300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Pris
kr kr
Ipad
Utrustning
Vikt
Producenter
vis flere mindre
Färg
vis flere mindre
Filter
iPad täcker väskor och skydd

iPad täcker väskor och skydd

Det finns 122 produkter.
Här hittar du omslag, skyddande glas och allt annat för iPad som gör det enkelt att hålla din iPad i Super skick, vi har allt till alla iPads och om du tror att det är något som saknas sedan skriva slutligen till oss, då kan det vara vi har det...
läs mer
Visar 1 - 54 av 122 artiklar
iPad täcker väskor och skydd

Här hittar du omslag, skyddande glas och allt annat för iPad som gör det enkelt att hålla din iPad i Super skick, vi har allt till alla iPads och om du tror att det är något som saknas sedan skriva slutligen till oss, då kan det vara vi har det ändå. 

Hur kan jag skydda min iPad?

Konsten att skydda din iPad är att täcka alla ytor med mer hållbart material en iPad själv, som maximerar stötdämpning och ser till att om skadan är äntligen gjort, är det gjort på skyddet, vilket är betydligt lättare att ersätta, i stället för På din iPad. Det finns många sätt att skydda din iPad, där vi fokuserar främst på omslag, skyddande glas, och externa hjälpmedel som touch penna.

Vad är ett iPad Cover?

En iPad Cover är ett extra lager av skydd av olika typer av material, beroende på hur starkt det bör vara att antingen skyddar bakstycket på din iPad eller runt i form av en Smart Cover. Ett iPad-fodral ger bra stötdämpning och kan ha ytterligare funktioner om du vill.

Vad är ett skyddande glas för iPad?

Ett skyddande glas för iPad är ett tunt, förstärkt glasskikt som är tillverkat för att absorbera stötar och slag. Oftast gjorda av flera lager och material, och mycket slitstark IFT. Normalt glas. Tanken på ett skyddande glas för iPad är först och främst att blockera skadan på iPad själv och sedan att bryta först, eftersom det är lättare att ersätta.

Vad kan externt skydd för iPad vara?

Här kan du till exempel använda en pekpenna eller pekpenna, eftersom de är utformade för att göra det mesta av skärmen. Detta undviker olämpligt hårt tryck på skärmen, så att du kan minimera slitage och skador. Dessutom är det viktigt att använda kablar och laddare där kvaliteten är topp, så du undviker olika problem som slitage, kortslutning etc.

Vad är det bästa skyddet för iPad?

En kombination av iPad tillbehör är helt klart en som ger det bästa skyddet. Med en xlevel FIB iPad Cover + en iPad hårdDu får top-notch skydd för din iPad, till exempel.