300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

MACS
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Filter
Hylsor och skal för Macs

Hylsor och skal för Macs

Det finns 119 produkter.
Om du har din MAC skyddas så är det där du ska titta, vi har gott om produkter exakt för att skydda din Mac mot repor, blåser och allt annat som händer med en bärbar Mac när du har det runt. Vad är en hylsa för Mac? En hylsa för MAC...
läs mer
Visar 1 - 54 av 119 artiklar
Hylsor och skal för Macs

Om du har din MAC skyddas så är det där du ska titta, vi har gott om produkter exakt för att skydda din Mac mot repor, blåser och allt annat som händer med en bärbar Mac när du har det runt.

Vad är en hylsa för Mac?

En hylsa för MAC är utformad för att ge extra skydd för din MAC genom att tillhandahålla ett absorberande yttre skikt som kan dämpa striden lite om du förlorar den. Dessutom gör det transportera din Mac betydligt enklare, som en hylsa för MAC är utformad perfekt för att passa runt din Mac. Dessutom är de i olika former beroende på vad du har för behov.

Hur skyddar jag bäst min Mac?

När man bedömer hur mycket skydd en hylsa ger till din Mac, är det viktigaste materialet som det är tillverkat av och hur det sätts ihop. Till exempel ger en hylsa av vanligt tyg Inte lika mycket skydd som en hylsa gjord av vävd plast. På samma sätt finns det en skillnad mellan om ärmen är byggd från ett enda yttre skikt, eller byggs i flera lager med flera funktioner. På så sätt kan du också hitta olika kombinationer av samma kvalitet. Till exempel, om du har en läderärm, som är ett starkt material som bara är ett lager, då en vävd tyg hylsa i flera skikt kan lätt vara lika stark om den är korrekt monterad.

Vilken är den bästa hylsan för MAC?

Den bästa hylsan för din Mac beror väldigt mycket på hur du brukar använda din Mac och vilken miljö du befinner dig i. en Cartinoe lyx ärm i ultratunna konstläder är supercool och snygg, vilket är ett självklart alternativ om du inte har en hård transport tur Framför dig. I sin tur, om du vill cykla med din Mac till skolan eller arbeta varje dag, sedan en MacBook Pro svart mjuk ärm med blixtlås och 2 extra fickor är förmodligen ett bättre val för dig, eftersom det är lättare att transportera och är gjord med tillförsikt. Om du fortfarande behöver ha din Mac i en påse men vill ha extra skydd mot vinden och vädret, eftersom det är en Precious äga, en vattentät ärm för MacBook är ett utmärkt val eftersom det ger dig extra skydd och är lätt att hantera. I samma stil, en enkel filt ärm för MAC är också ett alternativ, eftersom det ger lite extra skydd mot repor samtidigt som en enkel, snygg look, istället för den mer robusta utseendet från ärmarna med skydd i fokus.