oro för potentiella skador.

I kombination med skyddsglas får du ett omfattande skydd för din iPhone eller iPad. Medan fodralet tar hand om baksidan och kanterna, skyddar skyddsglaset skärmen mot repor, stötar och slag. Denna kombination ger din enhet ett 360 graders skydd, vilket är avgörande för att bevara dess skönhet och funktionalitet.

Val av fodral: Färger, mönster eller svart/genomskinligt?

När du väljer ett fodral till din iPhone eller iPad har du olika alternativ som kan matcha din personliga stil och preferenser.

Ett fodral med färger ger dig möjlighet att lägga till livlighet och individualitet till din enhet. Du kan välja bland ett brett utbud av färger som passar din personliga smak och humör. Färgglada fodral sticker ut och ger din iPhone eller iPad en unik och iögonfallande design samtidigt som de erbjuder pålitligt skydd.

Om du föredrar en mer subtil stil kan ett fodral med mönster vara det rätta valet för dig. Det finns ett brett utbud av mönster, från eleganta till moderna designs. Ett mönstrat fodral ger din iPhone eller iPad en sofistikerad och stilren design samtidigt som det skyddar enheten från skador.

Å andra sidan kan du välja ett svart eller genomskinligt fodral för en mer minimalistisk och tidlös look. Ett svart fodral ger en klassisk elegans till din iPhone eller iPad, medan ett genomskinligt fodral bevarar enhetens naturliga skönhet och design. Båda alternativen erbjuder pålitligt skydd och passar olika estetiska preferenser.

Oavsett vilket fodral du väljer är det viktigt att komma ihåg att skydd är det primära syftet. Välj ett fodral som passar din personliga stil och behov och njut av det extra skyddet och den estetik det ger till dina iPhones och iPads.

Fodral och skyddsglas till andra smartphones och Android tablets

Även om vi fokuserar på iPhones och iPads finns det också ett brett utbud av fodral tillgängliga för andra smartphones och Android tablets. Dessa fodral är designade specifikt för att passa olika enheter och erbjuder både skydd och stil för användarna.

När det gäller smartphones finns det ett stort utbud av olika märken och modeller att välja mellan. Oavsett om det är Samsung, Google, Huawei, OnePlus eller andra populära tillverkare finns det fodral tillgängliga som passar perfekt till dessa enheter. Dessa fodral kommer i olika material som silikon, TPU (termoplastisk polyuretan), läder och hårdplast och erbjuder olika nivåer av skydd beroende på dina behov.

För Android tablets finns det också ett brett utbud av fodral tillgängliga som passar olika modeller och storlekar. Precis som med smartphones kan du hitta fodral i olika material och stilar som kombinerar skydd med funktionalitet och estetik. Dessa fodral kan ge extra skydd för skärmen och baksidan av din tablet samtidigt som de ger enkel åtkomst till knappar, portar och kameror.

Utöver att skydda dina smartphones och tablets mot repor, stötar och slag kan fodral också lägga till personlighet och stil till dina enheter. Du kan välja bland ett brett utbud av färger, mönster och designs som passar din personliga smak och preferens. Från minimalistiska och eleganta till färgglada och iögonfallande alternativ finns det något för alla.

Oavsett vilken smartphone eller Android tablet du har finns det ett lämpligt fodral tillgängligt för att skydda din enhet och lägga till stil. Se till att välja ett fodral som passar din enhets modell och storlek för att säkerställa en perfekt passform och optimalt skydd. Med ett pålitligt fodral kan du njuta av din smartphone eller tablet med förtroende, med vetskapen om att den är skyddad mot vardagens utmaningar.

iaai