300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
Laddningseffekt
vis flere mindre
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

Baseus

92 produkter.

När det gäller att hitta tillbehör till din iPhone eller smartphone, det är ett bra ställe att börja på Baseus. De har allt från skydd till iPhone, laddare till iPhone till olika fästen, ljudutrustning oc Mer

Visar 1 - 54 av 92 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Baseus

När det gäller att hitta tillbehör till din iPhone eller smartphone, det är ett bra ställe att börja på Baseus. De har allt från skydd till iPhone, laddare till iPhone till olika fästen, ljudutrustning och andra enheter.


Baseus startade 2009 i Shenzhen på den framväxande tekniska vågen i Kina. Härifrån har de vuxit sig stora med fokus på en enkel estetisk och bred tillämplighet. Det har varit en utbredd framgång för dem och de kan nu hittas över hela världen.


Deras namn härstammar från frasen "base on user", vilket är en mycket bra beskrivning av deras förhållningssätt till deras produkter. Det måste täcka användarnas behov på ett så enkelt sätt som möjligt.


Med detta synsätt i åtanke har de skapat en lång lista med produkter som var och en strävar efter att tillgodose ett behov och oftast lyckas ganska bra. Samtidigt lyckas de vara på den nyare tekniken och bidra till att sätta tonen på marknaden.


Det är därför Baseus naturligtvis har en permanent närvaro på denna sida, eftersom deras produkter är alltid konkurrenskraftiga inom sitt territorium. Dessutom kan de användas för att ställa en mycket god standard som alla andra produkter kan mätas från.


Med tanke på deras breda utbud, på denna sida kan hittas en produkt som täcker nästan alla behov när det gäller tillbehör för iPhone. Om så du behöver en ny laddare för iPhone eller skyddande film för MacBook, det är här.


Baseus är på samma gång i den billiga änden, vilket innebär att deras priser är konkurrenskraftiga med olika rabatt märken, samtidigt som ofta erbjuder produkter i en något högre kvalitet.


Så om du letar efter en cool produkt som en Qi trådlös laddare för iPhone men inte vill betala en släpvagns premie pris, kan baseus definitivt göra ett bra bud för det.