300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Ocean silikonrem till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit

vare nr.: #1072

Havsilikonrem till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit

Visa alla bilder

Ocean silikonrem till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit

vare nr.: #1072

    170,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Fragt fra 45 kr

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
    Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
    Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.

    Ocean-designen presenterades tillsammans med lanseringen av Apple Watch Ultra, och den är designad för det aktiva livet, så att du kan använda den till vardags och sport och samtidigt uppleva bra komfort.

    Remmen passar de stora modellerna av Apple Watch; dvs. 42, 44 och 45 mm samt Ultra-modellerna på 49 mm.

    Mer information ↓

    1-3 dagars leveranstid
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    Stilren design

    Denna kategori av Ocean silikonarmband till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit erbjuder ett brett urval av färger och stilar som passar varje smak och stil. Med en slank och modern design kan du personifiera ditt Apple Watch med ett armband som matchar din klädstil och tillfälle.

    Till exempel, om du föredrar en klassisk och tidlös stil, kan du välja ett vitt armband som elegant kompletterar ditt Apple Watch. Om du föredrar en mer djärv och trendig stil, kan du välja ett armband i en livlig färg som röd eller blå.

    Funktionell och bekväm passform

    Ocean silikonarmband till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit är inte bara stilrena utan också bekväma att bära. Silikonmaterialet är mjukt, lätt och flexibelt, vilket gör det bekvämt att bära hela dagen och lämpligt för sportaktiviteter samt dagligt bruk.

    Armbandet är också enkelt att justera så att det passar perfekt till din handledsstorlek. Du kan enkelt få det att sitta åt eller löst, beroende på dina behov och preferenser. Detta säkerställer att du har den optimala passformen och komforten för ditt Apple Watch.

    Hållbarhet och kvalitet

    Ocean silikonarmband till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit är tillverkat av högkvalitativt silikonmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot dagligt bruk och slitage. Armbandet är designat för att stå emot yttre påverkan såsom vatten, svett och stötar, vilket gör det idealiskt för utomhusaktiviteter och idrottare.

    En annan fördel med silikonmaterialet är att det är lätt att underhålla. Du kan enkelt rengöra armbandet med vatten och mild tvål för att hålla det fräscht och rent.

    Kompatibilitet

    Ocean silikonarmband till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit är speciellt designat för att passa Apple Watch i storlekarna 42/44/45/49mm. Det är viktigt att försäkra sig om att du väljer rätt storlek på armbandet för din specifika Apple Watch-modell för att uppnå en optimal passform.

    Detta armband är kompatibelt med Apple Watch Series 1, 2, 3, 4, 5, 6 och SE och passar perfekt för både män och kvinnor. Oavsett om du har en äldre Apple Watch-modell eller den senaste, kan du hitta det rätta silikonarmbandet för att uppgradera din look.

    Slutsats

    Ocean silikonarmband till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit erbjuder en stilren, funktionell och hållbar lösning för att bära ditt Apple Watch. Med ett brett utbud av färger och stilar kan du personifiera ditt Apple Watch med ett armband som passar din smak och stil.

    Detta silikonarmband är inte bara stilrent utan också bekvämt att bära under dagen. Det är tillverkat av hållbart silikonmaterial som kan motstå vatten, svett och stötar, vilket gör det idealiskt för alla aktiviteter.

    Oavsett om du letar efter en klassisk eller trendig stil finns det ett silikonarmband som passar dig. Välj Ocean silikonarmband till Apple Watch 42/44/45/49mm - Vit och uppgradera ditt Apple Watch idag!

    iaai

    Kompatibilitet

    Apple Watch


    Apple watch Utra 2

    Apple watch Utra

    Apple watch series 9

    Apple watch series 8

    Apple watch series 7

    Apple watch SE

    Apple watch series 6

    Apple watch series 5

    Apple watch series 4

    Apple watch series 3

    Apple watch series 2

    Apple watch series 1


    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      OEM

    • Sku:

      #1072

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • Model:

      For Apple Watch SE 2023 44mm ZGA Ocean Silicone Watch Band(White)

    • Utrustning:

      Armband

    • Produktgaranti:

      Garanti enligt konsumentköplagen

    • Material:

      Silikone

      Metal

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på 1 recensioner


    Spørgsmål & svar