300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Bli en affiliatepartner på Mackablar.se

Har du en hemsida eller en blogg där du skriver om all slags elektronik? Varför inte bli en affiliatepartner med oss ​​och tjäna pengar samtidigt?

Vad är affiliate-marknadsföring?

Affiliate marketing är enkelt förklarat en möjlighet för dig som partner att få en procentandel av en försäljning som du genererar för företaget.

Proceduren är ganska enkel. Du placerar helt enkelt våra bannerannonser eller textlänkar på din sida eller blogginlägg, som sedan syftar till att skicka trafik till vår webbshop.

På MacKablar.se erbjuder vi en provision på 10 % för varje försäljning du gör åt oss när folk klickar sig igenom dina kanaler.

Så du tjänar pengar om du berättar för dina läsare om MacKablar.se. Detta kan till exempel ske i en topp 10 över de bästa laddarna för iPhone.

Att starta affiliate-marknadsföring är otroligt enkelt och det är till och med gratis att komma igång. Du bestämmer själv om du vill skriva om laddare, adaptrar för Apple-produkter eller annat på vår webbshop som du finner relevant att nämna för dina läsare.

Kom igång med affiliate-marknadsföring nu

På MacKablar.se använder vi affiliatenätverken Adrecord och Addrevenue.io.

Deras uppgift är att ansvara för nödvändig spårning av besökarna i webshopen och den försäljning som skapas. De vet varifrån kunden är hänvisad och krediterar affiliate med provisionen vid en eventuell försäljning. Det är därför affiliatenätverket (Adrecord eller Addrevenue.io) som hanterar betalningen av eventuella intjänade pengar som partner i vårt program.

Du kan registrera dig helt kostnadsfritt genom att klicka på ett av de tvåaffiliatenätverken nedan:

Har du frågor eller problem?

Var inte rädd. Vi är redo att hjälpa dig. Du kan ringa oss på +45 60 54 62 25 eller skriva ett e-postmeddelande till [email protected].