300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Legendary hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

vare nr.: #1947

Legendary hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

Visa alla bilder

Legendary hållbar gamer USB till USB-C kabel med vinkel - 2m - Blå

vare nr.: #1947

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 12,90kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 58,05kr
  3. Köpa 5-
    Spara 25%
    Spar 161,25kr

129,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Snygg och snygg snabbladdning USB till USB-C-kabel på 2 meter för din Android-mobil eller surfplatta.

Kabeln har förstärkta kontakter och en tuff nylonväv på kabeln vilket gör den extra långvarig.

OBS: Fungerar inte med iPhone 15 och iPad.

Mer information ↓

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


Baseus Crystal Shine hållbart vävt USB till USB-C-kabel - 2m - Svart

Letar du efter en pålitlig, hållbar och stilfull USB till USB-C-kabel? Baseus Crystal Shine hållbart vävt USB till USB-C-kabel är den perfekta lösningen.

Med en längd på 2 meter och en svart design är denna kabel idealisk för att ladda och överföra data mellan dina enheter med USB och USB-C-portar.

Hög kvalitet och hållbarhet

Baseus är känt för att producera produkter av hög kvalitet, och denna USB till USB-C-kabel är inget undantag. Kabeln är tillverkad av slitstarkt material och är designad för att stå emot dagligt bruk och slitage. Den vävda designen skyddar kabeln från att gå sönder och förhindrar trassel, vilket gör den mer hållbar än traditionella kablar.

Baseus Crystal Shine-kabeln är också utrustad med förstärkta anslutningar vid kabeländarna för att förhindra slitage och brott. Detta säkerställer att kabeln kan motstå upprepad böjning och dragning utan att förlora sin funktionalitet.

USB-C-kompatibilitet

Baseus Crystal Shine USB till USB-C-kabeln är fullt kompatibel med USB-C-enheter som smartphones, surfplattor, bärbara datorer och flera andra enheter. USB-C har blivit den nya standarden för laddning och dataöverföring på grund av dess många fördelar.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med USB-C är dess reversibilitet. Med en USB-C-kontakt kan du ansluta kabeln utan att oroa dig för att vända den rätt. Detta gör det mer praktiskt och användarvänligt. Baseus Crystal Shine-kabeln gör det enkelt att ansluta och ladda dina enheter utan krångel.

Snabb laddning och dataöverföring

Denna Baseus Crystal Shine-kabel stöder snabbladdning med en hög strömstyrka på upp till 3A. Detta innebär att du kan ladda dina enheter snabbt och effektivt. Oavsett om det är din smartphone eller surfplatta kan du vara säker på att få en pålitlig laddning utan fördröjningar.

Dessutom stöder denna kabel också snabb dataöverföring med en hastighet på upp till 480Mbps. Detta gör den idealisk för överföring av stora filer som videor, bilder och dokument. Du behöver inte längre vänta länge på att filerna ska överföras mellan enheterna. Baseus Crystal Shine-kabeln säkerställer en snabb och stabil dataöverföring.

Stilfull och praktisk design

Baseus Crystal Shine-kabeln har inte bara imponerande funktionella egenskaper, den har också en stilfull design. Det svarta vävda kabeln ser både lyxigt och modernt ut och passar perfekt till vilken enhet som helst och inredning.

Kabeln är också mycket praktisk på grund av dess längd på 2 meter. Du behöver inte oroa dig för att kabeln är för kort för att nå från vägguttaget till din arbetsstation eller säng. Med Baseus Crystal Shine-kabeln har du gott om längd för att röra dig runt medan du laddar eller överför data mellan enheterna.

Säker och pålitlig

Baseus strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet som uppfyller alla säkerhetsstandarder. Kabeln är designad med skydd mot kortslutning, överspänning och överhettning, vilket säkerställer att du enkelt och säkert kan ladda dina enheter utan att oroa dig för skador.

  • Baseus Crystal Shine-kabeln är certifierad av olika säkerhetsorganisationer för att garantera produktens pålitlighet och säkerhet.
  • Det är viktigt att välja en pålitlig kabel för att skydda dina enheter mot eventuella skador eller fel under laddning eller dataöverföring.

Pålitlig, hållbar och stilfull laddning

Baseus Crystal Shine hållbart vävt USB till USB-C-kabel är ett pålitligt, hållbart och stilfullt alternativ för laddning och dataöverföring till dina USB-C-enheter.

Med en vävd design, snabbladdning och dataöverföring, praktisk längd och starka anslutningar är denna kabel en smart investering. Välj Baseus Crystal Shine-kabeln för en problemfri och säker laddnings- och överföringsupplevelse varje gång.

Legendarisk hållbar gamer USB till USB-C-kabel med vinkel - 2m - Blå

iaai

Kompatibilitet

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    Baseus

  • Sku:

    #1947

  • EAN-nummer:

    6932172602833

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • EAN nummer:

    CAJY000501

  • Model:

    Baseus Crystal Shine Series cable USB cable for fast charging and data transfer USB Type A - USB Type C 100W 2m black

  • Utrustning:

    Kabel & adapter

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • Teknik:

    2,4A og 480Mbps

  • Hane:

    USB 2.0

    USB 2,0 typ C

  • Material:

    Nylon

    ABS

  • CE märkt:

    Ja

  • WEEE:

    Ja

  • Længder:

    2 meter

Recensioner



0 av 5 // baserat på recensioner


Spørgsmål & svar