👩‍💻👨‍💻 Se studie-, skole- og arbejd-start rabatter - hele august måned! 👩‍💻👨‍💻
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
15 kr 10052 kr
Manufacturers
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
Mac till Tv

Mac till TvDet finns 52 produkter.

Mac till TV: n är det komplext eftersom det finns så många olika Mac-datorer och varför så många sätt att återförenas med sin Mac till TV, men det är inte så illa.Om du måste ha din Mac till TV: n du bara ta reda på vad videoport din Mac har och när du ta reda på vilka videokontakt din TV till TV: n är mycket enkel, har det nog HDMI-kontakt, har det De flesta TV eftersom HDMI stödjer både 1080p video och ljud samtidigt. Nu måste du ta reda på vilken video ansluta din Mac har. Det finns tre kontakter som det kan vara, kan det vara antingen en Mini Displayport (Thunderbolt), en Mini...
läs mer
Visar 1 - 52 av 52 artiklar
Mac till Tv

Mac till TV: n är det komplext eftersom det finns så många olika Mac-datorer och varför så många sätt att återförenas med sin Mac till TV, men det är inte så illa.
Om du måste ha din Mac till TV: n du bara ta reda på vad videoport din Mac har och när du ta reda på vilka videokontakt din TV till TV: n är mycket enkel, har det nog HDMI-kontakt, har det De flesta TV eftersom HDMI stödjer både 1080p video och ljud samtidigt. Nu måste du ta reda på vilken video ansluta din Mac har. Det finns tre kontakter som det kan vara, kan det vara antingen en Mini Displayport (Thunderbolt), en Mini DVI-port eller HDMI-port om du behöver ha din Mac till TV är förmodligen en Mini Displayport (Thunderbolt) du har, men titta rakt på dem någon gång, kan det mycket väl vara du skiljer sig från alla andra som måste ansluta sin Mac till TV. Under bordet kan du se vilka ansluter du behöver.


Mini Displayport eller Thunderbolt-port

Mini DVI-port

HDMI-port

 

 
Om du har mer problem med att få din Mac till TV tveka inte att ringa eller skriva, antingen på den här sidan eller på [email protected], så hjälper vi dig att få din Mac till TVn.
Vi har mycket erfarenhet av Mac-datorer och få dem att arbeta med olika TV, även om de allra flesta av TV arbetar med en Mini Displayport-kabel är heller ingen användning antingen VGA eller något annat i dess ställe, särskilt mycket gamla TV eller mycket gamla Mac-datorer kan vara annorlunda. Om din Mac är från 2009 eller senare, det är inga problem, alla använder samma port, Mini Displayport (Thunderbolt).
Mini Displayport och Thunderbolt är densamma när du använder videoport, Thunderbolt har Mini Displayport byggt, så här är inte något du bör vara medveten om.