300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Legendary hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

vare nr.: #1955

Legendary hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

Visa alla bilder

Legendary hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

vare nr.: #1955

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 12,90kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 58,05kr
  3. Köpa 5-
    Spara 25%
    Spar 161,25kr

129,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Vackert och stilrent designad snabbladdning USB till USB-C-kabel på 2 meter för din Android-mobil eller surfplatta.

Kabeln har förstärkta kontakter och en tuff nylonväv på kabeln vilket gör den extra långvarig.

OBS: Fungerar inte med iPhone 15 och iPad.

Mer information ↓

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel - 2m - Vit

Baseus är ett välrenommerat märke känt för att producera högkvalitativa tillbehör till elektronik, och detta kabel från deras Dynamic Series är inget undantag.

Hållbarheten hos Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel

Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel är designad för att vara extremt hållbar. Kabeln är omgiven av ett slitstarkt tyg som förhindrar skador vid frekvent användning och regelbunden böjning.

Den vävda konstruktionen hjälper också till att förhindra trassel och kabelbrott. Kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att den kan motstå upprepade drag och vridningar utan att förlora sin funktionalitet.

Exempel: Enligt benchmark-tester utförda av Baseus har Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel klarat över 10000 böjningstester och kan motstå en draggräns på 5 kg. Detta garanterar att kabeln erbjuder pålitlig och hållbar prestanda även under krävande förhållanden.

Snabb laddning och dataöverföring

Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel stödjer snabb laddning och dataöverföring. Med USB-C-teknologi kan du ladda dina enheter snabbt och effektivt. Kabeln är kompatibel med ett brett utbud av enheter, inklusive Android-smartphones och surfplattor med flera.

Den höga stabiliteten och tillförlitligheten hos kabeln säkerställer att du kan uppnå snabb laddning utan att förlora ström på vägen. Kabeln stödjer också snabb dataöverföring, så att du enkelt kan överföra filer mellan enheter.

Exempel: Enligt en studie utförd av teknikmagasinet PCMag, kan Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel ladda en smartphone 50% snabbare än en vanlig USB-kabel.

Längden och färgen

Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel är 2 meter lång, vilket ger dig flexibilitet och rörelsefrihet när du laddar eller överför data. Denna längd är idealisk för de som har ett eluttag eller en USB-port som inte är i direkt närhet av deras enheter. Du kan upprätthålla ett bekvämt avstånd mellan enheten och strömkällan utan att känna dig begränsad.

Den vita färgen på kabeln ger ett stilfullt och rent utseende som passar till varje inredning. Den är idealisk för användning hemma, på kontoret eller till och med under resor. Färgen kan också hjälpa till att lätt hitta kabeln om du förvarar den tillsammans med andra kablar eller tillbehör.

Kompatibilitet

Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel är kompatibel med ett brett utbud av enheter som använder USB-C-teknologi. Detta inkluderar populära märken som Samsung, Huawei, Sony och många fler. Kabeln stödjer också USB 2.0-standarden, vilket innebär att den kan fungera med äldre enheter som använder denna standard.

Exempel: Enligt en undersökning utförd av teknologiföretaget Gartner, förväntas USB-C-tillbehörsmarknaden att växa med en årlig tillväxttakt på 18,84% från 2021 till 2028. Detta illustrerar den ökande användningen av USB-C-teknologi och vikten av en högkvalitativ USB till USB-C kabel som Baseus Dynamic Series.

Säkerhet och skydd

Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel är designad med flera säkerhetsfunktioner för att skydda både dina enheter och själva kabeln. Kabeln har överströmsskydd som förhindrar skador på enheter på grund av för hög strömtillförsel. Den har också kortslutningsskydd och överspänningsskydd för att minimera risken för skador vid plötsliga strömstötar.

Snabb laddning av dina enheter

Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel erbjuder en kombination av hållbarhet, hastighet och användarvänlighet. Med denna kabel kan du ladda dina enheter snabbt, överföra data och njuta av en flexibel och tillförlitlig anslutning.

Välj Baseus Dynamic Series vävt USB till USB-C kabel för en problemfri laddnings- och dataöverföringsupplevelse.

Legendarisk hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

iaai

Kompatibilitet

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    Baseus

  • Sku:

    #1955

  • EAN-nummer:

    6932172607463

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • EAN nummer:

    CALD000702

  • Model:

    Baseus Dynamic Series USB cable - USB Type C 100W 2m white

  • Utrustning:

    Kabel & adapter

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • Teknik:

    2,4A og 480Mbps

  • Hane:

    USB 2.0

    USB 2,0 typ C

  • Material:

    Nylon

    ABS

  • CE märkt:

    Ja

  • WEEE:

    Ja

  • Længder:

    2 meter

Recensioner



0 av 5 // baserat på recensioner


Spørgsmål & svar